Jasza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dobrze, że się jakoś trzyma. Bałam się, że po powrocie do schroniska coś w niej pęknie... Już pojutrze Blacky, już niedługo.... Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Jasza napisał(a):Dobrze, że się jakoś trzyma. Bałam się, że po powrocie do schroniska coś w niej pęknie... Już pojutrze Blacky, już niedługo.... Ona jest Jaszo chyba zbyt poczciwym psem. Tak jakby cieszyła się z wszystkiego, co od życia dostaje. Z najmniejszej rzeczy. Przyjmuje do wiadomości to co się dzieje. Taki pies przetrwa ;) wierzę w nią mocno, a i cieszę się, że już pojutrze idzie do domu :) Quote
agata51 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Czasem zajrzę, ale nie śledzę. Ile ona ma lat? Quote
Jasza Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nie wiem. Już się pogubiłam. Na początku, zaraz po założeniu wątku, była mowa o tym, że jest młoda, potem Maciaszek była w schronisku i napisała, że sunia może być starsza, że ma zęby troszkę już zniszczone... Nie sugerowałabym się tym, co podają w schronisku, bo Babetkę ocenili na 11 lat a potem się okazało że może mieć około roku... Najlepiej, żeby się wypowiedziały dziewczyny które miały z nią kontakt..._Lara, Maciaszek... Myślę, że może mieć około trzech, czterech lat... Blacky, to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
maciaszek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Chyba nie jestem miarodajna, jeśli chodzi o ocenę wieku Blacky. Widziałam ją dawno i krótko... Quote
Ingrid44 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Blakusiu pakuj manatki, jeszcze tylko jedna nocka w Schronie i bedziesz w domku .:) Quote
gość123456 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przepraszam wszystkich z wątku Blacky, wolontariatu i Fundacji, ale ostatnio mam małe przekopy. Brak dostępu do internetu itepe. Blacky jedzie do mnie na DS. I się cholerka doczekać nie mogę... Zobaczymy jutro jak się zaaklimatyzuje, pewnie rano będzie już grzała tyłek przy piecyku ; ) Quote
__Lara Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Jasza napisał(a):Nie wiem. Już się pogubiłam. Na początku, zaraz po założeniu wątku, była mowa o tym, że jest młoda, potem Maciaszek była w schronisku i napisała, że sunia może być starsza, że ma zęby troszkę już zniszczone... Nie sugerowałabym się tym, co podają w schronisku, bo Babetkę ocenili na 11 lat a potem się okazało że może mieć około roku... Najlepiej, żeby się wypowiedziały dziewczyny które miały z nią kontakt..._Lara, Maciaszek... Myślę, że może mieć około trzech, czterech lat... Blacky, to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona ma białe ząbki. Jest młodziutka, ma tak właśnie 3-4 lata. Quote
__Lara Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 publikacja napisał(a):Przepraszam wszystkich z wątku Blacky, wolontariatu i Fundacji, ale ostatnio mam małe przekopy. Brak dostępu do internetu itepe. Blacky jedzie do mnie na DS. I się cholerka doczekać nie mogę... Zobaczymy jutro jak się zaaklimatyzuje, pewnie rano będzie już grzała tyłek przy piecyku ; ) :D :D :D publikacja!!! :D daj znać co i jak i zrób jej koniecznie zdjęcia!!! I wycałuj ją ode mnie :D :D :D Dziękuję!!!! :D :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 :bigcool::bigcool:Publikacja!!!!!!!!! Wycałuj księżniczkę!!!!! Quote
gość123456 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Księżniczka wygląda i pachnie jak żebrak. Zjadłaby wszystko... Czuje się trochę nieswojo i ma biegunkę - ale to normalne. Ależ jestem szczęśliwa. Quote
lika1771 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Super ze juz w domku tak bardzo sie ciesze ze ta kochana sunia juz w swoim domku bezpieczna:multi::multi::multi::multi: Quote
gość123456 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Biega wszędzie i merda ogonichem, znów musiałabym iść z nią na dwór... Wykąpać jej nie mogę bo jak na złość wanna mi się zepsuła - waleczny zespół stara się jak może by ją naprawić. Quote
lika1771 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Tak jak napisała _Lara Ona cieszy sie ze wszystkiego,kochanie to juz Twoj domek Quote
bela51 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bardzo sie ciesze razem Toba ,publikacjo i razem z Blacky.:multi::multi: Wiele szczescia Wam zycze, dziewczyny:loveu: Quote
Jasza Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Publikacjo, oczy mam mokre przez ciebie! Tak strasznie się cieszę!!!! Naprawcie wannę, zróbcie duuuużo zdjęć, spacerujcie po śniegu, bądźcie szczęśliwe!!!!! Quote
gość123456 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dziewczyny, ja nie wiem czy ona taka szczęśliwa, chodzi i nie może znaleźć sobie miejsca... Ciągle chodzimy na dwór, zsiusiała się zaraz po kąpieli, chyba boi się kota... Bulgocze jej w brzuszku, popiskuje... Skacze z łóżka na podłogę, i z powrotem, ociera się... W całym mieszkaniu pachnie schroniskiem.... Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Biedna Psinka cala skolowana, a to w domu z ludzmi a to w Schronie i znowu z jakimis obcymi ludzmi. Tez bym miala stresa i biegunke. Ogromnie sie ciesze ze Blacky juz bezpieczna w swoim domku. Publikacja jestes Wspaniala :) Quote
maciaszek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bardzo, BARDZO się cieszę, że Blacky już w swoim domku! Publikacjo, dziękujemy !!!!!!! Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Publikacjo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Ona napewno jest w stresie :( tyle razy przerzucana.... ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej. Wreszcie jej domek ostateczny :D zaraz zmieniam tytuł :D Quote
gość123456 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 http://img204.imageshack.us/img204/944/11105518.jpg http://img80.imageshack.us/img80/795/83643128.jpg Zdjęcia Blacky u mnie, narazie tylko takie, bo już się ciemno zrobiło. Od ostatniego posta było tylko jedno siusiu w domu, teraz leżymy sobie gdzie chcemy. Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 kochana Blackusia, aż mi łzy zaszły do oczów.... :-( Tyle bidulka przeszła... Nie ma coś z oczkiem? takie zaczerwienione. Quote
monika55 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ciesze sie, ze Blacky juz bezpieczna. Dojdzie do siebie szybko. Mam nadzieje. Quote
Recommended Posts