Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kamilawa']Kochane, z przyjemnością informuję, że maluszek malamut /którego fotki dostałam na maila/ dziś został zabrany do DT dzięki Fundacji Adopcje Malamutów. Mały ma niecałe 3 miesiące.

Dostałam fotki z DT, zobaczcie jakie to cudo:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
Kochane, z przyjemnością informuję, że maluszek malamut /którego fotki dostałam na maila/ dziś został zabrany do DT dzięki Fundacji Adopcje Malamutów. Mały ma niecałe 3 miesiące.

Bardzo sie ciesze :)

Posted

marta23t napisał(a):
Kochana masz od wyboru do koloru- każdy tak samo potrzebuje:) z góry dziękujemy. najpilniejsza jest ta wychudzona, kropkowana hiena bo ona cieka jest jak cholera. Monia załatwi jej porządne przebadanie. w czwartek więcej info o psiakach bo jedziemy do schronu

Marta, mam na imie Natalia ;) Chyba ze ktos inny to zalatwia :D A wet bedzie dopiero od przyszlego tygodnia...

Posted

marta23t napisał(a):
jezu, Natalia przepraszam- ale zonk:( to co w sob. jedziemy do schronu?

Zobacze co Ula powie co do soboty, bo sie nie odzywala (ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze)... Chodz na gg bo nie mozna prywatnych wiadomosci wysylac. BTW, wspominalam wetowi o tym biedactwie.

Posted

marta23t napisał(a):
nie doczytałam z tym gg:( kurde ale mam zapłon. 2 dni opóźnienia...jutro pogadamy. mam plan nr 1 wyciągnąć hienę:)

Chce wiedziec co to za plan ;) Zgode weta mozemy sprobowac zalatwic w poniedzialek gdyby taka byla potrzebna.

Posted

Miałam poogłaszać, ale nie wyrabiam, dzień jest dla mnie za krótki, a jeszcze na dniach będę miała kicię do wykarmienia. Jak się wszystko unormuje to poogłaszam biedaki.

Posted

[quote name='ms_arwi']Ledwo ja widac zza krat... To ta jamnisia:

Dziewczyny. Potrzebuje wiecej zdjec tej jamnisi.

prawdopodobnie bede miala dla niej dom w Warszawie. A jak dom sie zgodzi jamnisia moze bedzie mogla przyjechac razem z transportem do mshume.

No wiec? do dziela! :)

informacje o malej i zdjecia porposze szybciutko!

Posted

Madallena napisał(a):
Oczywiscie!
Ta byla idealna kandydatka :)

Wrzuccie tezmikropsiaki, te naj naj tyci ze schronu ;)

Marta jutro ma specjalna misje obfotografowania ich :) a ja... ech ;)

Posted

Madallena napisał(a):
Czekam z niecierpliwoscia! :) i MIKRUSY tez! te do torebki :)

Ja kocham sie w astach, wiec niewiele wiem o tamtejszych mikrusiakach, ale na specjalne zyczenie zwroce na nie uwage i beda tez obfotografowane :)

Posted

ja zafunduję całą serię mikrusów- moja słabość:) mamy 3 mikro mikro psiaki: 1 przerażony taka cziłka krótkowłosa w łaty, psiak ala papillon- rudy i białą sunię coś między westem a yorkiem - włos szorstki i wielkość yoreczka:) mikrusy około 2-3 kg max:)

Posted

[quote name='ms_arwi']Ja kocham sie w astach
Tak! Wszystkie TTB są najpiękniejsze! ;) W przyszłości na pewno będę miała astka, no i bullka tyż :eviltong:

Cioteczki! Bardzo potrzebuję kogoś, kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Środzie Wielkopolskiej, około 30 kilometrów za Poznaniem. Znacie kogoś z tamtąd? A moze mogłybyście podjechać?

Posted

Dziewczyny, dajcie biegiem te mikrusy ,wydzwaniaja do mnie z Metra, transport na 1.06 do Wwy z Poznania do mnie jedzie. Moze jakis mikrus sie zalapie :)

Posted

Ruda sunia (?), czeka w tej chwili na sterylizacje, gdyby ktos byl nia (?) bardzo zainteresowany moze udaloby sie ja wysterylizowac szybko :)

edit: teraz jak tak mysle, to nie mam 100% pewnosci czy to sunia czy psiak (nieco chaosu w kartach dotyczacych tego boksu bylo). Moze Marta wie na pewno?