Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
Wstrętna, wstrętna :((( Biedne psiaczki... Teraz coraz zimniej a DT brak... :(

DT jest, od przyszłego tygodnia;) poczekamy i to przeżyjemy, bo watro na to czekać.

Posted

bico napisał(a):
DT jest, od przyszłego tygodnia;) poczekamy i to przeżyjemy, bo watro na to czekać.

... Dla jednego, a tyle innych biedactw czeka... :(

Posted

Bounty ja dopiero zaczynam pomagać, ale wierze, że wielu pieskom damy rade pomóc. Może to optymizm osoby "początkującej", ale...

Tutaj na dogo wielokrotnie widzimy psie nieszczęścia, nie mówiąc już o tym co widzimy w schroniskach... Fajne jest to, że jest wiele osób, które pomagają, które chcą to robić. Jest też wiele osób, takich jak ja, które chcą pomagać... a tak naprawde nie bardzo wiedzą jak... i jak w ogóle się do tego zabrać :oops:

Gisic wstępnie możemy umówić się na pn na transport.
Fajnie jakbyś mi dała znać smskiem w jakich godzinach będziesz w niedziele w Silesia City Center, w akcji jako takiej nie będę mogła brać udziału, przez większość weekendu będę w Kętach, ale w niedzielę ok. 13:00-15:00 chcę podjechać do Silesii, przynajmniej po to, żeby Was poznać osobiście ;)

Blacky... jeszcze tylko tydzień!!

Posted

[quote name='Magnesiatko']Bounty ja dopiero zaczynam pomagać, ale wierze, że wielu pieskom damy rade pomóc. Może to optymizm osoby "początkującej", ale...

Tutaj na dogo wielokrotnie widzimy psie nieszczęścia, nie mówiąc już o tym co widzimy w schroniskach... Fajne jest to, że jest wiele osób, które pomagają, które chcą to robić. Jest też wiele osób, takich jak ja, które chcą pomagać... a tak naprawde nie bardzo wiedzą jak... i jak w ogóle się do tego zabrać :oops:

Gisic wstępnie możemy umówić się na pn na transport.
Fajnie jakbyś mi dała znać smskiem w jakich godzinach będziesz w niedziele w Silesia City Center, w akcji jako takiej nie będę mogła brać udziału, przez większość weekendu będę w Kętach, ale w niedzielę ok. 13:00-15:00 chcę podjechać do Silesii, przynajmniej po to, żeby Was poznać osobiście ;)

Blacky... jeszcze tylko tydzień!!

O, to ja będę w niedzielę, cały dzień :diabloti:

Posted

Magnesiatko napisał(a):
Haha to zabrzmiało jak groźba :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Jaka groźba? :-o:-o:-o zapraszamy :loveu::loveu::loveu: Ciebie też Jaszo :loveu: poznamy się wreszcie :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: super :multi:

Bounty, zawsze służę do usług :cool3:

Jaaaa dziękuję ;* To ja bym kogoś znalazła, zeby w niedzielke Ci ją podrzucił, a na sobote moze uda mnie sie wyrwac, ok? ;] O ile nie bedzie musiał jechac Marsik... :(

Ciekawe jak tam Blacky się ma... Swoją drogą zawsze zastanawiałam sie co moga myslec psy w schroniskach...

Posted

Gisic87 napisał(a):
Z wyjazdu nici bo chora jestem a do tego babcia trafiła do szpitala (ma raka żołądka i jest coraz gorzej) więc prawie cały dzień u niej spędziłam:-(

:-(:-(:-( dużo zdrowia dla babci Gisic!

Gisic, a na ten dt dla Blacky możemy liczyć? czy nie bardzo?