vertix Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam Przeglądając aukcje natknąłem się na hodowlę: Piekny husky tanio (652587399) - Aukcje internetowe Allegro Patrząc na wzrok psiaka oraz jego miłe otoczenie (wiadro, słoma i gumofilce) aż serce boli !! Czy ktoś zna może tamte okolice - może warto się zainteresować - jak w rzeczywistości ma się psiak ?? Może jakoś można mu pomóc !!! Quote
michal_sm Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A co jest złego w gumofilcach?.No ale z panienkami z miasta nie pogadasz.Może to żadna hodowla( bo byłoby wystawionych kilka sztuk),a ktoś tak chce się pozbyć huskiego bo ten psiak do pilnowania posesji się nie nadaje.Piesek zadbany raczej ma czysto nie szukaj dziury w całym bo jest nawet zaszczepiona Quote
Cyraneczka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Trudno powiedzieć cokolwiek na temat tej "hodowli". Nic nie mam do gumofilców i odchowywania psów na słomie, ale ten szczeniak nie wygląda na szczęśliwego i pewnego siebie. Jak ja wychodzę z aparatem i próbuję robić zdjęcia szczeniakom, to skaczą na mnie i muszę się sporo namęczyć, żeby cokolwiek mi wyszło ;-). A ten wygląda jakby był przerażony, że ktokolwiek przyszedł do niego... Quote
Baski_Kropka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tego typu aukcja już nie pierwszy raz jest na allegro. Psiak rzeczywiście nie wygląda na zadowolonego z życia. Na zaniedbanego niby nie wygląda, bo może i ma czysto i coś w misce...ale nie wydaje mi się żeby miał ciepło i miłość człowieka, a co może być ważniejszego? Quote
Recommended Posts