Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Times New Roman]BLACKY Widziałeś kiedyś schronisko?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rząd betonowych boksów i klatek…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wszechogarniający smutek płynący z tak wielu małych i większych psich serc…[/FONT] [FONT=Times New Roman]W takim miejscu , porzucona i zapomniana, czeka wyjątkowo urodziwa suczka,[/FONT] [FONT=Times New Roman]o pięknej, czarnej jak heban, długiej, falującej sierści.…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do niedawna nie miała nawet imienia, tylko numer….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz wolontariusze nazwali ją BLACKY..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka..[/FONT] [FONT=Times New Roman]..na człowieka, który nie przejdzie obok niej obojętnie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który spojrzy w jej smutne oczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]na człowieka, który zatrzyma się chociaż na chwilę…[/FONT] [FONT=Times New Roman]a może nawet na człowieka, który zobaczy ja i powie:”Chodź ze mną!”[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy resztę życia musi spędzić[/FONT] [FONT=Times New Roman]w miejscu zapomnianym przez wszystkich?[/FONT] Blacky- piękna, hebanowo-czarna sunia :loveu: Szuka nowego domku... W górę ! Quote
maciaszek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A Blacky wciąż w schronisku. Tu nikt do niej nie zagląda. Nawet Bounty, która obiecała pomóc szukać jej domku... Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 maciaszek napisał(a):A Blacky wciąż w schronisku. Tu nikt do niej nie zagląda. Nawet Bounty, która obiecała pomóc szukać jej domku... :( ja już nie wyrabiam z wszystkimi psiakami :( :placz: Quote
maciaszek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='__Lara']:( ja już nie wyrabiam z wszystkimi psiakami :( :placz:Wcale Ci się nie dziwię :roll:. Masz ich ogrom na głowie... Wiem, że to straszne, ale chyba musisz ograniczyć ilość "podopiecznych", bo niedługo zwariujesz. Jak pojawiłam się na dogo miałam identycznie... Też chciałam być wszędzie, pomóc każdemu psiakowi. Ale tak, na dłuższą metę, się nie da :shake:. Trzeba jakoś wypośrodkować... Bounty ma problemy z logowaniem się na dogo. Prosiła, żebym przekazała od niej takie info: "Zapytaj sie prosze jaszy, jak sprawa z ogloszeniami Blacky, niech mi wydzieli pare serwisów to ja sama tez poogłaszam, ale tak, zeby się nie powielac, podzielimy się." Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='maciaszek']Wcale Ci się nie dziwię :roll:. Masz ich ogrom na głowie... Wiem, że to straszne, ale chyba musisz ograniczyć ilość "podopiecznych", bo niedługo zwariujesz. Jak pojawiłam się na dogo miałam identycznie... Też chciałam być wszędzie, pomóc każdemu psiakowi. Ale tak, na dłuższą metę, się nie da :shake:. Trzeba jakoś wypośrodkować... Bounty ma problemy z logowaniem się na dogo. Prosiła, żebym przekazała od niej takie info: "Zapytaj sie prosze jaszy, jak sprawa z ogloszeniami Blacky, niech mi wydzieli pare serwisów to ja sama tez poogłaszam, ale tak, zeby się nie powielac, podzielimy się." Dlatego narazie nie zakładam nowych wątków maciaszku... niech będą narazie tylko te co są, to i tak dużo :roll: Quote
BoUnTy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wreszcie udało mi się zalogowac z mozliwoscią wysyłania postów :/ Dogo glupieje, juz mam dość... grrr... Jasze odezwij się do nie najlepiej na gg lub maila, wydziel mi serwisy, poogłaszam, a tymczasem podrzucam... Quote
Jasza Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Napisałam do Bounty. Od jutra startujemy z ogłoszeniami! Quote
BoUnTy Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jaszo, odierzyłam te ogloszenia, jedynie nie dodałam na allegratce gdyż nie mam konta, oraz na ojej.pl - strona mi się nie laduje. Dodałam na gumtree katowice, polska, wrocław i warszawa ;] Czekam na dalsze wskazówki... ;] Quote
Jasza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Podnosimy Bounty. Nie zrobiłam żadnych ogłoszen od piątku...:oops: Jutro w pracy ...obiecuję... Quote
BoUnTy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jasza napisał(a):Podnosimy Bounty. Nie zrobiłam żadnych ogłoszen od piątku...:oops: Jutro w pracy ...obiecuję... Wydziel mi kolejne serwisy, to ogłosze ;] Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jeżeli masz trochę czsu Bounty, to spróbuj: - rozgłos.net, - e-zwierzak, - katowiczak, - ogłoszeniamax.com.pl - szerlok-katowice.pl - Neeon www.otopies.pl www.psy.elk.pl www.marketeo www.śląskieogłoszenia.pl www.pupil.fr.pl www.hiperogłoszenia.pl www.nasipupile.pl Pineska e-oferty giełdaogloszen kupsprzedaj kokosy zeonet petsy ogłoszenia interpress chorzowski serwis informacyjny Ja w tym tygodniu jestem w pracy sama i nie mam tyle czasu, na necie będę krócej niż zwykle... Quote
BoUnTy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 tak, tak ogłosze, ale nie dzisiaj, musze jeszcze atykuł npisać na stronę fundacji. Quote
maciaszek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Udało mi się zrobić dziś kilka zdjęć Blacky, troszkę lepszych niż poprzednie :). Quote
maciaszek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 BoUnTy napisał(a):Ona zawsze taka wyszczekana?Prawie zawsze. Jak już jej się człowiek opatrzy to się uspokaja. Quote
Jasza Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 To ostatnie zdjęcie super! Pozostałe zresztą też niczego sobie..;) Mam nadzieję, że teraz ruszy z ogłoszeniami! Super Maciaszku! A Blacky - dziewczyna "nie pogadasz" :loveu: Quote
Recommended Posts