Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

takie przypadki że schroniskowiec się nie załatwia znam z autopsji w końcu koło 30 psów u mnie się przewinęło jednak nigdy na ojca uwagi nie zwracałam bo go nie było, szczeniaki to zrozumiałe tyle że z nim to różnie np zawsze przy każdym psie mu mówię że znalazłam bo inaczej byłyby pretensje że psa ze schronu biorę etc ehh to dłuższa historia. Jutro wieczorkiem dam znać jutro ojciec wraca więc najpierw zobaczymy co na papuzie powie:lol:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blacky jest śliczna :loveu: Niemożliwe, żeby nikt nie chciał tekiego pięknego, praktycznego niebrudzącego psiaka :hmmmm:

Na razie chyba tylko skromnym banerkiem mogę wspomóc:

Gisic87 trzymam kciuki za urabianie ojca :kciuki:
Ja mam juz dwie znalezione suczki, a dużo wcześniej kupiłam 2 papugi i 5 zeberek :-) Mialam wiele obaw co do psów, mimo iż to jest to co kocham najbardziej własnie z powodu bezpieczeństwa moich skrzydlatych przyjaciół. Na szczęście Gapa schodzi im z drogi, a nawet sie chowa gdy za blisko podchodzą. Kola, która jest z nami od miesiąca też, na szczęście wykazuje zainteresowanie tylko wzrokowo.

Posted

Cioteczki, dziękuję Wam bardzo :loveu::loveu::loveu:

Gisic - dajesz mi nadzieję :loveu::loveu::loveu:

Magesiatko zaoferowało się w transporcie :loveu::loveu::loveu:

Słuchajcie, jesteście wspaniali!!!

:smilecol:

Posted

Serce mi pęka jak widzę te zdjęcia... :( Ona ma taki niemozliwy smutek w oczach... Mam nadzieje, że Gisic będziesz moga ją zabrać do siebie - ja niestety nawet jak bardzo chce [a bardzo bym chciala...] to nie mogę przez Marsisko :( Boszzzz... dlaczego nikt nie chce jej pokochać?

Maciaszku ja caly czas odnawiałam te ogloszenia, które ja zarobiłam. Póxniej pałeczke miała przejąć Lara, która deklarowała, że zrobi ogłoszzenia Marsikowi - miała byc taka wymiana...

Ale dzisiaj w pracy przysiąde i ja poogłaszam i wystawie jej allegro wyróżnione, tylko prosiłabym wtedy o zwrot kosztów wystawienia...

Posted

__Lara melduję się na wątku... przeczytałam dotąd 8 pierwszych i 3 ostatnie strony...widzę, że szykuje się DT dla Blecky - trzymam więc kciuki, aby wszystko ułozyło się dla suni pomyślnie :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Nie ma jeszcze wieści od Gisic...

Bounty,
mnie też przeraża jej smutek w oczach :( :placz: a ona naprawdę jest łagodna, jak byłam raz z maciaszek i JOMĄ w schronisku to biegała z innymi psiakami, inne skakały, szczekały, a ona sobie biegała na końcu, a właściwie dreptała i tylko patrzała... tak mi jej strasznie żal :( też gdybym mogła to bym ją wzięła na stałe!

Bounty,
na wątku Marsa napisałaś, że jednak Ty mu zrobisz ogłoszenia? to mam jednak je zrobić? jeśli tak to zrobię, tylko napisz.

Posted

Jeśli Gisic87 ją zabierze, to kasa na karmę na pewno sie przyda, ogloszenia także!!
Fajnie, że jesteś Negri z nami, żeby kciuki pozaciskać!