Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Dobrze, że się jakoś trzyma.
Bałam się, że po powrocie do schroniska coś w niej pęknie...
Już pojutrze Blacky, już niedługo....

Ona jest Jaszo chyba zbyt poczciwym psem. Tak jakby cieszyła się z wszystkiego, co od życia dostaje. Z najmniejszej rzeczy. Przyjmuje do wiadomości to co się dzieje. Taki pies przetrwa ;) wierzę w nią mocno, a i cieszę się, że już pojutrze idzie do domu :)

Posted

Nie wiem.
Już się pogubiłam.
Na początku, zaraz po założeniu wątku, była mowa o tym, że jest młoda, potem Maciaszek była w schronisku i napisała, że sunia może być starsza, że ma zęby troszkę już zniszczone...
Nie sugerowałabym się tym, co podają w schronisku, bo Babetkę ocenili na 11 lat a potem się okazało że może mieć około roku...
Najlepiej, żeby się wypowiedziały dziewczyny które miały z nią kontakt..._Lara, Maciaszek...
Myślę, że może mieć około trzech, czterech lat...

Blacky, to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przepraszam wszystkich z wątku Blacky, wolontariatu i Fundacji, ale ostatnio mam małe przekopy. Brak dostępu do internetu itepe.

Blacky jedzie do mnie na DS. I się cholerka doczekać nie mogę... Zobaczymy jutro jak się zaaklimatyzuje, pewnie rano będzie już grzała tyłek przy piecyku ; )

Posted

Jasza napisał(a):
Nie wiem.
Już się pogubiłam.
Na początku, zaraz po założeniu wątku, była mowa o tym, że jest młoda, potem Maciaszek była w schronisku i napisała, że sunia może być starsza, że ma zęby troszkę już zniszczone...
Nie sugerowałabym się tym, co podają w schronisku, bo Babetkę ocenili na 11 lat a potem się okazało że może mieć około roku...
Najlepiej, żeby się wypowiedziały dziewczyny które miały z nią kontakt..._Lara, Maciaszek...
Myślę, że może mieć około trzech, czterech lat...

Blacky, to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ona ma białe ząbki. Jest młodziutka, ma tak właśnie 3-4 lata.

Posted

publikacja napisał(a):
Przepraszam wszystkich z wątku Blacky, wolontariatu i Fundacji, ale ostatnio mam małe przekopy. Brak dostępu do internetu itepe.

Blacky jedzie do mnie na DS. I się cholerka doczekać nie mogę... Zobaczymy jutro jak się zaaklimatyzuje, pewnie rano będzie już grzała tyłek przy piecyku ; )

:D :D :D publikacja!!! :D daj znać co i jak i zrób jej koniecznie zdjęcia!!!

I wycałuj ją ode mnie :D :D :D

Dziękuję!!!! :D :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Publikacjo, oczy mam mokre przez ciebie!
Tak strasznie się cieszę!!!!
Naprawcie wannę, zróbcie duuuużo zdjęć, spacerujcie po śniegu, bądźcie szczęśliwe!!!!!

Posted

Dziewczyny, ja nie wiem czy ona taka szczęśliwa, chodzi i nie może znaleźć sobie miejsca... Ciągle chodzimy na dwór, zsiusiała się zaraz po kąpieli, chyba boi się kota... Bulgocze jej w brzuszku, popiskuje... Skacze z łóżka na podłogę, i z powrotem, ociera się... W całym mieszkaniu pachnie schroniskiem....

Posted

Biedna Psinka cala skolowana, a to w domu z ludzmi a to w Schronie i znowu z jakimis obcymi ludzmi. Tez bym miala stresa i biegunke.
Ogromnie sie ciesze ze Blacky juz bezpieczna w swoim domku. Publikacja jestes Wspaniala :)

Posted

Publikacjo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi:

Ona napewno jest w stresie :( tyle razy przerzucana.... ale mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej. Wreszcie jej domek ostateczny :D zaraz zmieniam tytuł :D