Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara-ja tylko grosik mogę dorzucić na Blacky :oops:.Grosik tu,grosik tam..:oops:
Póki mogę-choć 5 zl/mc. Więcej nie dam rady-mimo chęci.:oops::shake:
Z niej może być piękny pies -jeśli tylko zadbana będzie i miala swój dom.:loveu:

Posted

Cioteczki przepraszam ale wtedy padłam i już nie wchodziłam na dogo a wczoraj dzień miałam zakręcony bo było prawdopodobieństwo że moja Milka zjadła trujące grzyby:roll: Co do Blacky jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ale wszystko wskazuje na to że ją wezmę tylko nie wiem kiedy dobrze by było dziś lub jutro no ale schron zamknięty więc w tygodniu najlepiej w środę bo we wtorek po pracy na 20 mam jazdy a nie chciałabym dziewczyn od razu samych zostawiać no chyba że np p. Ania zabrałaby ją w przyszły weekend na akcję i stamtąd by do mnie trafiła

Posted

Gisic87 napisał(a):
Cioteczki przepraszam ale wtedy padłam i już nie wchodziłam na dogo a wczoraj dzień miałam zakręcony bo było prawdopodobieństwo że moja Milka zjadła trujące grzyby:roll: Co do Blacky jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ale wszystko wskazuje na to że ją wezmę tylko nie wiem kiedy dobrze by było dziś lub jutro no ale schron zamknięty więc w tygodniu najlepiej w środę bo we wtorek po pracy na 20 mam jazdy a nie chciałabym dziewczyn od razu samych zostawiać no chyba że np p. Ania zabrałaby ją w przyszły weekend na akcję i stamtąd by do mnie trafiła

:loveu::loveu::loveu: Gisic :multi::multi::multi: strasznie się cieszę!

Ja myślę, że czym szybciej tym lepiej, nie ma co czekać cały tydzień :p myślę, że spokojnie można załatwić transport w środę, ktoś tu się deklarował w pomocy z transportem :cool3:

Co za wiadomość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gisic87 napisał(a):

Gisic kule bele ale nas wszystkie tutaj trzymasz w niepewności :) :roll: tak jak Ci pisałam mogę pieska przewieźć, i akurat w środę po południu mam wolne więc dobrze się składa :) Jak coś pisz na PW :razz: Chociaż uzależniona już jestem od tego forum więc na wątek też będę na pewno zerkać :roll:

Posted

No możemy umówić się że Blacky w środę do mnie przyjedzie;)
W środę w domu jestem koło 16 schron jest do 17 więc Magnesiątko musiałaby odebrać sunię do tej godziny Jaszo dałabyś radę być w tym czasie w schronie by przekazać sunię? No i prosiłabym o wsparcie w postaci karmy a także jakąś smyczkę bo ja po ostatnich tymczasach wszystkiego się wyzbyłam oddając razem z psami:roll:

Posted

Gisic87 napisał(a):
No możemy umówić się że Blacky w środę do mnie przyjedzie;)
W środę w domu jestem koło 16 schron jest do 17 więc Magnesiątko musiałaby odebrać sunię do tej godziny Jaszo dałabyś radę być w tym czasie w schronie by przekazać sunię? No i prosiłabym o wsparcie w postaci karmy a także jakąś smyczkę bo ja po ostatnich tymczasach wszystkiego się wyzbyłam oddając razem z psami:roll:

Super :multi::multi::multi::multi: mnie pasuje między 15:30 a 17:00. Na PW podaje mój nr tel. Pozdrawiam,

Aga

Posted

Magnesiątko, dasz radę!
Ja jak pierwszy raz jechałam do schroniska, po Franię, to prawie nie powiem czego dostałam :oops: :oops: taka bylam przejęta..
Na dodatek jechałam z nią autobusem..
Będzie dobrze!

Tylko Maciaszek musiałaby dać znać w schronisku i Cię zapowiedzieć.

Posted

Jasza napisał(a):
Magnesiątko, dasz radę!
Ja jak pierwszy raz jechałam do schroniska, po Franię, to prawie nie powiem czego dostałam :oops: :oops: taka bylam przejęta..
Na dodatek jechałam z nią autobusem..
Będzie dobrze!

Tylko Maciaszek musiałaby dać znać w schronisku i Cię zapowiedzieć.

Spoko, spoko, mam dwie czarne perły ze schroniska :P:P:P Chociaż jak widzę te wszystkie psiaki to wyć mi się chce :placz: Tak więc możecie mnie zapowiedzieć na środę, ok. 15:30-17:00. Cieszę się, że Blacky będzie miała DT, myślę, że z DT łątwiej o domek :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Jak Magnesiatko sobie poradzi to ok. Zawsze mogę ja podjechać jakby co. Jeśli nikt nie ma przeciwko :p

Bo zaczne myśleć, że z Sunią coś nie tak, skoro się tak martwicie czy sobie poradzę :roll: :eviltong:

Posted

Haha no ja właśnie nie wiem czym Wy się tak ciotki stresujecie :eviltong: Chyba, że przyjadę i okaże się, że Blacky zamiast średniej wielkości suni...to ogromny agresywny psiak:eviltong: Ale kobity uspokajam... i takiego daliśmy radę przewieźć na tylnym siedzeniu samochodu, więc z Blacky też sobie poradzę :loveu: