Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu Bąbla nie ma:( mam go na uwadze bo przecież z Tobą i Tomem go szukaliśmy. napisz jeszcze do osób ze schronu Jędrzejewa bo psy z Rokietnicy, Suchego i tych okolic tam trafiają a ze Skórzewa/ Przeźmierowa/ Kiekrza/ Baranowa do Rokietnicy blisko...

What May jak będziemy się wybierały do schronu chętnie Cię ze sobą zabierzemy - każda pomoc potrzebna

Posted

mam problem z skrzynką. nie jest niby przepełniona ale nie mogę wysyłać ani przyjmować pw:( nie wiem czemu. dziewczyny piszcie na tym wątku albo dzwońcie 660-45-20-20. jak będę/ będziemy się wybierały do schronu też będę tutaj pisała żeby każdy chętny mógł się dołączyć:)

Posted

Poznaniacy zapraszam na wątek spanielka, który błąka się przy drodze na trasie Radojewo-Biedrusko:
http://www.dogomania.pl/threads/183646-Spanielek-bA-AE-ka-siAE-przy-trasie-Radojewo-Biedrusko-Jak-go-zA-apaAE-POMOCY
Psiak jest nieufny, trzyma się w dużej odległości od człowieka, a jak chce się podejść ucieka. Jednak wciąż wraca w to samo miejsce. Pewnie ktoś go tam porzucił i teraz biedak czeka z nadzieją.
Czy macie jakiś pomysł jak pomóc, jak go złapać?

Posted

Energy mały to niestety dzikusek:( potrzebny byłby dt na resocjalizację albo ds ale taki ze sporą cierpliwością. dowiem się szczegółów bo jak zawsze pytanie czy to sunia czy pies ale kojarzę, że suczka. nic więcej nie wiem:( napiszę jutro do schronu i umieszczę jakieś info

Posted

marta23t napisał(a):
Energy mały to niestety dzikusek:( potrzebny byłby dt na resocjalizację albo ds ale taki ze sporą cierpliwością. dowiem się szczegółów bo jak zawsze pytanie czy to sunia czy pies ale kojarzę, że suczka. nic więcej nie wiem:( napiszę jutro do schronu i umieszczę jakieś info

Wielkie dzięki:p

Posted

posokowiec dziadunio wyjeżdza ze schroniska w tą niedzielę :multi::multi:

wielbiciele rasy będą pokrywali jego koszty w hotelu - bo na ta chwile pójdzie do hoteliku, weta, dobrą karmę i inne potrzebne wydatki :lol::lol::lol:

Posted

no właśnie dziś go nie widziałam:) więc mam nadzieję, ze pojechał. mam prośbę o pilnie 3 jamniki starsze: szorstkowłosy 7 letni rasowy, gładkowłosy starszy z białym pysiem i długowłosy staruszek/-ka z przetrąconą szczenką. wszystkie sponiewierane przez inne psy; szorściaka dziś jeden przy mnie prawie nie zagryzł:(( musimy z nimi coś zrobić - to takie priorytety:( kto jest z dogo od jamnioli?????

• 3 weeks later...
Posted

niestety nie, ja mam urwanie głowy a poznanski schron to dla mnie wyprawa bo ja z okolic pozka jestem a i u siebie mam zatrzesienie w schronie, jesli ja pojade kiedys dowiem sie czego tylko bedzie mozna i na pewno dam znac, ale moze ktos wczesniej pojedzie?

Posted

snuszkak napisał(a):
niestety nie, ja mam urwanie głowy a poznanski schron to dla mnie wyprawa bo ja z okolic pozka jestem a i u siebie mam zatrzesienie w schronie, jesli ja pojade kiedys dowiem sie czego tylko bedzie mozna i na pewno dam znac, ale moze ktos wczesniej pojedzie?

Ja jestem z Lublina, trochę za daleko;)mam nadzieję, że ktoś pojedzie...

Posted

marta23t napisał(a):
no właśnie dziś go nie widziałam:) więc mam nadzieję, ze pojechał. mam prośbę o pilnie 3 jamniki starsze: szorstkowłosy 7 letni rasowy, gładkowłosy starszy z białym pysiem i długowłosy staruszek/-ka z przetrąconą szczenką. wszystkie sponiewierane przez inne psy; szorściaka dziś jeden przy mnie prawie nie zagryzł:(( musimy z nimi coś zrobić - to takie priorytety:( kto jest z dogo od jamnioli?????

Czy te jamniczki znalazły pomoc? Czy nadal siedzą w schronisku?