Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna Blacky, już z niej potwora zrobiłyśmy...;)

Acha, Magnesiątko, niech Gisic87 Ci poda swoje dane ( imię, nazwisko i adres) bo będziesz musiała podać w schronisku.
Na kuponie na sterylizację będą dane Domu Tymczasowego i na dokumencie wydania psa też.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Biedna Blacky, już z niej potwora zrobiłyśmy...;)

Acha, Magnesiątko, niech Gisic87 Ci poda swoje dane ( imię, nazwisko i adres) bo będziesz musiała podać w schronisku.
Na kuponie na sterylizację będą dane Domu Tymczasowego i na dokumencie wydania psa też.

Ja Wam dam z Blacky potwora robić :mad::mad::mad:

Posted

Śliczna jest :) Jak się ją wykąpie... troszkę więcej miziania i ruchu i będzie cud miód :loveu:

No nic podsumowując :cool3: Można mnie zapowiedzieć na środę ok. godz. 16:00 (+/- 30 min). Gisic do Ciebie prośba o przekazanie mi Twoich danych ( imię, nazwisko i adres) jak to napisała Jasza, ale myślę, że to dopiero we wtorek, w środę jak będziemy dogadywać szczegóły. ;)

Gisic i Jasza macie mój nr tel jak co ;)

Blacky teraz już będzie tylko z górki, zobaczysz :loveu:

Pozdrawiam,

Aga

Posted

[quote name='Magnesiatko']Śliczna jest :) Jak się ją wykąpie... troszkę więcej miziania i ruchu i będzie cud miód :loveu:

No nic podsumowując :cool3: Można mnie zapowiedzieć na środę ok. godz. 16:00 (+/- 30 min). Gisic do Ciebie prośba o przekazanie mi Twoich danych ( imię, nazwisko i adres) jak to napisała Jasza, ale myślę, że to dopiero we wtorek, w środę jak będziemy dogadywać szczegóły. ;)

Gisic i Jasza macie mój nr tel jak co ;)

Blacky teraz już będzie tylko z górki, zobaczysz :loveu:

Pozdrawiam,

Aga

Tak, tylko to zdjęcie akurat dawno było robione, tzn. w wakacje. Od tego czasu Blacky na tyle zmizerniała, że jej dojście do w miarę dobrego stanu trochę potrwa.

Tak się cieszę, że ona wyjdzie wreszcie stamtąd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='__Lara']Tak, tylko to zdjęcie akurat dawno było robione, tzn. w wakacje. Od tego czasu Blacky na tyle zmizerniała, że jej dojście do w miarę dobrego stanu trochę potrwa.

Tak się cieszę, że ona wyjdzie wreszcie stamtąd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ważne, że już w środę będzie w domku. Wierze, że później znalezienie DT będzie już kwestią czasu...

Tfu znalezienie DS oczywiście nie DT :)

Posted

Dziewczyny jeśli Magnesiątku pasuje to jak dla mnie to Blacky może nawet w poniedziałek do mnie przyjechać tylko wtorek odpadał bo wtedy o 16 jestem w domu a na 19 jazdy i nie chciałabym zbytnio po 2 godz dziewczyn samych zostawiać. Ale poniedziałek po pracy też mam wolny więc nawet w poniedziałek może być;)

Posted

Gisic87 napisał(a):
Dziewczyny jeśli Magnesiątku pasuje to jak dla mnie to Blacky może nawet w poniedziałek do mnie przyjechać tylko wtorek odpadał bo wtedy o 16 jestem w domu a na 19 jazdy i nie chciałabym zbytnio po 2 godz dziewczyn samych zostawiać. Ale poniedziałek po pracy też mam wolny więc nawet w poniedziałek może być;)

O kurcze :multi: Poniedziałek może być. U mnie wtorek, czwartek, piątek odpadają na pewno, ale czy poniedziałek czy środa obojętnie :cool3:

Ide z moimi dwiema perełkami, przed spaniem jeszcze tu zajrze :)

Posted

Ok Gisic, ja w poniedziałek jak najbardziej.

Ok. 16:00 bede w schronisku po Blacky. Jutro mam imprezę rodzinną więc popołudniu na necik wchodzić nie bede, wieczorem zajrze dopiero. Nr tel. do mnie masz jak coś.

W poniedziałek Blacky już będzie w DT :multi:

Posted

Magnesiatko napisał(a):

W poniedziałek Blacky już będzie w DT :multi:

Hej Lara, jestem tu wreszcie...spóźniona, ale jestem...nie wyrabiam już z tymi watkami na dogo:oops::oops::-(

wątek Blacky przeczytałam cały:lol: było smutno i ciężko, ale widzę, że wreszcie dla Blacky jest nadzieja i DT:multi::multi::multi:
w związku z tym oferuje suni 50 zł jednorazowo, bo niestety stale wspomóc nie mogę, gdyż mam sporo tych deklaracji:oops::oops::-(

czekam na numer konta na pw;)

a poniedziałek już jutro:cool3:

Posted

Dziewczyny przepraszam jak zwykle nie dogadałam się z TZ:shake: On wie że Blacky ma przyjechać ale zrozumiał że w przyszłą środę bądź poniedziałek. Ja ju już wszystko planuje by jak najszybciej dziewczynę wyrwać ze schronu a TZ na przyszły weekend zaplanował wypad. Mieliśmy jechać na wesele ale w związku z tym że nie jedziemy a wtedy wypada taka nasza mała 4 rocznica zaplanował wyjazd i wcześniej nic nie mówił bo to miała być niespodzianka. I teraz jestem w kropce bo mamy jechać w piątek i wracać w niedzielę :roll: Glupio mi teraz odwoływać zarówno wyjazd z TZ jak i transport dziewczynki ale może przetrwa jeszcze jakoś ten tydzień w schronie sama nie wiem:roll:

Posted

Dziewczyny przepraszam jak zwykle nie dogadałam się z TZ:shake: On wie że Blacky ma przyjechać ale zrozumiał że w przyszłą środę bądź poniedziałek. Ja ju już wszystko planuje by jak najszybciej dziewczynę wyrwać ze schronu a TZ na przyszły weekend zaplanował wypad. Mieliśmy jechać na wesele ale w związku z tym że nie jedziemy a wtedy wypada taka nasza mała 4 rocznica zaplanował wyjazd i wcześniej nic nie mówił bo to miała być niespodzianka. I teraz jestem w kropce bo mamy jechać w piątek i wracać w niedzielę :roll: Glupio mi teraz odwoływać zarówno wyjazd z TZ jak i transport dziewczynki ale może przetrwa jeszcze jakoś ten tydzień w schronie sama nie wiem:roll:

Posted

No szkoda. Ale trudno, musimy poczekać.

aj, żeby było ten wolontariat to bym podjechała do Blacky, wzięła ją na spacer, dała jedzonko, a tak to nic :shake:

Bico, dzięki, że jesteś :loveu: te 50,00zł przyda się na karmę choćby, lekarza :loveu:

Posted

Gisic, super, że się zgodziłaś :)! Myślę, że ten tydzień jakoś szybko minie, a Blacky spokojnie go przetrwa.
Jak już ustalicie kto i kiedy sunię odbiera, dajcie znać - zapowiem tą osobę w schronie.

Jeśli chodzi o wpłaty na Blacky, proszę, żeby szły bezpośrednio na konto Gisic.