marta23t Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 cziłka jest jak cziłka tyci, tyci- nie wiem ile waży z 2-3 kg może maksymalnie. obok stoi jamnisia miniaturowa 8 letnia sunia. Quote
mshume Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A masz może więcej jej fotek? Na tych nie wygląda na tyci, jest połowę większa od jamnisi, a powinno być odwrotnie :) Ile mała ma lat?marta23t napisał(a):cziłka jest jak cziłka tyci, tyci- nie wiem ile waży z 2-3 kg może maksymalnie. obok stoi jamnisia miniaturowa 8 letnia sunia. Quote
ms_arwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mshume napisał(a):A masz może więcej jej fotek? Na tych nie wygląda na tyci, jest połowę większa od jamnisi, a powinno być odwrotnie :) Ile mała ma lat? bo ta jamnisia to taka mikro mikro. Czilka tez nie jest duza, chyba to futro takie zmierzwione ja powieksza... Ale nie wiem ile wazy... Marta moze miec racje co do wagi. Czilka ma ze 2 lata chyba albo i rok? Marta powinna pamietac Quote
mshume Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kurcze, trzeba ją na DT wyciągnąć. Czy mała jest już wysterylizowana? Quote
Mika31 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 przepraszam że się wtrącam ale dajcie zdjecia i namiar kontaktowy to napewno Danka umieści je na 1 stronie jamnikow Quote
ms_arwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mshume napisał(a):Kurcze, trzeba ją na DT wyciągnąć. Czy mała jest już wysterylizowana? Mozna zalozyc, ze tak - w Poznaniu rutynowo suczki sterylizuja. Quote
ms_arwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mshume napisał(a):To szukamy DT w takim razie :) Moze dla tej mikro jamnisi tez... Ona jest najmniejszym jamnikiem jakiego w zyciu widzialam! Quote
ms_arwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='mshume']Wstaw fote jamnisi :) Ledwo ja widac zza krat... To ta jamnisia: Quote
Paulina87 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Słuchajcie do marlenki wydzwania jakiś facet z Poznania i chce adoptować jakiegoś psa. Czy któraś z Was mogłaby się do niego wybrać na wizytę sprawdzić warunki i ewentualnie dopasować jakiegoś psa z poznańskiego schroniska? Telefon moge podać na PW. Jakby co to ja mogę iść do niego na wizytę, ale niestety nie pomogę mu w doborze psa. Quote
wieso Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='ms_arwi']Ledwo ja widac zza krat... To ta jamnisia: Boze, ona jest mniejsza od czilalki..... Quote
marta23t Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jamnisia jest tyci, tyci. ma około 8 latek. sunia. po sterylce. zdjęcia jamnioli skopiujcie proszę z tej stronki bo mam taki zapieprz że nie dam rady ich wysłać:( nr do pana proszę na pw - zajmę się sprawą:) Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 marta23t napisał(a):jamnisia jest tyci, tyci. ma około 8 latek. sunia. po sterylce. zdjęcia jamnioli skopiujcie proszę z tej stronki bo mam taki zapieprz że nie dam rady ich wysłać:( nr do pana proszę na pw - zajmę się sprawą:) Marta jade z Toba na te wizyte ;) Quote
kamilawa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Komu z tych cudnych psiaków porobić ogłoszenia? :loveu: Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kamilawa napisał(a):Komu z tych cudnych psiaków porobić ogłoszenia? :loveu: Moze moim dwom cudnym astom? ;) Quote
ms_arwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Czy jest ktos, kto moglby dac tymczas tej malej jamniczce i czilce??? Mysli o odwiedzeniu schroniska w czwartek. Quote
marta23t Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ms_arwi napisał(a):Marta jade z Toba na te wizyte ;) super:) umówiłam go na czwartek ale nie wiem jeszcze szczegółów to może po schronie:) Quote
marta23t Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kamilawa napisał(a):Komu z tych cudnych psiaków porobić ogłoszenia? :loveu: Kochana masz od wyboru do koloru- każdy tak samo potrzebuje:) z góry dziękujemy. najpilniejsza jest ta wychudzona, kropkowana hiena bo ona cieka jest jak cholera. Monia załatwi jej porządne przebadanie. w czwartek więcej info o psiakach bo jedziemy do schronu Quote
mitheithel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja z kolei mam pewny wspaniały domek dla jamniczki. Może akurat któraś z poznańskiego schronu?? Do tego domku wyadoptowałam w listopadzie labka ode mnie z DT - lepiej nie mógł trafić. Rodzina chce zaadotpowac teraz jamniczkę, a jesli do tego bylaby czarna to juz dla nich szczyt marzeń:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/184522-Jamnik-suczka-poszukiwana!!-%29%29%29/page2 Quote
kamilawa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kochane, z przyjemnością informuję, że maluszek malamut /którego fotki dostałam na maila/ dziś został zabrany do DT dzięki Fundacji Adopcje Malamutów. Mały ma niecałe 3 miesiące. Quote
kamilawa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ms_arwi napisał(a):Moze moim dwom cudnym astom? ;) Jasne, że tak! Asty to moja miłość :loveu: A jak mogę porobić ogłoszenia, to jasne. Podeślij mi link do watku albo opis i zdjecia na maila. Quote
Ss Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czy ta sunia jest jeszcze w schronisku? Jakiś czas temu robiłam jej ogłoszenia, był jakiś odzew? i co ze złotym spanielkiem? Quote
Recommended Posts