Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam padnięty procesor!
Dziękuję _Lara, za informacje na bieżąco!
Teraz tymczasowo jestem na Dogo tylko w pracy..
Blacky kochana trzymaj się!

Posted

Teraz dopiero przeczytałam co tutaj się działo.
Faktem jest że to do mnie jako chyba jedynej napisała Wiewiorka o tym co się stało.
Sms-a. Na krotko przed północą w Sylwestra.
Mam zepsuty komputer. Napisałam więc do Maciaszka i _Lary.
Nie mi oceniać to co zrobiła Wiewiórka i jej rodzice....
Jednakże napiszę wprost, że atakowanie _Lary tutaj na wątku mi się nie spodobało.
Uważam, że to co napisała i jak napisała było konieczne.
Ale temat chyba zamnknięty.

Czekam na wieści....
I ściskam kciuki.

Posted

To ja też się wstrzymuje:)
Chociaż odkąd ją zobaczyłam, to łamie mi się serce na pół, ona jest taka delikatna i piękna, że aż mnie roznosi.
Patrzę na nią, i widzę moją Blanche za kratami prowizorycznego kurnika..

Posted

NaamahsChild napisał(a):
To ja też się wstrzymuje:)
Chociaż odkąd ją zobaczyłam, to łamie mi się serce na pół, ona jest taka delikatna i piękna, że aż mnie roznosi.
Patrzę na nią, i widzę moją Blanche za kratami prowizorycznego kurnika..

Dokładnie Naa, ona jest bardzo delikatna. Nie zachowuje się jakaś dama, ale ma w sobie naturalną delikatność :)

Ja też czekam jak na szpilkach... jak będę wiedzieć na 100% to napewno dam Wam znać.

Narazie chce działać z tymi szczepieniami.

Posted

Dzwoniłam do schroniska, rozmawiałam z P. Olą, P. kierownik. Blacky wydadzą wcześniej na ds, wcześniej tylko znajdą jej dokumenty. Znamy jej stary numer schroniskowy to będzie prościej. Jakby miała iść do dt to tylko przez Fundację, przez Anetę dom musiałby być wcześniej potwierdzony.

Kurcze, maciaszku, masz gdzieś może zapisany jej stary numer schroniskowy?

Posted

[quote name='__Lara']Kurcze, maciaszku, masz gdzieś może zapisany jej stary numer schroniskowy?758/08.
Najlepiej byłoby odebrać książeczki od rodziców Wiewiórki. Bo zapewne schroniskowe szczepienie Blacky jest "przeterminowane". Najprawdopodobniej była szczepiona po przyjęciu do schronu, czyli pod koniec 2008 roku.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ja też..
Jakby co - to poważnie myślę nad dt dla niej..

Naa.... nie wiem co powiedzieć...

Masz rację maciaszku. ALe tu jesteśmy uzależnieni od Wiewiórki, tak jak pisałam. Ona ma książeczki psów, a jej nie ma w domu... Państwo mają ją odwieźć jak tylko Wiewiórka wróci, i książeczki.

Posted

Blacky trafiła do schroniska, z którego wyszła, czyli katowickiego. Mania też trafiła do katowickiego schronu, ale wyszła chyba z jastrzębskiego.
W książeczkach było aktualne szczepienie i odrobaczenie. Jeśli książeczki się nie znajdą obie suki będą musiały być drugi raz szczepione i odrobaczane.

Posted

I do tego Blacky miała sterylkę, tam było wszystko zaznaczone. Nie ma ściągniętych szwów, miała mieć na dniach, to też było wpisane... ale powiadomiłam o tym schron, miał to zobaczyć wet.