kiang Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dubin ,na szczescie nie ty decydujesz o eutanazji psow.twoje posty to stek bzdur i klamstw.ten niby konajacy pies nie zwracal uwagi na ciebie bo ma cie tam ,gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe :):):) poczytaj i poducz sie o hierarchii,dodatkowo w google wrzuc : stereotypie u zwierzat Quote
Dubin Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 1. Weź ją na dt, to pogadamy. 2. Zauważyłam, że sama lubisz rozpisywać się który pies powinien zostać uśpiony. 3. Obrażasz każdego tutaj, kto odwala kawał dobrej roboty i robi piękne rzeczy dla psów. 4. Nie będę dyskutować na resztę postawionych zarzutów pani prokurator oraz zaśmiecać wątku wywodami podobnymi do twoich. Quote
kiang Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mam wziąśc na dt i wyciagac od fundacji pieniadze na weterynarza? fajny interes sie tu kreci buhahahha . na : molestowana suczke,ktora okazala sie calkiem zdrowa juz wyciagalyscie pieniadze od ludzi. trzeba sie temu blizej przyjrzec.nie macie jakiegos ZNAJOMEGO LEKARZA :):):) ktory by badal za darmo zdrowe psy? hihihihihi jutro zamieszcze fotke ,ktrora was skompromituje ,i pokaze ludziom jak ich nabijacie w butelke :eviltong: Quote
kiang Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ludzie pomozcie !!!! Nie mam pieniedzy ! A znalazlam zmoltretowanego ślimaka na drodze ! Smutne oczeta blagaly mnie o pomoc. Szukam transportu i pieniązki na weta bo jestem biednym staruszkiem na rencie Quote
GoniaP Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kiang napisał(a):mam wziąśc na dt i wyciagac od fundacji pieniadze na weterynarza? fajny interes sie tu kreci buhahahha . na : molestowana suczke,ktora okazala sie calkiem zdrowa juz wyciagalyscie pieniadze od ludzi. trzeba sie temu blizej przyjrzec.nie macie jakiegos ZNAJOMEGO LEKARZA :):):) ktory by badal za darmo zdrowe psy? hihihihihi jutro zamieszcze fotke ,ktrora was skompromituje ,i pokaze ludziom jak ich nabijacie w butelke :eviltong: Mam namiar na niezłego psychiatrę - chcesz? Quote
klaki91 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kiang napisał(a):Ludzie pomozcie !!!! Nie mam pieniedzy ! A znalazlam zmoltretowanego ślimaka na drodze ! Smutne oczeta blagaly mnie o pomoc. Szukam transportu i pieniązki na weta bo jestem biednym staruszkiem na rencie ? Czy Ty naprawdę nie widzisz, że Twoje wypowiedzi zahaczają o bardzo słaby humor? :) Quote
ata Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 GoniaP napisał(a):Mam namiar na niezłego psychiatrę - chcesz? Gosiu, ja czasami z chęcią bym skorzystała ;) Quote
Dubin Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Małgosiu, Klaki :D nie ma sensu się denerwować. Ja w każdym razie się uśmiałam i czekam na kompromitujące nas zdjęcia :D Kiang, nie zapomnij dołączyć jeszcze takich, które ukazują ciebie w roli bohatera i tego, ile ty dobrego robisz dla zwierząt - tak dla kontrastu , żeby nas jeszcze bardziej pogrążyć w beznadziei. Byle nie w tym wątku, bo on od tego nie jest. Pragnę jeszcze nadmienić, że oszustka Kiang, najpewniej udziela się potulnie skruszona na forum pod zupełnie innym nikiem, a ten służy jej kiedy nie zażyje przepisanych przez szpital w Gnieźnie tabletek, dlatego proponuję bana na IP, oraz zrobienie porządku w tym temacie ze śmieciowych postów. Quote
Nano Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gyby nie Dubin to aktualnie Lenka zapewne nie znalazła by domu... a całe szczeście na dogo została wypatrzona. EDIT: nikt tu od nikogo pieniędzy nie wyciąga, ponieważ fundacje deklarują same pomoc !! Quote
kiang Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 lenka znalazla domek heh a ja znalazlem marsa, trzy miasiace garowal w schronisku ,łazicie,gadacie o glupotach a tak charakterystrycznego psa nie umieliscie znalesc.lenka miala byc schorowana i co? po to piszesz aby wyciagnac pieniadze od zdezorientowanych ludzi? niedorobiony,lub niezrealizowany dziennikarz,ktory manipuluje ludzmi a feeeeeeee .psychiatra jest mi potrzebny,aby przetrawic: zgwalcone maltretowane psy, na ktore frajerzy rzuca kase .tak na marginesie ,dubin : nie maglas zniesc ,ze piesek na ciebie szczekal przy kratkach ,zamiast odezwac sie ludzkim glosem :oooooo mesjasz dubin przybyl.GONIAP :) DAWAJ TEGO PSYCHIATRE HEHEHE I NUMER KONTA NA TWOJA FUNDACJE,LUBIE ZAPLACIC TAM GDZIE SIE OPLACA:) Quote
