Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnik szorstkowłosy ma dom. dzięki Bogu bo był ciapa i męczyły go inne psy. została sunia czarna babcia długowłosa- boska, kontaktowa- Hania wstawi zdjęcia i babcia ruda krótkowłosa. do tego sporo jamnisiowatych mixów. jak Hania wstawi foty musimy je zgłosić do dziewczyn od jamników.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, przepraszam, ze tak dlugo to trwa, ale mam problemy z kompem i ze zmniejszaniem zdjec. Mam nadzieje, ze przed 12 uda mi sie je tutaj wkleic... mam strasznie zawirusowany komp :/

Posted

farmerka63 napisał(a):
Jakie pięknoty.... Ten zamyślony biszkoptowy kudłaczek...i mała goldenka....i sędziwa długowłosa jamnisia .WSZYSTKIE .
Każdy z tych psiaków przyciąga wzrok i czaruje :)

takich czarujacych jest tam o wiele wiecej! potrzeba wiecej chetnych do pracy i podzialu jakiegos "obowiazkow"

Posted

[quote name='marta23t']jamnik szorstkowłosy ma dom. dzięki Bogu bo był ciapa i męczyły go inne psy. została sunia czarna babcia długowłosa- boska, kontaktowa- Hania wstawi zdjęcia i babcia ruda krótkowłosa. do tego sporo jamnisiowatych mixów. jak Hania wstawi foty musimy je zgłosić do dziewczyn od jamników.

Marta - jezeli chodzi o krotkowlosa, biszkoptowa jamniczke to mam tylko takie, malo wyrazne zdjecie :

Posted

ta sunia jest jak większy shih tzu. to białe - kudłate / nie pamiętam czy on czy ona ale to jest do sprawdzenia na stronie chronu też maleństwo. bardzo pilnie zależy mi na jamnisiach : ta długowłosa czarna starowinka jest boska i rudzielec. jest jeszcze czarno-podpalana / na sonie schronu poznańskiego/. pilny jest też ten kudłaty / co siedzi z rudą szczeniorką/ o ludzkich oczach-- pomału kleka mu psychika:(

KTO POMOŻE POROBIĆ OGŁOSZENIA??????????

Posted

[quote name='marta23t']ta sunia jest jak większy shih tzu. to białe - kudłate / nie pamiętam czy on czy ona ale to jest do sprawdzenia na stronie chronu też maleństwo. bardzo pilnie zależy mi na jamnisiach : ta długowłosa czarna starowinka jest boska i rudzielec. jest jeszcze czarno-podpalana / na sonie schronu poznańskiego/. pilny jest też ten kudłaty / co siedzi z rudą szczeniorką/ o ludzkich oczach-- pomału kleka mu psychika:(

KTO POMOŻE POROBIĆ OGŁOSZENIA??????????

Który kudłaty ?

Posted

ms_arwi napisał(a):
takich czarujacych jest tam o wiele wiecej! potrzeba wiecej chetnych do pracy i podzialu jakiegos "obowiazkow"

Masz jakieś konkretne propozycje? jakiś pomysł na to? możnaby się spotkać i zrobić jakiś ,,plan działania,, żeby to miało ręce i nogi:)

Posted

ma około roczku półtora. strasznie miziasty, taki trochę ,,collowaty,,. na początku był strasznie skory do zabaw i optymistyczny. teraz gryzie kraty i próbuje wyść- pomału wysiada od tego zamknięcia. jest mniejszy od colliego ale dość podobny z umaszczenia i ,,grzywy,, na piersiach.

Posted

i moja faworytka - strasznie miziasta suńka, ma 10 latek jest przecudowna. ma zdeformowaną szczękę- musiało ją wiele złego spotkać ale i tak jest przecudowna dla ludzi.

Posted

marta23t napisał(a):
Masz jakieś konkretne propozycje? jakiś pomysł na to? możnaby się spotkać i zrobić jakiś ,,plan działania,, żeby to miało ręce i nogi:)

Psiakow w poznanskim schronisku jest ponad pol tysiaca. Trudno zajac sie wszystkimi, zwlaszcza jesli ma to dzialac chaotycznie... A poki co niestety po czesci tak jest. Moze przy podziale udaloby sie to usystematyzowac. Moze podzielic sie psiakami, znalezc wiecej osob, moze zainteresowanych dobrem zwlaszcza konkretnego "typu" psiaka. Ja staram sie ogarniac asty, to bardzo trudne adopcje, nielatwe psy. Jest ich w schronisku z 15.
Niemniej spotkam sie bardzo chetnie :)

Posted

jak będziesz jechała do schonu daj mi proszę znać. jakby mnie na dogo nie było to napisz smsa: 660-45-20-20 spotkamy się w schronie i pogadamy. ja chyba wzięłabym się za staruszki i ciężkie przypadki - takie co normalnie, w schronie domu nie znajdą.
młode psiaki, szczeniory szybko mają domki / na szczęście:)/