marta23t Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 boskie są oba jamniole więc może by tak oba:) Zeberka psiaka jamnikowatego-szorska sprawdzę:) on faktycznie kopia Twojego Quote
Madallena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 rany! jaki cudny! w jakim wieku? samiec czy sunia? szybko szybko piszcie i wysylam :) Quote
ms_arwi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Madallena napisał(a):rany! jaki cudny! w jakim wieku? samiec czy sunia? szybko szybko piszcie i wysylam :) mlodziutki, roczny zdaje sie, samiec z tego co wiem. Quote
zeberka4 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 marta23t napisał(a):boskie są oba jamniole więc może by tak oba:) Zeberka psiaka jamnikowatego-szorska sprawdzę:) on faktycznie kopia Twojego Dzieki wielkie! Quote
ms_arwi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Tych dwoch jamnikow juz nie ma :) Adoptowany jeden wczoraj, drugi dzisiaj :) Quote
Madallena Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No wlasnie mialam powiedziec, ze ludzie chcieli tego czarnucha jamniora. Szukamy dalej. Oby domki do ktrych trafily juz zawsze na zawsze sie nimi opiekowaly! trzymajcie sie chlopaki! Quote
marta23t Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nic straconego pewnie zaraz kolejny się trafi:( Quote
zeberka4 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zeberka4 napisał(a):Dzieki wielkie! Hej i co byłaś może w schronie,jest ta psina dalej? Quote
leni356 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną Poznań-Dąbrowa, proszę pomóżcie Quote
ms_arwi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='leni356']Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną Poznań-Dąbrowa, proszę pomóżcie Poznań-Dąbrowa??? Quote
zeberka4 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 leni356 Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną Poznań-Dąbrowa, proszę pomóżcie Chodzi o Dabrówkę k/Poznania? Czy Debiec może jak pisała farmerka? Quote
marta23t Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jak Dąbrówka to nie ma sprawy często tam jeżdże. tylko błagam żeby to nie był jakiś kolejny upośledzony oszołom bo nie przeżyje... aha Dąbrówka to Gmina Dopiewo za Skórzewem, okolice Poznania trasa na Buk;) Quote
leni356 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dąbrowa koło Przeźmierowa (za Skórzewem), osoba z polecenia więc mam nadzieję że będzie ok :) Jeśli ktoś może jutro albo w czwartek to byłabym wdzięczna, a jeśli nie to opiekunka psiaka w piątek pojedzie Tylko ja nie mam dostępu do netu od jutra, jakby co to sms, oddzwonię: 791 949 077 Quote
ms_arwi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 marta23t napisał(a):Jak Dąbrówka to nie ma sprawy często tam jeżdże. tylko błagam żeby to nie był jakiś kolejny upośledzony oszołom bo nie przeżyje... aha Dąbrówka to Gmina Dopiewo za Skórzewem, okolice Poznania trasa na Buk;) haha, no cos Ty Marta... Taaaki przystojniak to byl przeciez :roflt: Quote
ms_arwi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A teraz cos zupelnie innego na ozywienie ;) Gdzie jest Wally...yyy... ms_arwi ;) :D Jeszcze troche i bede musiala podrasowac nicka ;) Quote
marta23t Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 hehehehe czemu Wallyyyy? ja wiem gdzie;) reszta niech zgaduje:) jak znajdziesz chwilę wrzuć mi fotki staruszków na wątek :) no i muszę je komuś przesłać:) więc dodatkowo na maila poproszę Quote
marta23t Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ms_arwi napisał(a):haha, no cos Ty Marta... Taaaki przystojniak to byl przeciez :roflt: nic mi nie mów. albo moja tendencja do przyciągania debili albo świat ich pełen:) Quote
farmerka63 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ...i to często chore podejście do zagadnienia opieki ... Do mojej koleżanki zadzwoniła ostatnio pani zainteresowana adopcją wyżlicy .. Oświadczyła z satysfakcją, że buda już przygotowana ... I ŁAŃCUSZEK TEŻ. Quote
marta23t Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 farmerka63 napisał(a):...i to często chore podejście do zagadnienia opieki ... Do mojej koleżanki zadzwoniła ostatnio pani zainteresowana adopcją wyżlicy .. Oświadczyła z satysfakcją, że buda już przygotowana ... I ŁAŃCUSZEK TEŻ. Farmerka ,,mój pan,, nie dość że nie do końca sprawny psychicznie i to bardzo nie do końca to jeszcze w schronie znany i z zamiłowaniem do psów. seksualnym zamiłowaniem... Quote
farmerka63 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 O żesz .... Dobrze, że rozkodowany . Powinien mieć na czole jakieś logo - żeby mu nikt nawet chomika nie powierzył :( Quote
ms_arwi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 marta23t napisał(a):hehehehe czemu Wallyyyy? ja wiem gdzie;) reszta niech zgaduje:) jak znajdziesz chwilę wrzuć mi fotki staruszków na wątek :) no i muszę je komuś przesłać:) więc dodatkowo na maila poproszę Dzis beda :) W nocy z aparatu je zrzucilam :) Quote
snuszak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 aaa nie mogę się doczekać na fotki :) a zgadywać nie chcę bo boję się wtopy :) Quote
Recommended Posts