Ajula Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 PILNIE potrzebna surowica dla szczeniaków chorych na parwowirozę! Jeśli ktoś ma - prosimy o pomoc! Kupimy każdą ilość FdZ Animalia Quote
SchroniskoPoznan Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Bardzo się cieszymy, kiedy ktoś adoptuje od nas zwierzę tym bardziej takie, które z różnych przyczyn ma mniejsze szanse na adopcje. Uważamy ,że żadne schronisko nie da zwierzęciu tego co dom adopcyjny,ale nie zgadzamy się z wieloma opiniami na nasz temat gdyż są nieprawdziwe i świadczą jedynie o złej woli osób wypowiadających się, które nie rozumieją zasad specyfiki funkcjonowania schroniska. Pozdrawiamy i zachęcamy do częstszych adopcji:smile: Quote
Dubin Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tiaaa, na pewno takim podejściem jakie demonstruje pracownica schroniska , którą jest Kiang (a teraz SchroniskoPoznan, czyli nadal Kiang) , zachęcicie do adopcji! :D Żenua U mnie sporo szczeniaczków, adopcję prowadzę ja. Za około 8 tygodni maluszki będą do odbioru. Quote
karolcia1509 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 KIANG przypadkowo weszlam na watek i oczom nie wierze...:shake: TO WLASNIE U MNIE LENA ZNALAZLA DOM Jak mozesz tak pisac,serca nie masz, a podobno w schronisku pracujesz... Ogromnie sie ciesze, zreszta napewno dziewczyny które czuwaly na watku również- ze nasze diagnozy sie nie potwierdzily, ze Lena nie jest w tak zlym stanie jak myslalysmy. To chyba dobrze ze jej stan jest dobry prawda? To przykre ze posądzasz mnie o jakies naciaganie na pieniądze...jesli masz jakies pytania to zapraszam na priv, odpowiem na wszystko tylko najpierw zapytaj zanim napiszesz kolejna bzdure. Quote
Paula95 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ciocie, mam do was ogromną prośbę. Znalazł się dom dla suni, która bardzo pragnie domu, chyba najbardziej ze schroniska. Proszę pomóżcie w wizycie PA. To dom 30 km od Poznania- w miejscowości Pobiedziska. Jeśli znacie kogoś, kto mógłby podjechać, to piszcie proszę na PW lub 607350567. Pilne! Quote
Jaro Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [COLOR=orange]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR] [COLOR=orange]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR] [COLOR=orange]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów"][COLOR=orange]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL] [COLOR=orange] [/COLOR] [COLOR=orange]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] Quote
Jaro Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska we Wrześni są w niebezpieczeństwie!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=red][FONT=Tahoma][URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444"][COLOR=#4444ff][COLOR=red]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/COLOR][/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR] [COLOR=red][FONT=Tahoma][COLOR=red] [/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a32f6][FONT=Arial][URL="http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460"][COLOR=red]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][/FONT] Quote
Paulina87 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Do 15 maja mam w Poznaniu aparat więc gdyby były potrzebne zdjęcia jakiś psiaków w potrzebie to jestem do dyspozycji. Quote
anita_happy Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 ZAGINĄŁ PIES RODZINIE, której wyadoptowaliśmy naszą VIKI może TRAFI DO SCHRONISKA ten malutki ze sterczącymi uszkami ma na imię ARTUR PIES MIESZKAŁ W BOGUCINIE I TAM NAWIAŁ - nawiał z domu :( wątek Viki - tam wiecej Artura http://www.dogomania.pl/threads/196218-bohaterska-mami*ViKi*-ma-dom/page15 PROSIMY - jak będziecie w schronisku - zostawcie zdjęcie ARTURA na TABLICY - ZAGINAŁ zwróćcie uwage - może ktoś go tam podrzucił:( " Miał czerwoną obrożę w beżowe kostki i niebiesko-różową adresatkę." tel. 0 692 407 681 Quote
agaga21 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Dubin'] U mnie sporo szczeniaczków, adopcję prowadzę ja. Za około 8 tygodni maluszki będą do odbioru. dlaczego ślepy miot nie został uśpiony? " Quote
ms_arwi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agaga21 napisał(a):dlaczego ślepy miot nie został uśpiony? " w Poznaniu chyba tez nie usypia sie slepych miotow... Quote
Recommended Posts