Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
ja mam dom dla suni ;( ale podesle tez tego jamniorka...

Wiem, niestety sunki jamnisi zadnej nie bylo - o dziwo, bo ostatnio jamnikow bylo kilkanascie!

Posted

Przeczytałam wątek do 31strony,wiele sie naczytałam na temat schronu, niestety wiele osób ostrzega i to jest prawda, co do karmy zbieranej w szkołach,zbiórkach,albo gdy ludzie przynoszą wogóle nie trafia do psiaków tylko nie wiadomo gdzie.Wiem trochę o tym schronniku ponieważ znam troche ludzi których tam pracowało i odeszli bo nie mogli wytrzymac tam panujacej atmosfery,warunki niby dobre ale ogólnie nie wadomo co dzieje sie z niektórymi psami, te najbardziej rasowe czy z rodowodem po prostu znikają,co do kierownika bardzo czestym gosciem był na sielance,nie wiem co on tam robił!!!!!!!????
ludzie którzy jezdzili na interwencje na psy bezdomne albo zgłoszone przez ludzi po dojechaniu do schroniska bardzo źle były traktowane(tez wiem od pracownika który tam pracował),i wiele ,wiele sytuacji znam których nie moge napisać bo bedzie niezły bajzel,znam wiele ludzi których tam pracowało.

wolontariusze musza być cicho ,

wiem tez ze kiedys był tam hotel dla psów,nie wiem jak teraz, wiekszosc rasowych psów było tam pochowanych, nie można było ich oglądać.

to tylko moje zdanie ale nie wadomo co tak naprawde sie tam dzieje,

Posted

psiaka nie kojarzę. trzeba się ,,dokładnie,, rozejrzeć bo psów jest sporo- z jakiej daty masz te foty?
jamnik ma około 5 lat.
to rude -,,papillonowate,,- liskowate to chłopak:)
to nie ten schron co opisujesz i od czas starego kierownika wiele się zmieniło. Zeberka Twoje zdanie jest z czasów nieaktualnych. teraz jest tam o wiele lepiej. żadnych uchybień nie zauważyłam. psy dostają dobre jedzenie, mają wodę, czyste miski, wysprzątane. pracownicy z tymi nieśmiałymi pracują i uczą obcowania z człowiekiem. pracuje tam sporo osób naprawdę kochających zwierzęta. psy nie są usypiane jak to w niektórych schronach.
może i są jakieś niedociągnięcia o których nie wiemy ale gdzie ich nie ma. jak możesz nie pisz takich osądów publicznie bo znów schron zamknie się na wolontariat. póki co każdą sprawę można tam załatwić bez problemu i chcę żeby ta obopólna sympatia i szacunek zostały. jeśli masz jakieś swoje info nie sprawdzone- wpierw sprawdź a potem pisz bo można takimi teoriamy więcej szkody zrobić niż się nawet pomyśli

Posted

marta23t napisał(a):
psiaka nie kojarzę. trzeba się ,,dokładnie,, rozejrzeć bo psów jest sporo- z jakiej daty masz te foty?
jamnik ma około 5 lat.
to rude -,,papillonowate,,- liskowate to chłopak:)
to nie ten schron co opisujesz i od czas starego kierownika wiele się zmieniło. Zeberka Twoje zdanie jest z czasów nieaktualnych. teraz jest tam o wiele lepiej. żadnych uchybień nie zauważyłam. psy dostają dobre jedzenie, mają wodę, czyste miski, wysprzątane. pracownicy z tymi nieśmiałymi pracują i uczą obcowania z człowiekiem. pracuje tam sporo osób naprawdę kochających zwierzęta. psy nie są usypiane jak to w niektórych schronach.
może i są jakieś niedociągnięcia o których nie wiemy ale gdzie ich nie ma. jak możesz nie pisz takich osądów publicznie bo znów schron zamknie się na wolontariat. póki co każdą sprawę można tam załatwić bez problemu i chcę żeby ta obopólna sympatia i szacunek zostały. jeśli masz jakieś swoje info nie sprawdzone- wpierw sprawdź a potem pisz bo można takimi teoriamy więcej szkody zrobić niż się nawet pomyśli

Ja to co pisałam było w czasie przeszłym,jezeli ktoś nie zauwazył, nie chciałam obrażać ludzi dobrych którzy tam pracuja,ale pisze jak było,ciesze sie ze w schronie zaszły wielkie zmiany,mam nadzieje ze psiakom tam przebywającym bedzie sie zyło lepiej,pozdrawiam, i prosze mozecie sprawdzic czy ten jamnikowaty szorstkowlosy psiaczek przebywa w schronie jeszcze?

Posted

[quote name='zeberka4']i prosze mozecie sprawdzic czy ten jamnikowaty szorstkowlosy psiaczek przebywa w schronie jeszcze?

Wydaje mi sie, ze widzialam tego psiaka we wtorek jak bylam w schronie.