Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, nie jedzie może któraś z was w najbliższym czasie z poznania do szczecinka??

Pilnie szukamy transportu dla naszej starej amstafki - jedzie do hoteliku.

Posted

Odwiedziłam dziś pierwszy raz w życiu schronisko...trauma pozostanie na bardzo długo:( zapadł mi głęboko w serce jeden psiak, nie mam zdjęć, nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna, nie wiem w jakim wieku, nie wiem nic...pamiętam tylko wyraz oczu....to piesek w typie foxteriera, niezwykle spokojny, patrzył tymi swoimi maślanymi oczkami, wystawiał łapki i dawał buziaki. Nie można było nie zwrócić na niego/na nią uwagi-oaza spokoju wśród koncertu dawanego przez inne psiaki. Siedzi chyba w boksie 9/10 ? z taką kolorową budą...przepraszam za chaos w tej wypowiedzi, ale od rana myśle tylko o nim...Nie mogę zabrać psiaka do siebie, bo moja Zojcia na dzień dobry połknie go w całości:( wiecie może czy psiak ma już tutaj swój wątek, albo czy ktoś już szuka mu/jej domku?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

PILNE!!!

Czy znalazłaby się zaufana ciocia, która mogłaby zrobić PA w Kamionkach(ok.20km od Poznania). To b.pilne. Proszę o pomoc. :)

Proszę o info na PW lub 607350567(po16.00).

• 3 weeks later...
Posted

ktoś wie co ze sznupkiem w tym momencie?
ostatnio coraz częściej myślę o adopcji, boję się jednak, że nie podołam finansowo przy łącznie trójce psiaków...
Przeszłabym się do schronu, ale po wizycie w Swarzędzkim mialam kilka nocek z głowy i godziny przepłakane....

Posted

Uwaga!:)

Mam prośbę o pomoc w sprawdzeniu dwóch domów. Jeden dla kotki w Poznaniu. Natomiast drugi dla suni ONka w okolicach Poznania(Kaźmierz). Może ktoś mógłby pomóc? :) Proszę o kontakt na PW lub 607350567. :) Sprawa pilna!

• 2 weeks later...
Posted

Kopiuję z miau.pl

Prośba o wizytę przedadopcyjną.

[quote name='"kinia098"']Jak w temacie

Poznań dla psa na ul. Rynek Jeżycki
a Toruń... raczej pod Toruniem: miejscowość Rogówko dla kota

Obydwie sprawy dość pilne, szczególnie dla psa, bo domek przez tel. fajny i czeka już 2-3 dni na znak a nikogo do wizyty nie ma :(

Pod Toruniem ludzie z maili ok ( pomijając błędy ort. :roll: ), ale wspominali coś o ulicy i dlatego bez PA się nie obejdzie !

Domek wydaje się bardzo sympatyczny, ale sprawdzić trzeba.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137764&p=8425147#p8425147

• 1 month later...
Posted

[quote name='zuzia_kuzik']A czy moglabym poprosic link do jej profilu?? Przepraszam, ale wyszukiwarka mi nie dziala i nie wiem gdzie moglabym ja znalezc[/QUOTE]

po prostu kliknij w "napisz nową wiadomość" i wpisz w miejsce adresata emdziolek ;)

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']A ja posuzkuje kogos z Poznania ulicy Lelewela. Jest tu moze ktos??

Podnosze watek , na pierwsza[/QUOTE]

Sie troszke przypomne :) Niestety emdziolek nie da rady... moze ktos inny ?? Bede ogromnie wdzieczna