ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jamniczek kilkuletni. Bardzo przyjazny, od razu rozdaje caluski i pakuje sie na kolana :) Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Image shack odmawia mi chwilowo posluszenstwa, wiec reszta fotek musi poczekac az sie poprawi ten nieznosny serwer ;) Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bazarek ogłoszeniowy dla Korby, poznańskiej red noski! http://www.dogomania.pl/threads/1865...1#post14764811 Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jamniczek z tego co pamietam :) Naprawde niesamowicie przyjazny. Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ja mam dom dla suni ;( ale podesle tez tego jamniorka... Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Madallena napisał(a):ja mam dom dla suni ;( ale podesle tez tego jamniorka... Wiem, niestety sunki jamnisi zadnej nie bylo - o dziwo, bo ostatnio jamnikow bylo kilkanascie! Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ms_arwi napisał(a):Wiem, niestety sunki jamnisi zadnej nie bylo - o dziwo, bo ostatnio jamnikow bylo kilkanascie! e, no to dobrze ;) Quote
zeberka4 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Przeczytałam wątek do 31strony,wiele sie naczytałam na temat schronu, niestety wiele osób ostrzega i to jest prawda, co do karmy zbieranej w szkołach,zbiórkach,albo gdy ludzie przynoszą wogóle nie trafia do psiaków tylko nie wiadomo gdzie.Wiem trochę o tym schronniku ponieważ znam troche ludzi których tam pracowało i odeszli bo nie mogli wytrzymac tam panujacej atmosfery,warunki niby dobre ale ogólnie nie wadomo co dzieje sie z niektórymi psami, te najbardziej rasowe czy z rodowodem po prostu znikają,co do kierownika bardzo czestym gosciem był na sielance,nie wiem co on tam robił!!!!!!!???? ludzie którzy jezdzili na interwencje na psy bezdomne albo zgłoszone przez ludzi po dojechaniu do schroniska bardzo źle były traktowane(tez wiem od pracownika który tam pracował),i wiele ,wiele sytuacji znam których nie moge napisać bo bedzie niezły bajzel,znam wiele ludzi których tam pracowało. wolontariusze musza być cicho , wiem tez ze kiedys był tam hotel dla psów,nie wiem jak teraz, wiekszosc rasowych psów było tam pochowanych, nie można było ich oglądać. to tylko moje zdanie ale nie wadomo co tak naprawde sie tam dzieje, Quote
zeberka4 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 czy ta psinka nadal jest w schronie? mógłby ktos zobaczyc!? Jest taki podobny do mojego Azorka Quote
MonikaP Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Zeberko, ja również wiem sporo o schronisku, ale Twoje informacje są już "lekko" nieaktualne ;-). Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Oj tak, schronisko teraz to zupelnie inne miejsce... lepsze. Jestem tam dosc czesto i losowo, wiec doskonale widze jak to wyglada. Quote
ms_arwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mshume napisał(a):Wiecie ile lat ma jamniczek? Dwa czy 7 ? ;) Chyba 4 - Marta powinna pamietac na pewno. Quote
zeberka4 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='zeberka4'] czy ta psinka nadal jest w schronie? mógłby ktos zobaczyc!? Jest taki podobny do mojego Azorka Wiecie czy ten psiak jest w schronie? Quote
marta23t Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 psiaka nie kojarzę. trzeba się ,,dokładnie,, rozejrzeć bo psów jest sporo- z jakiej daty masz te foty? jamnik ma około 5 lat. to rude -,,papillonowate,,- liskowate to chłopak:) to nie ten schron co opisujesz i od czas starego kierownika wiele się zmieniło. Zeberka Twoje zdanie jest z czasów nieaktualnych. teraz jest tam o wiele lepiej. żadnych uchybień nie zauważyłam. psy dostają dobre jedzenie, mają wodę, czyste miski, wysprzątane. pracownicy z tymi nieśmiałymi pracują i uczą obcowania z człowiekiem. pracuje tam sporo osób naprawdę kochających zwierzęta. psy nie są usypiane jak to w niektórych schronach. może i są jakieś niedociągnięcia o których nie wiemy ale gdzie ich nie ma. jak możesz nie pisz takich osądów publicznie bo znów schron zamknie się na wolontariat. póki co każdą sprawę można tam załatwić bez problemu i chcę żeby ta obopólna sympatia i szacunek zostały. jeśli masz jakieś swoje info nie sprawdzone- wpierw sprawdź a potem pisz bo można takimi teoriamy więcej szkody zrobić niż się nawet pomyśli Quote
Madallena Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 wysłałam jamniora. Mam nadzieje, że załapie się najbliższym transportem do Warszawy. Jutro/pojutrze będę wiedziała ;) Trzymajcie kciuki! Quote
marta23t Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dzięki. trzymamy trzymamy. ten fajny jamnior szorsko-krótkowłosy co wcześniej wstawiłyśmy fotkę też już jest do adopcji. a on młodziutki- z roczek ma:) Quote
zeberka4 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 marta23t napisał(a):psiaka nie kojarzę. trzeba się ,,dokładnie,, rozejrzeć bo psów jest sporo- z jakiej daty masz te foty? jamnik ma około 5 lat. to rude -,,papillonowate,,- liskowate to chłopak:) to nie ten schron co opisujesz i od czas starego kierownika wiele się zmieniło. Zeberka Twoje zdanie jest z czasów nieaktualnych. teraz jest tam o wiele lepiej. żadnych uchybień nie zauważyłam. psy dostają dobre jedzenie, mają wodę, czyste miski, wysprzątane. pracownicy z tymi nieśmiałymi pracują i uczą obcowania z człowiekiem. pracuje tam sporo osób naprawdę kochających zwierzęta. psy nie są usypiane jak to w niektórych schronach. może i są jakieś niedociągnięcia o których nie wiemy ale gdzie ich nie ma. jak możesz nie pisz takich osądów publicznie bo znów schron zamknie się na wolontariat. póki co każdą sprawę można tam załatwić bez problemu i chcę żeby ta obopólna sympatia i szacunek zostały. jeśli masz jakieś swoje info nie sprawdzone- wpierw sprawdź a potem pisz bo można takimi teoriamy więcej szkody zrobić niż się nawet pomyśli Ja to co pisałam było w czasie przeszłym,jezeli ktoś nie zauwazył, nie chciałam obrażać ludzi dobrych którzy tam pracuja,ale pisze jak było,ciesze sie ze w schronie zaszły wielkie zmiany,mam nadzieje ze psiakom tam przebywającym bedzie sie zyło lepiej,pozdrawiam, i prosze mozecie sprawdzic czy ten jamnikowaty szorstkowlosy psiaczek przebywa w schronie jeszcze? Quote
eduso Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='zeberka4']i prosze mozecie sprawdzic czy ten jamnikowaty szorstkowlosy psiaczek przebywa w schronie jeszcze? Wydaje mi sie, ze widzialam tego psiaka we wtorek jak bylam w schronie. Quote
zeberka4 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='eduso']Wydaje mi sie, ze widzialam tego psiaka we wtorek jak bylam w schronie. jak bedziesz zobacz dokładnie ,bardzo proszę! zapraszam was na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/186583-Maskotki-breloczki-figurki-r%C3%B3%C5%BCnosci!!!!-Na-pieski-z-Przybor%C3%B3wka-D-do-06.06.10r Quote
ms_arwi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Madallena']hmmm, który? bo nie odnotowałam... Ten: Quote
Recommended Posts