agaga21 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 o dżizys! prawdziwy ca de bou w schronisku! czy ktoś zawiadomił może jakichś miłośników ca de bou? może mają jakies forum? Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dogo07 napisał(a):A co to za psiak kudłaty ? Marta cos na pewno napisze o nim, bo zdaje sie to jeden z jej faworytow. Ja moge powiedziec tylko, ze to bardzo przymilny psiak :) (nie pamietam niestety nawet czy piesek czy sunia) Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 agaga21 napisał(a):o dżizys! prawdziwy ca de bou w schronisku! czy ktoś zawiadomił może jakichś miłośników ca de bou? może mają jakies forum? Tez tak sobie pomyslalam jak zobaczylam po raz pierwszy. Ciekawe czymze zawinil... Swoja droga chyba drugi jeszcze byl, ale dzisiaj nie widzialam go nigdzie. I nie wiem czy jest tu jakis milosnik ca de bou? Quote
GoniaP Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ms_arwi']JAMNISIE: Gdzie ten jamniś siedzi? Czy to pies, czy sunia? Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='GoniaP']Gdzie ten jamniś siedzi? Czy to pies, czy sunia? Jamnis na kwarantannie, chyba od bardzo niedawna, bo nie widzialam go tydzien temu... Nie wiem czy psiak czy sunia, jamnis nie wyszedl z budy - albo go tak kregoslup bolal, albo ze strachu... Ale Goniu spojrz lepiej na to: Quote
snuszak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ms_arwi może masz rację ale to jak macie jakieś psiaki w typie rasy musicie same do miłośników konkretów uderzyć wtedy będzie zainteresowanie ja tak robiłam i były efekty bo tak może ktoś zobaczy a może nie i pójdzie w eter :( a domki powinny mieć wszystkie to fakt cziłałka mam ryjek jak maskotka, którą miałam na DT! a teraz jest tam w DS gdzie Tosia jest na DT! a ten husky mnie zastanawia bardzo miałam o niego pytać w schronie bo mnie zastanawiał, ładny miły przez kraty i co byłam w schronisku to on tam był chyba gdyby nie był problemowy znalazłby dom nie? Pytałyście o niego? Quote
marta23t Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Kasia do Tośki zajrzę. nie mogłam znaleźć wątku- dzięki za linka:) husky jest inny- na kwarantannie / to nie ten z boksów/:( jest jeszcze szczeniak husky Goniu na cito musimy z kwarantanny wyciągnąć hienę jest chuda jak diabli potrzebuje pomocy- mam nadzieję, że jej fotkę ms arwi wstawi??pllliiiiiiiiiiiissssssssssssssss a jamników jest z 20. napisałam już na janiczym forum. Dogo a który kudłacz???????ta cziłąła czarna? ona ma 2 lata i jest mikro-mikro Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 snuszkak napisał(a): a ten husky mnie zastanawia bardzo miałam o niego pytać w schronie bo mnie zastanawiał, ładny miły przez kraty i co byłam w schronisku to on tam był chyba gdyby nie był problemowy znalazłby dom nie? Pytałyście o niego? Ten jest z kwarantanny, wiec raczej nie tego widzialas? Quote
snuszak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 nie to tego nie widziałam, a głowe bym sobie dała uciąc że to ten który warczy jak je ;p cóż byłabym bez głowy :) jaka hiena? Quote
GoniaP Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ms_arwi'] Zobaczcie jakie cuda :D Ta sunieczka po prawej jest juz pod opieką Emira. Obecnie w klinice - miała bardzo twardy i wzdęty brzusio, była niemrawa. Trzymajcie kciuki, żeby to były tylko robale, na ciążę chyba za wcześnie, bo mała ma jeszcze mleczaki... Quote
GoniaP Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ms_arwi'] I ta kudłata sunia pojechała dziś do dt pod Wawę. Quote
marta23t Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 hiena jest na 76 to chude przerażone. fotki tej chudości nie oddadją. musimy ją PILNIE WYCIĄGNĄĆ bo może być źle:( Quote
marta23t Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 http://img35.imageshack.us/img35/7568/hpim3731.jpg hiena dla przypomnienia NA CITO!!!!!!!!!!! Quote
