Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blacki i Mania nawet się polubiły tylko Blacki już sobie kanapę przy kominku przywłaszczyła i warczy jak Mania próbuje podejść;) A czy Blacki dużo ogłoszeń ma? Nikt nie dzwoni w jej sprawie?... przecież ona wspaniała jest!

Posted

maciaszek napisał(a):
No właśnie trochę tych ogłoszeń ma. Nie wiem dlaczego taka cisza :(.

Hmmm....ale nie ma z nowymi zdjęciami. Postaram się jej poodnawiać. Jest jeszcze akcja w SCC :)

Posted

Blacky prawdopodobnie szykuje się domek :) rozmawiałam z Panią, piesek ma być dla jej mamy. Bardzo im się podoba Blacky. Są z Sosnowca ;) poprosiłam Kisiaraf o wizytę ;) Pani pytała się o sterylizację, zaczęła coś mówić, że nie wie czy mama nie będzie chciała szczeniaków to jej powiedziałam, że nie wydamy Blacky jeśli nie będzie zgody na sterylizację. Możemy też Blacky wysterylizować przed wydaniem.

Posted

Ja z tą Pania rozmawiałam ale trochę, bo jechałam z Reksiem do weterynarza.
Powiedziałam, że oddzwonię, ale mi sie wizyta przedłużyła i poprosiłam Larę.
Dziękuję Ci!!
Trzymam kciuki za domek!

Posted

Jasza napisał(a):
Dziękuję Ci!!
Trzymam kciuki za domek!

Ja tez trzymam kciuki bardzo mocno.

Posted

Jasza napisał(a):
Dziękuję Ci!!
Trzymam kciuki za domek!

Jaszo kochana, bardzo Cię proszę, poszukaj jeszcze kogoś, Kisiaraf się nie zgłasza. Ma ktoś telefon do Kisiaraf????

Posted

Jestem sprowadziła mnie Jasza smskiem :) Dzwoniłam do Pani powiedziła, że jutro jej nie odpowiada. Umówiłam się na telefon o 15 w pon. i wtedy umówmy się na wizytę :) Tak więc sprawa w zawieszeniu do poniedziałku. Kurcze to będzie moja pierwsza wizyta :)

Posted

Czy ktos bylby tak mily i podal mi watek Mani -ten co jest podany kilka stron wczesniej nie linkuje mi sie. A tak chce zobaczyc kolezanke Blacky. Z gory dziekuje. To wszystko przez to ,co porobilo sie na dogo :(

Posted

Rozmawiałam przed chwilką z Panią o wizycie poniedziałkowej. Niestety jej Mama (dla niej miał być psiaczek) narazie nieche jeszcze futrzanego przyjaciela :( Podobno nie jest jeszcze gotowa po stracie poprzedniego psiaczka.
Tak więc wizyta niestety nie dojdzie do skutku i Blacky musi poczekać na domek.....

Posted

Nie ma za co dziękować. Chętnie pomogę w przyszłości :) Dzisiaj już byłam na pierwszej w życiu wizycie przedadopcyjnej(dla innego psiaczka) i... dałam rade YUPI!!!! Była ze mną Wiewiórka(bardzo dziękuje-dwa tymczasy swój psiak i jeszcze czas na wizyty...).
Tak więc macie przed sobą eksperta od wizyt hihihiihh

Posted

Jasza napisał(a):
Kurcze..
Ludzie są nieźli...
Dzwonią, pytają, ponaglają...
Zrobią zamieszanie a potem ...
Ech....

Dziękujemy - Kisiaraf!!!

Jaszo, mi się też to trochę nie podoba. Robią nadzieję, zawracają głowę, a potem się okazuje, że są niegotowi. Jakby nie można było wcześniej spytać mamy czy jest gotowa... ehhh, ludzka odpowiedzialność...

Dziękuję Kisiaraf za wolę przeprowadzenia wizyty :)

Posted

Blacki ma szansę na akcję w Silesii na 99% - a czy na 100% to dam jeszcze znać. W niedzielę będzie większa szansa bo mam nadzieję znjdą sie jakieś fajne domki i zwolnią się miejsca.