Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 chita napisał(a): jest tu ktos od labkow? Daaa.. zgłosiłam.. Quote
chita Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jestes szybsza od komunikatora gg:evil_lol::loveu: ja pisalam do izabelka70;) Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 chita napisał(a):jestes szybsza od komunikatora gg:evil_lol::loveu: ja pisalam do izabelka70;) Napisz jeszcze do Tomo2.. oni prężnie działają, a nuż.. Quote
snuszak Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 cholera jasna ja jestem z Puszczykowa i jestem przerażona głupotą tych ludzi ze wszystkich pseudo ;/;/ psy wyglądają kiepsko, pewnie rodziły przy każdej możliwej okazji ;/;/ Quote
grzybkowa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 do tego spojrzcie na komentarze tego sprzedajacego (kliknijcie w nick) :( Quote
ms_arwi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 grzybkowa napisał(a):do tego spojrzcie na komentarze tego sprzedajacego (kliknijcie w nick) :( nie da sie gdzies tego zglosic? Quote
marta23t Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 w schronie w Poznaniu na kwarantannie jest starsza spanielka- czarna z mocno chorymi uszkami. jak będe mogła podjadę i zrobię fotki. mam nadzieję, że zajrzy tu ktoś od spanieli. Cezar- wyżeł czekoladka nadal PILNIE SZUKA DOMKU- MOŻE KTOŚ POMÓC Z OGŁOSZENIAMI???????? Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 marta23t napisał(a):w schronie w Poznaniu na kwarantannie jest starsza spanielka- czarna z mocno chorymi uszkami. jak będe mogła podjadę i zrobię fotki. mam nadzieję, że zajrzy tu ktoś od spanieli. Zaglądam tu regularnie z nadzieją, że będą jakieś informacje o spanielastych z poznańskiego schroniska. Jakbyś dała radę to sprawdź, czy nie ma innych spanieli i mixów. Ja chętnie wszystko co spanielkowate ogłaszam, tylko muszę mieć zdjęcia i chociaż jakieś podstawowa info. ;) Quote
marta23t Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jest jeden młody -rudzielec ale nie wiem czy jeszcze jest bo Kasia mówi, że ostatnio chyba go nie było ale w środę sprawdzę. czarnej suni mam fotki proszę daj mi na pw maila wyślę Ci fotki bo nie umiem wstawić.. Quote
marta23t Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 czarna to starsza sunia, ma leczone uszka, jest spokojna i przyjazna - zero agresji nawet przy bolesnych i nieprzyjemnych zabiegach. Quote
marta23t Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 aha zapomniałam - a nie działa mi edytuj: w razie czego chętnie pomogę w wyadoptowaniu: sprawdzę dom, podjadę z Państwem do schronu, załatwię fryzjera itd:) Quote
Asia & Ginger Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mam już fotki spanielki, zaraz ją powrzucam na forum spanielowe i na wątki adopcyjne spanieli na dogo, zrobię też Allegro i Gumtree. Mam jednak pytanie, jakie podawać dane kontaktowe? Na schronisko czy na którąś z Was? EDIT: Fotki suni: Quote
snuszak Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ostatnio na pudelka namiary Marta zabrała na siebie, ona też ma stały kontakt ze schroniskiem więc pewnie na nią lub na schron, bo ja takiego kontaktu nie mam. Jutro jadę tam z Marta to zapytamy o inne spaniele w schronisku Quote
GoniaP Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dziewczyny, pilnie potrzebuję telefon do Ani z Poznania. Ma ktoś może namiary na Nią? Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 snuszkak napisał(a):ostatnio na pudelka namiary Marta zabrała na siebie, ona też ma stały kontakt ze schroniskiem więc pewnie na nią lub na schron, bo ja takiego kontaktu nie mam. Jutro jadę tam z Marta to zapytamy o inne spaniele w schronisku Dzięki. W Allegro podałam namiary na schronisko. ;) Quote
supergoga Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 GoniaP napisał(a):Dziewczyny, pilnie potrzebuję telefon do Ani z Poznania. Ma ktoś może namiary na Nią? Wysłałam Ci PM Quote
marta23t Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Asia zmień jak możesz dane na mnie - w schronie jest dużo psów i ludzie, którzy będą dzwonić nie będą mieli możliwości spokojnej rozmowy i wybadania ich mój nr 660-45-20-20 Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 marta23t napisał(a):Asia zmień jak możesz dane na mnie - w schronie jest dużo psów i ludzie, którzy będą dzwonić nie będą mieli możliwości spokojnej rozmowy i wybadania ich mój nr 660-45-20-20 Dzięki, już zmieniam. :p Quote
Molli Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Do schroniska trafił amstaff - pies z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/182052-Amstafie-dziecko-BRUNO-Wyrzucony-na-ulicAE-3osoba-siAE-wycofaA-a-Pomocy Quote
marta23t Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 kurde przypomniałam sobie że był mix akity ale taki mały podchodzący pod shibę- jutro chcę mu porobić fotki- może zgłoszą się dziewczyny od akit? Quote
snuszak Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tu jest wątek poznańskiego Krecika http://www.dogomania.pl/threads/182993-Krecik-staruszek-maluszek-daj-mu-dom-na-godnAE-staroA-AE-w-schronie-zginie?p=14410512#post14410512 w schronie jest taki 2-letni owczarek belgijski gdyby ktoś mógł zawiadomić ludzi od tej rasy, pies jest spokojny Quote
snuszak Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Boksia wysłałam do fundacji SOS bokserom i zorientują się w jego sytuacji i ogłoszą, starego posoka na pogotowie adopcyjne posokowców posłałam Marta załozy mam nadzieje wątek Cezarowi i Tuptusiowej o ja pozniej tam fotki wrzucę - po świętach dopiero jak wrócę Quote
Soema Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Snuszkak masz zdjęcia boksia? To ten stary brązowy, czy jeszcze inny? Quote
Recommended Posts