Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie - kto zafunduje wyróżnione allegro 12,60? Ja mam 85 psów na allegro - nie dam rady...
Ale mogę np. piątala dorzucić. Miesięcznie Blacky i jej koleżanka - no bo chyba wypada ogłaszać obie - prawda? - potrzebują 4 x 12,60 czyli 50 zł i 40 groszy. Wyróżnione allegro to są poważne kwoty niestety, a trzeba wznawiać co 2 tygodnie. Zrzucimy się na to?

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapłacę za wyróżnienie tego allegro. Proszę o nr konta. Z tego co wiem, bo sama robiłam kilka ogłoszeń, wyróżnione, pogrubione i podświetlone allegro na 2 tygodnie ze zdjęciami umieszczonymi na jakiejś stronie (nie z komputera) kosztuje 20 zł z groszami.

Posted

Lidan, a jesteś napewno w stanie? nie chcę Cię "naciągać" :oops:

Ksiązeczki narazie nie zdobędziemy, bo ma je Julia, a Julii nie ma w domu. Państwo odwiozą je jak tylko Julia pojawi się w domu.

Posted

_Laro źle mnie zrozumiałaś. Powiedziałaś przez telefon, że płatny tymczas nie wchodzi w grę, na co ja powiedziałam, że u mnie tez poniekąd nawet gdyby się znalazł byłby płatny.
Ale przy Tobie rozmawialam z rodzicami i kategorycznie odmówili. Ja zamykam tymczas, bo nie mam na to sily i czasu. Niestety ja tak nie pomogę.

Posted

__Lara napisał(a):
Pewnie tak, ale zapewne to drogo kosztuje...

20zł za dobę do 25kg... to bardzo dużo.

Nie!!! To sa ceny dla mieszkańców hotelu. Dla biednych tymczasowiczów są dużo niższe.

Posted

[quote name='bela51']Kase można zebrać. Z takim podejściem to suczki będą siedzieć w schronie do wiosny.:shake:

bela51
, nie o to chodzi, mamy już problemy z Kornelią, nie wszystkie ciotki płacą, potem musimy ciągnąć kasę z katowickiego kąta, a ono też nie jest beczką bez dna... niech się maciaszek wypowie.

Ok, 9zł za dobę. Spróbujmy więc. Zmieniam tytuł wątku.