Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A masz może więcej jej fotek? Na tych nie wygląda na tyci, jest połowę większa od jamnisi, a powinno być odwrotnie :) Ile mała ma lat?

marta23t napisał(a):
cziłka jest jak cziłka tyci, tyci- nie wiem ile waży z 2-3 kg może maksymalnie.

obok stoi jamnisia miniaturowa 8 letnia sunia.

Posted

mshume napisał(a):
A masz może więcej jej fotek? Na tych nie wygląda na tyci, jest połowę większa od jamnisi, a powinno być odwrotnie :) Ile mała ma lat?

bo ta jamnisia to taka mikro mikro. Czilka tez nie jest duza, chyba to futro takie zmierzwione ja powieksza... Ale nie wiem ile wazy... Marta moze miec racje co do wagi. Czilka ma ze 2 lata chyba albo i rok? Marta powinna pamietac

Posted

mshume napisał(a):
Kurcze, trzeba ją na DT wyciągnąć. Czy mała jest już wysterylizowana?

Mozna zalozyc, ze tak - w Poznaniu rutynowo suczki sterylizuja.

Posted

Słuchajcie do marlenki wydzwania jakiś facet z Poznania i chce adoptować jakiegoś psa. Czy któraś z Was mogłaby się do niego wybrać na wizytę sprawdzić warunki i ewentualnie dopasować jakiegoś psa z poznańskiego schroniska? Telefon moge podać na PW. Jakby co to ja mogę iść do niego na wizytę, ale niestety nie pomogę mu w doborze psa.

Posted

jamnisia jest tyci, tyci. ma około 8 latek. sunia. po sterylce.
zdjęcia jamnioli skopiujcie proszę z tej stronki bo mam taki zapieprz że nie dam rady ich wysłać:(
nr do pana proszę na pw - zajmę się sprawą:)

Posted

marta23t napisał(a):
jamnisia jest tyci, tyci. ma około 8 latek. sunia. po sterylce.
zdjęcia jamnioli skopiujcie proszę z tej stronki bo mam taki zapieprz że nie dam rady ich wysłać:(
nr do pana proszę na pw - zajmę się sprawą:)

Marta jade z Toba na te wizyte ;)

Posted

kamilawa napisał(a):
Komu z tych cudnych psiaków porobić ogłoszenia? :loveu:

Kochana masz od wyboru do koloru- każdy tak samo potrzebuje:) z góry dziękujemy. najpilniejsza jest ta wychudzona, kropkowana hiena bo ona cieka jest jak cholera. Monia załatwi jej porządne przebadanie. w czwartek więcej info o psiakach bo jedziemy do schronu

Posted

Kochane, z przyjemnością informuję, że maluszek malamut /którego fotki dostałam na maila/ dziś został zabrany do DT dzięki Fundacji Adopcje Malamutów. Mały ma niecałe 3 miesiące.

Posted

ms_arwi napisał(a):
Moze moim dwom cudnym astom? ;)

Jasne, że tak! Asty to moja miłość :loveu: A jak mogę porobić ogłoszenia, to jasne. Podeślij mi link do watku albo opis i zdjecia na maila.

Posted

Czy ta sunia jest jeszcze w schronisku? Jakiś czas temu robiłam jej ogłoszenia, był jakiś odzew? i co ze złotym spanielkiem?