maciaszek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Na razie nie ogłaszajmy psiaków. Musi się wyjaśnić ich sytuacja prawna. Czyli pewnie to potrwa, potrwa i potrwa... Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 maciaszek napisał(a):Na razie nie ogłaszajmy psiaków. Musi się wyjaśnić ich sytuacja prawna. Czyli pewnie to potrwa, potrwa i potrwa... Aha, ok, to ściągne ich z allegro... Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nieciekawa sytuacja... oby sunie nie musiały wracać do swojego ,,Pana" a znalazły super (najlepiej wspólny) domek :thumbs: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Właśnie, ciekawe jak stoi sprawa tych trzech dam... Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Korciaczki napisał(a):Wiadomo coś? :placz: Może maciaszek coś wie? Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 maciaszek napisał(a):Nie zdążyłam dziś zapytać o nie w schronie. Dostałam telefon, że muszę być szybko w pracy, bo jakaś kontrola ma być i musiałam czym prędzej wyjść. Nie podano mi ich numerów wśród psiaków wydanych, więc wnoszę z tego, że wciąż siedzą w schronie... To chyba następnym razem się coś więcej dowiemy. Quote
maciaszek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nie zdążyłam dziś zapytać o nie w schronie. Dostałam telefon, że muszę być szybko w pracy, bo jakaś kontrola ma być i musiałam czym prędzej wyjść. Nie podano mi ich numerów wśród psiaków wydanych, więc wnoszę z tego, że wciąż siedzą w schronie... Quote
Korciaczki Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Z jednej strony to dobrze, bo wiadomo że nie wróciły do swojego "Pana" Mama, córcia i wnusia czekają... Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Widziałam je dzisiaj w schronie, zaraz przybiegły i chciały żeby je poglaskać, bardzo się cieszyły jak dałam im rękę do głaskania :) Quote
maciaszek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Przypomnijcie mi przed wtorkiem, żebym zapytała czy można je ogłaszać i szukać im domu. Quote
Korciaczki Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Piękna psia rodzinka prosi o domek. :multi: . Quote
maciaszek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Najmłodsza z suń poszła do nowego domku. 2 pozostałe zostały i są do wyadoptowania. Można je ogłaszać, szukać im domków. Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 maciaszek napisał(a):Najmłodsza z suń poszła do nowego domku. 2 pozostałe zostały i są do wyadoptowania. Można je ogłaszać, szukać im domków. Czyli już nie są tego faceta? Wystawię je w zbiorowym allegro. Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='__Lara']Czyli już nie są tego faceta?Niby nie są, ale jak się po nie zgłosi to je dostanie. Wystawię je w zbiorowym allegro.Dzięki :). Quote
Recommended Posts