Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
rany! jaki cudny!
w jakim wieku? samiec czy sunia?
szybko szybko piszcie i wysylam :)

mlodziutki, roczny zdaje sie, samiec z tego co wiem.

Posted

No wlasnie mialam powiedziec, ze ludzie chcieli tego czarnucha jamniora. Szukamy dalej. Oby domki do ktrych trafily juz zawsze na zawsze sie nimi opiekowaly! trzymajcie sie chlopaki!

Posted

Jak Dąbrówka to nie ma sprawy często tam jeżdże. tylko błagam żeby to nie był jakiś kolejny upośledzony oszołom bo nie przeżyje...

aha Dąbrówka to Gmina Dopiewo za Skórzewem, okolice Poznania trasa na Buk;)

Posted

Dąbrowa koło Przeźmierowa (za Skórzewem), osoba z polecenia więc mam nadzieję że będzie ok :) Jeśli ktoś może jutro albo w czwartek to byłabym wdzięczna, a jeśli nie to opiekunka psiaka w piątek pojedzie
Tylko ja nie mam dostępu do netu od jutra, jakby co to sms, oddzwonię: 791 949 077

Posted

marta23t napisał(a):
Jak Dąbrówka to nie ma sprawy często tam jeżdże. tylko błagam żeby to nie był jakiś kolejny upośledzony oszołom bo nie przeżyje...

aha Dąbrówka to Gmina Dopiewo za Skórzewem, okolice Poznania trasa na Buk;)

haha, no cos Ty Marta... Taaaki przystojniak to byl przeciez :roflt:

Posted

hehehehe czemu Wallyyyy? ja wiem gdzie;) reszta niech zgaduje:) jak znajdziesz chwilę wrzuć mi fotki staruszków na wątek :) no i muszę je komuś przesłać:) więc dodatkowo na maila poproszę

Posted

ms_arwi napisał(a):
haha, no cos Ty Marta... Taaaki przystojniak to byl przeciez :roflt:

nic mi nie mów. albo moja tendencja do przyciągania debili albo świat ich pełen:)

Posted

...i to często chore podejście do zagadnienia opieki ... Do mojej koleżanki zadzwoniła ostatnio pani zainteresowana adopcją wyżlicy .. Oświadczyła z satysfakcją, że buda już przygotowana ... I ŁAŃCUSZEK TEŻ.

Posted

farmerka63 napisał(a):
...i to często chore podejście do zagadnienia opieki ... Do mojej koleżanki zadzwoniła ostatnio pani zainteresowana adopcją wyżlicy .. Oświadczyła z satysfakcją, że buda już przygotowana ... I ŁAŃCUSZEK TEŻ.

Farmerka ,,mój pan,, nie dość że nie do końca sprawny psychicznie i to bardzo nie do końca to jeszcze w schronie znany i z zamiłowaniem do psów. seksualnym zamiłowaniem...

Posted

marta23t napisał(a):
hehehehe czemu Wallyyyy? ja wiem gdzie;) reszta niech zgaduje:) jak znajdziesz chwilę wrzuć mi fotki staruszków na wątek :) no i muszę je komuś przesłać:) więc dodatkowo na maila poproszę

Dzis beda :) W nocy z aparatu je zrzucilam :)