ms_arwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ja prosze poznaniakow i nie tylko o zajrzenie na watek poznanskiej astki: http://www.dogomania.pl/threads/180739-Pi%C4%99kna-roztrz%C4%99siona-pitbullka-red-nose-z-Poznania-potrzebuje-deklaracji! Quote
Energy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dalej nic nie wiadomo o pudliszonku? Czy on jest jeszcze w schronie? Quote
marta23t Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jest nadal. nie jest do adopcji bo nie toleruje ludzi:( Quote
anita_happy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 jejku marta23t to u WAS jest mój faworyt, kt chciałam na DT zabierac...dopuki nie trafilam na LATIKE i Juniora z ulicy szydlowieckiej!!! porobie mu ogłoszenia i allegro /musze tylko odblokowac allegro bo zapomniałam harach zaplacic do serwisu :)/ Quote
kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Hej, hej. Ca de bou mi podeślijcie na maila, zna miłośniczkę, o której już wspomniałam ms_arwi, która zajmie się szukaniem domku dla malucha. Wiece coś więcej o nim/jej? Quote
kamilawa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 I jeszcze tego pięknisia mogę podesłać osobom, które się zajmują adopcjami tej rasy, on mi bardziej na malamuta wygląda. Ale muszę mieć trochę info o nim no i kontakt do kogoś. http://img100.imageshack.us/img100/9525/hpim3820.jpg Quote
marta23t Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='anita_happy']jejku marta23t to u WAS jest mój faworyt, kt chciałam na DT zabierac...dopuki nie trafilam na LATIKE i Juniora z ulicy szydlowieckiej!!! porobie mu ogłoszenia i allegro /muszę tylko odblokować allegro bo zapomniałam harach zaplacic do serwisu :)/ dzięki wielkie. mamy strasznie dużo psiaków więc każda pomoc przy ogłoszeniach się przyda. ponieważ psiaków jest dużo ciężko się szczegółów o nich dowiedzieć ale w ogłoszeniach dawajcie proszę mój nr tel: 660-45-20-20 jak trafi się zainteresowany dom to wszystkie szczegóły się dowiem i przekażę i pokieruję adopcjami:) Quote
marta23t Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='kamilawa']I jeszcze tego pięknisia mogę podesłać osobom, które się zajmują adopcjami tej rasy, on mi bardziej na malamuta wygląda. Ale muszę mieć trochę info o nim no i kontakt do kogoś. http://img100.imageshack.us/img100/9525/hpim3820.jpg samiec, młody około 2 lat maksymalnie ma, strasznie milusiński. mamy jeszcze szczeniaka husky/ malamut 6 tygodni maluszka. foty ma ms marwi więc jak znajdzie chwilkę wstawi bo strasznie ciężko na dogo się pomniejsza żeby wrzucić i masę czasu to zajmuje a ms marwi sporo fot porobiła. namiar możesz dać na mnie 660-45-20-20 do ogłoszeń, mail: marta23t@wp.pl ale napisz w ogłoszeniach że dla osoby znającej rasę żeby zaraz do schronu nie wrócił;) Quote
marta23t Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 szukamy pilnie: Osób, które mogą nam pomóc: - w jeżdżeniu do schronu: Fajnie żeby każdy miał swój przydział: Ms marwi weźmie astki, ja staruszki i malutkie karły, jamniki i takie skrajne biedy na cito, dużo jest onkowatych wiec przydałaby się osoba co zajmie się onami oraz miłośnicy innych ras i fundacje które mogą się zająć poszczególnymi rsami szukamy pilnych dt nieodpłatnych dla staruszków i psiaków w potrzebie oraz dla tych co muszą w dt wyjść na prostą szukamy dt dla młodych astkowatych, bullowatych żeby nie trafiły w nieodpowiednie ręce- tylko domki znające rasę !!! Najlepiej bez innych zwierząt albo potrafiące przewidzieć sytuację jeśli mają jakieś zwierzaki;) prosimy o pomoc w ogłoszeniach i o wrzucanie psiaków na wątki: Np. Kudłaczy, jamników.... Cieżko w 3-4 osoby dać radę ze wszystkim dziekuję wszystkim którzy pomagają i zaglądają do poznańskich psiaków Quote
Recommended Posts