__Lara Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Nie ma jeszcze żadnych wieści :( Cioteczki, ona jest średnich rozmiarów. Tak koło kolana. Gdy się o nią zadba będzie naprawdę bardzo ładnym psem! Quote
marysia55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 __Lara napisał(a)::-(:-(:-( Gisic, gdzie jesteś? no właśnie .... gdzie :cool3::cool3: Quote
Olga7 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Lara-ja tylko grosik mogę dorzucić na Blacky :oops:.Grosik tu,grosik tam..:oops: Póki mogę-choć 5 zl/mc. Więcej nie dam rady-mimo chęci.:oops::shake: Z niej może być piękny pies -jeśli tylko zadbana będzie i miala swój dom.:loveu: Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dzięki olga! Czekam wciąż na decyzję Gisic... Quote
Gisic87 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cioteczki przepraszam ale wtedy padłam i już nie wchodziłam na dogo a wczoraj dzień miałam zakręcony bo było prawdopodobieństwo że moja Milka zjadła trujące grzyby:roll: Co do Blacky jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ale wszystko wskazuje na to że ją wezmę tylko nie wiem kiedy dobrze by było dziś lub jutro no ale schron zamknięty więc w tygodniu najlepiej w środę bo we wtorek po pracy na 20 mam jazdy a nie chciałabym dziewczyn od razu samych zostawiać no chyba że np p. Ania zabrałaby ją w przyszły weekend na akcję i stamtąd by do mnie trafiła Quote
magda222 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Czekałyśmy wszystkie na Ciebie z bijącymi sercami. Czyli jest szansa,że Blacky niedługo będzie bezpieczna? Bo nie wiem czy się cieszyć czy lepiej narazie nie... Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gisic87...chyba padnę.... Blacky...mała...wytrzymaj jeszcze troszkę..a potem...:loveu: Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Gisic87 napisał(a):Cioteczki przepraszam ale wtedy padłam i już nie wchodziłam na dogo a wczoraj dzień miałam zakręcony bo było prawdopodobieństwo że moja Milka zjadła trujące grzyby:roll: Co do Blacky jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ale wszystko wskazuje na to że ją wezmę tylko nie wiem kiedy dobrze by było dziś lub jutro no ale schron zamknięty więc w tygodniu najlepiej w środę bo we wtorek po pracy na 20 mam jazdy a nie chciałabym dziewczyn od razu samych zostawiać no chyba że np p. Ania zabrałaby ją w przyszły weekend na akcję i stamtąd by do mnie trafiła :loveu::loveu::loveu: Gisic :multi::multi::multi: strasznie się cieszę! Ja myślę, że czym szybciej tym lepiej, nie ma co czekać cały tydzień :p myślę, że spokojnie można załatwić transport w środę, ktoś tu się deklarował w pomocy z transportem :cool3: Co za wiadomość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Clex deklarował z tego co pamiętam..:oops: Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Gisic87 napisał(a):Cioteczki przepraszam ale wtedy padłam i już nie wchodziłam na dogo a wczoraj dzień miałam zakręcony bo było prawdopodobieństwo że moja Milka zjadła trujące grzyby:roll: Co do Blacky jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji ale wszystko wskazuje na to że ją wezmę tylko nie wiem kiedy dobrze by było dziś lub jutro no ale schron zamknięty więc w tygodniu najlepiej w środę bo we wtorek po pracy na 20 mam jazdy a nie chciałabym dziewczyn od razu samych zostawiać no chyba że np p. Ania zabrałaby ją w przyszły weekend na akcję i stamtąd by do mnie trafiła Gisic kule bele ale nas wszystkie tutaj trzymasz w niepewności :) :roll: tak jak Ci pisałam mogę pieska przewieźć, i akurat w środę po południu mam wolne więc dobrze się składa :) Jak coś pisz na PW :razz: Chociaż uzależniona już jestem od tego forum więc na wątek też będę na pewno zerkać :roll: Quote
Gisic87 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No możemy umówić się że Blacky w środę do mnie przyjedzie;) W środę w domu jestem koło 16 schron jest do 17 więc Magnesiątko musiałaby odebrać sunię do tej godziny Jaszo dałabyś radę być w tym czasie w schronie by przekazać sunię? No i prosiłabym o wsparcie w postaci karmy a także jakąś smyczkę bo ja po ostatnich tymczasach wszystkiego się wyzbyłam oddając razem z psami:roll: Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Gisic87 napisał(a):No możemy umówić się że Blacky w środę do mnie przyjedzie;) W środę w domu jestem koło 16 schron jest do 17 więc Magnesiątko musiałaby odebrać sunię do tej godziny Jaszo dałabyś radę być w tym czasie w schronie by przekazać sunię? No i prosiłabym o wsparcie w postaci karmy a także jakąś smyczkę bo ja po ostatnich tymczasach wszystkiego się wyzbyłam oddając razem z psami:roll: Super :multi::multi::multi::multi: mnie pasuje między 15:30 a 17:00. Na PW podaje mój nr tel. Pozdrawiam, Aga Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 W srodę, czwartek i piątek mam remont w domu i nie mogę być w schronisku...:shake: Quote
Gisic87 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Magnesiątko dasz radę sama podjechać do schronu i wyciągnąć Blacky na dt czy może ktoś mógłby podjechać i przekazać suczkę Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Magnesiątko, dasz radę! Ja jak pierwszy raz jechałam do schroniska, po Franię, to prawie nie powiem czego dostałam :oops: :oops: taka bylam przejęta.. Na dodatek jechałam z nią autobusem.. Będzie dobrze! Tylko Maciaszek musiałaby dać znać w schronisku i Cię zapowiedzieć. Quote
Leyla Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jeeeeej już tak blisko jest szczęście Suni:multi: Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jasza napisał(a):Magnesiątko, dasz radę! Ja jak pierwszy raz jechałam do schroniska, po Franię, to prawie nie powiem czego dostałam :oops: :oops: taka bylam przejęta.. Na dodatek jechałam z nią autobusem.. Będzie dobrze! Tylko Maciaszek musiałaby dać znać w schronisku i Cię zapowiedzieć. Spoko, spoko, mam dwie czarne perły ze schroniska :P:P:P Chociaż jak widzę te wszystkie psiaki to wyć mi się chce :placz: Tak więc możecie mnie zapowiedzieć na środę, ok. 15:30-17:00. Cieszę się, że Blacky będzie miała DT, myślę, że z DT łątwiej o domek :loveu: Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Jak Magnesiatko sobie poradzi to ok. Zawsze mogę ja podjechać jakby co. Jeśli nikt nie ma przeciwko :p Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 __Lara napisał(a):Jak Magnesiatko sobie poradzi to ok. Zawsze mogę ja podjechać jakby co. Jeśli nikt nie ma przeciwko :p Bo zaczne myśleć, że z Sunią coś nie tak, skoro się tak martwicie czy sobie poradzę :roll: :eviltong: Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jak masz dwie czarne perły to i z trzecią sobie poradzisz! :diabloti: Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Haha no ja właśnie nie wiem czym Wy się tak ciotki stresujecie :eviltong: Chyba, że przyjadę i okaże się, że Blacky zamiast średniej wielkości suni...to ogromny agresywny psiak:eviltong: Ale kobity uspokajam... i takiego daliśmy radę przewieźć na tylnym siedzeniu samochodu, więc z Blacky też sobie poradzę :loveu: Quote
Recommended Posts