marta23t Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Państwo mają dać znać jutro lub w piątek. zastanawiają się jeszcze nad sunią wyrzuconą z pociągu no i rozważają przygarnięcie obu / mi ta opcja pasuje:)) jeśli zdeklarują się na pudliszona zabieram go do siebie- odwiedzimy fryzjera, wykąpiemy, odwiedzimy weta i przygotuję staruszka do podróży na kanapę. strasznie bym chciała żeby to był ten dom bo ludzie naprawdę ze złotym sercem i widać że są małym zauroczeni. podobno to toy mniejszy od miniatury / ja się na pudliszonach nie znam:)/ trzymajcie kciuki. ja chyba dziś w nocy nie zasnę. yorkopodobne maleństwo prawdopodobnie zeszło z kwarantanny i było w budynku ale pewności nie mam:( jutro zadzwonię i dam znać czy ta suczka jest. Quote
marta23t Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Vega mogę sprawdzić Ci ten domek. tylko od poniedziałku bo w piątek mam egzamin w sobotę do 21 uczelnię / chyba że z zajęć w sob w ciągu dnia się urwę bo możliwa jest taka opcja/.musisz napisać i szczegóły i o co pytać:) Quote
Energy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Mocno trzymam kciuki za pudliszona, a w zasadzie za oba psiaki:poby to był ten domek... Jak toyek to musi być maleńki, do 28 cm w kłębie. Quote
marta23t Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jest maleńki:) a po strzyżeniu to istny szczurek będzie:) Pani jeszcze nie dzwoniła. poczekam do jutra do południa i zadzwonię. do schornu nie mogłam się dodzwonić- błąd sieci:( Quote
kursien Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witam witam dzis zobaczyłam dopiero watek. jestem z Poznania i chetnie pomoge jesli jest potrrzeba tylko ktos by musial mnie tak jaknby wprowadzic:P mam wolne piatki i co 2 tydzien czwartki:) i na piesach sie znam troche:P od zawsze mialam w domu ich kilka obecnie mama 2 husky:) pozdrawiam i czekam na pw gg 5715940 :P Quote
marta23t Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 MAŁY JUTRO JEDZIE. rano odbieram go ze schronu, jade do fryzjera i do mnie do domu. Państwo odbierają go ode mnie. nie miałam jak napisać bo mi dogo coś szwankowało. trzymajcie kciuki proszę. ja tej nocy nie zasnę z emocji Quote
Energy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='marta23t']MAŁY JUTRO JEDZIE. rano odbieram go ze schronu, jade do fryzjera i do mnie do domu. Państwo odbierają go ode mnie. nie miałam jak napisać bo mi dogo coś szwankowało. trzymajcie kciuki proszę. ja tej nocy nie zasnę z emocji[/QUOTE] Marta23 ja od wczoraj już trzymam kciuki:p Quote
marta23t Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 pojechał:) odebrałam go z samego rana, pojechałam do fryzjera z tony kołtunów i smrodu zmienił się w pięknego panicza:) charakterek cudowny; przylepa, nie jest lękliwy, wskoczył do taksówki więc lubi jeździć autkiem, u fryzjera anioł / grzecznie zniósł kąpiel, strzyżenie, czyszczenie uszu, obcięcie pazurków/, biega jak szczeniaczek i chętnie się bawi. w domu pierwsze co wskoczył na kanapę. typowy nakolankowy przytulak. nowi Państwo wspaniali- będzie miał cudowny domek: nie spotkałam jeszcze ludzi z takimi pokładami miłości i sercem do zwierząt:) troszkę martwi mnie jego kaszelek / mam nadzieję, że to tylko katarek - Pańtwo jutro idę do weta/. ogólnie happy end. jak zgram fotki z telefonu pokażę psinkę po metamorfozie. dziękuję Wszystkim, którzy pomogli znależć psince cudowny domek!!!! psiak pojechał do Gdyni:) Quote
marta23t Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 do adopcji w schronie jest piękny szorstkowłosy wyżeł 6 letni czekoladowo-rudy. psiak a wspaniały charakter, jest łagodny, nadaje się do domu z dziećmi. mam zdjęcia kiepskiej jakości ale jak zgram z komórki wstawię. dajcie proszę znać dziewczyną od wyżłów i myśliwskich bo nie wiem do kogo się zgłosić z prośbą o pomoc. ponieważ pies dużo pije miał robioną morfologię. wyniki badań są w nomie ale podwyższone / nerki, wątroba/ więc należałoby od teraz dawać mu specjalistyczną karmę. w warunkach schroniska nie ma takiej opcji żeby o psa tak zadbać a każdy dzień może spowodować pogorszenie stanu zdrowia które póki co jest dobre. Quote
Energy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Na pudelkach w potrzebie są zdjęcia małego apricotka w domu:lol: Quote
marta23t Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 widziałam:) mam te same od Państwa:) wysłałam do Kasi żeby je wrzuciła ale już mnie uprzedziłaś:) dzięki za pomoc- ale się cieszę że jest taki cudny dom!!!!!!!!!!! foty wyżła wysłałam Kasi na maila bo ja nie umiem wrzucać:( Quote
Energy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 marta23t napisał(a):widziałam:) mam te same od Państwa:) wysłałam do Kasi żeby je wrzuciła ale już mnie uprzedziłaś:) dzięki za pomoc- ale się cieszę że jest taki cudny dom!!!!!!!!!!! Ja też się bardzo cieszę i dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla tego malucha:loveu: Quote
al'akir Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Energy napisał(a):Ja też się bardzo cieszę i dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla tego malucha:loveu: przyłączam się do cieszących i też bardzo dziękuję Quote
elisse Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 marta nie ma za co dziękować :) mam nadzieje,że wyżełek szybko znajdzie nowy domek (tak jak niedawno basset z bydgoskiego schroniska) Quote
snuszak Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 wyżełek może uda się następnym razem zrobić lepsze fotki Quote
Molli Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Co się stało z yorkową suczką, nadal jest w schronie? Quote
snuszak Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jak byłam suczki yorka nie widziałam, ale też o nią nie pytałam, wyżełek dalej szuka pomocy, husky który gdzieś się tu przewinął też jest, w ten czwartek zabieramy z Poznania ślepaczka któremu kończy się kwarantanna poźniej wkleję tutaj jego wątek Quote
Rosa254 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kochani-przepraszam bardzo,że podpinam się pod ten temat ale nie wiem gdzie to umieścić(jeżeli to konieczne to proszę o przeniesienie).Przeglądałam ogłoszenia i znalazłam dwa z tego samego miejsca(Puszczykowo/k.Poznania)-suczka Labradorka i suczka Beagla do oddania za darmo.Ewidentnie obie były wykorzystywane w pseudo.Obawiam się,że trafią do podobnego przybytku.Pomóżcie! Ogłoszenia: Labrador: http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/969/17/68/969176869 LABRADOR SUCZKA 5 LETNIA, ODDAM W DOBRE RĘCE!!! SUCZKA JEST BARDZO PRZYJAZNA, NIEAGRESYWNA,NAUCZONA CZYSTOŚCI W DOMU. MOZE PRZEBYWAĆ RÓWNIEŻ W KOJCU. WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.TEL. link do ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item969176869_labrador_suczka_oddam_w_dobre_rece_poznan.html Beagle: http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/969/17/69/969176934 BEAGL SUCZKA 5 LAT TRZYKOLOROWA - ODDAM W DOBRE RECE!!! ZDROWA, PRZYJAZNA W STOSUNKU DO LUDZI JAK I INNYCH PSÓW, ZASZCZEPIONE PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE. WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.TEL. Link do ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item969176934_beagle_beagle_oddam_w_dobre_rece_poznan.html Quote
chita Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 spojrzcie na komentarze tej osoby,same na temat handlu psami:angryy:ta sama osoba wystawia tez bolończyki i cavaliery... http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6624700 jest tu ktos od labkow? Quote
Recommended Posts