Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo mają dać znać jutro lub w piątek. zastanawiają się jeszcze nad sunią wyrzuconą z pociągu no i rozważają przygarnięcie obu / mi ta opcja pasuje:)) jeśli zdeklarują się na pudliszona zabieram go do siebie- odwiedzimy fryzjera, wykąpiemy, odwiedzimy weta i przygotuję staruszka do podróży na kanapę. strasznie bym chciała żeby to był ten dom bo ludzie naprawdę ze złotym sercem i widać że są małym zauroczeni. podobno to toy mniejszy od miniatury / ja się na pudliszonach nie znam:)/ trzymajcie kciuki. ja chyba dziś w nocy nie zasnę. yorkopodobne maleństwo prawdopodobnie zeszło z kwarantanny i było w budynku ale pewności nie mam:( jutro zadzwonię i dam znać czy ta suczka jest.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vega mogę sprawdzić Ci ten domek. tylko od poniedziałku bo w piątek mam egzamin w sobotę do 21 uczelnię / chyba że z zajęć w sob w ciągu dnia się urwę bo możliwa jest taka opcja/.musisz napisać i szczegóły i o co pytać:)

Posted

Jest maleńki:) a po strzyżeniu to istny szczurek będzie:) Pani jeszcze nie dzwoniła. poczekam do jutra do południa i zadzwonię. do schornu nie mogłam się dodzwonić- błąd sieci:(

Posted

Witam witam dzis zobaczyłam dopiero watek. jestem z Poznania i chetnie pomoge jesli jest potrrzeba tylko ktos by musial mnie tak jaknby wprowadzic:P
mam wolne piatki i co 2 tydzien czwartki:)
i na piesach sie znam troche:P
od zawsze mialam w domu ich kilka obecnie mama 2 husky:) pozdrawiam i czekam na pw
gg
5715940 :P

Posted

MAŁY JUTRO JEDZIE. rano odbieram go ze schronu, jade do fryzjera i do mnie do domu. Państwo odbierają go ode mnie. nie miałam jak napisać bo mi dogo coś szwankowało. trzymajcie kciuki proszę. ja tej nocy nie zasnę z emocji

Posted

[quote name='marta23t']MAŁY JUTRO JEDZIE. rano odbieram go ze schronu, jade do fryzjera i do mnie do domu. Państwo odbierają go ode mnie. nie miałam jak napisać bo mi dogo coś szwankowało. trzymajcie kciuki proszę. ja tej nocy nie zasnę z emocji[/QUOTE]

Marta23 ja od wczoraj już trzymam kciuki:p

Posted

pojechał:) odebrałam go z samego rana, pojechałam do fryzjera z tony kołtunów i smrodu zmienił się w pięknego panicza:) charakterek cudowny; przylepa, nie jest lękliwy, wskoczył do taksówki więc lubi jeździć autkiem, u fryzjera anioł / grzecznie zniósł kąpiel, strzyżenie, czyszczenie uszu, obcięcie pazurków/, biega jak szczeniaczek i chętnie się bawi. w domu pierwsze co wskoczył na kanapę. typowy nakolankowy przytulak. nowi Państwo wspaniali- będzie miał cudowny domek: nie spotkałam jeszcze ludzi z takimi pokładami miłości i sercem do zwierząt:) troszkę martwi mnie jego kaszelek / mam nadzieję, że to tylko katarek - Pańtwo jutro idę do weta/. ogólnie happy end. jak zgram fotki z telefonu pokażę psinkę po metamorfozie. dziękuję Wszystkim, którzy pomogli znależć psince cudowny domek!!!! psiak pojechał do Gdyni:)

Posted

do adopcji w schronie jest piękny szorstkowłosy wyżeł 6 letni czekoladowo-rudy. psiak a wspaniały charakter, jest łagodny, nadaje się do domu z dziećmi. mam zdjęcia kiepskiej jakości ale jak zgram z komórki wstawię. dajcie proszę znać dziewczyną od wyżłów i myśliwskich bo nie wiem do kogo się zgłosić z prośbą o pomoc. ponieważ pies dużo pije miał robioną morfologię. wyniki badań są w nomie ale podwyższone / nerki, wątroba/ więc należałoby od teraz dawać mu specjalistyczną karmę. w warunkach schroniska nie ma takiej opcji żeby o psa tak zadbać a każdy dzień może spowodować pogorszenie stanu zdrowia które póki co jest dobre.

Posted

widziałam:) mam te same od Państwa:) wysłałam do Kasi żeby je wrzuciła ale już mnie uprzedziłaś:) dzięki za pomoc- ale się cieszę że jest taki cudny dom!!!!!!!!!!!

foty wyżła wysłałam Kasi na maila bo ja nie umiem wrzucać:(

Posted

marta23t napisał(a):
widziałam:) mam te same od Państwa:) wysłałam do Kasi żeby je wrzuciła ale już mnie uprzedziłaś:) dzięki za pomoc- ale się cieszę że jest taki cudny dom!!!!!!!!!!!

Ja też się bardzo cieszę i dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla tego malucha:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Ja też się bardzo cieszę i dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla tego malucha:loveu:

przyłączam się do cieszących i też bardzo dziękuję

• 2 weeks later...
Posted

jak byłam suczki yorka nie widziałam, ale też o nią nie pytałam, wyżełek dalej szuka pomocy, husky który gdzieś się tu przewinął też jest, w ten czwartek zabieramy z Poznania ślepaczka któremu kończy się kwarantanna poźniej wkleję tutaj jego wątek

Posted

Kochani-przepraszam bardzo,że podpinam się pod ten temat ale nie wiem gdzie to umieścić(jeżeli to konieczne to proszę o przeniesienie).Przeglądałam ogłoszenia i znalazłam dwa z tego samego miejsca(Puszczykowo/k.Poznania)-suczka Labradorka i suczka Beagla do oddania za darmo.Ewidentnie obie były wykorzystywane w pseudo.Obawiam się,że trafią do podobnego przybytku.Pomóżcie!
Ogłoszenia:
Labrador:
http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/969/17/68/969176869

LABRADOR SUCZKA 5 LETNIA, ODDAM W DOBRE RĘCE!!!

SUCZKA JEST BARDZO PRZYJAZNA, NIEAGRESYWNA,NAUCZONA CZYSTOŚCI W DOMU. MOZE PRZEBYWAĆ RÓWNIEŻ W KOJCU.

WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.TEL.
link do ogłoszenia:
http://www.allegro.pl/item969176869_labrador_suczka_oddam_w_dobre_rece_poznan.html

Beagle:
http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/969/17/69/969176934

BEAGL SUCZKA 5 LAT TRZYKOLOROWA - ODDAM W DOBRE RECE!!!

ZDROWA, PRZYJAZNA W STOSUNKU DO LUDZI JAK I INNYCH PSÓW, ZASZCZEPIONE PRZECIW WŚCIEKLIŹNIE.

WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.TEL.
Link do ogłoszenia:
http://www.allegro.pl/item969176934_beagle_beagle_oddam_w_dobre_rece_poznan.html