Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ola la i Bounty jadą jutro rano do Poznania z Amidka i Marsem. Bounty nie ma prawa jazdy!!!!! Ola la prosi o kontakt kogoś, kto chciałby się zabrać jako drugi kierowca! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej numer: 509-692-206 Quote
maciaszek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A czy Blacky zaanonsowała się już na akcję w Silesii (jeśli będzie wolne miejsce)? Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 maciaszek napisał(a):A czy Blacky zaanonsowała się już na akcję w Silesii (jeśli będzie wolne miejsce)? Tak :lol: ja ją zgłosiłam ;) Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A mozna wiedziec kiedy jest akcja ?:lol: Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 maciaszek napisał(a):28-29 listopada. Super,moze Blacki pojdzie w slady Iskierki i znajdzie tam kochajacy domek:lol: Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Ingrid44 napisał(a):Super,moze Blacki pojdzie w slady Iskierki i znajdzie tam kochajacy domek:lol: Tylko ten dom to ja sobie potem dobrze sprawdzę :cool3: Quote
Wiewiórka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jasza dziękuje za miłe słowa kochana jesteś:) Narazie nie trzeba pieniądzów. Jutro jesteśmy na sesje zdjęciową umówione:) Ingrid karma doszła, dziękuje! Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Wiewiórka napisał(a):Jasza dziękuje za miłe słowa kochana jesteś:) Narazie nie trzeba pieniądzów. Jutro jesteśmy na sesje zdjęciową umówione:) Ingrid karma doszła, dziękuje! To czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
maciaszek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zamawiaj, zamawiaj, bo na razie taka dość kiepska jest :(. Quote
Kisiaraf Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dokładnie sesja jutro. Fotograf już zaciera ręce hihihiiihi. Quote
Jasza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Słońca nie udało mi się załatwić, ale przynajmniej cieplo i nie pada!:cool3: Quote
Ingrid44 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jasza napisał(a):Słońca nie udało mi się załatwić, ale przynajmniej cieplo i nie pada!:cool3: To juz cos, lepiej niz bylo;) Quote
Kisiaraf Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nio właśnie rozmawiałam z Wiewiórką, że tym razem Jasza się nie do końca spisała z tą pogodą ;) hihihih Foteczki mam na aparacie zrzuce wieczorkiem, bo teraz siedze nad ogłoszeniami do Oferty. Tak więc proszę o jeszcze chwilkę cierpliwości ;) Ale Blacky jest mniej "gwiazdorska" niż Iskierka. Słabo pozowała ;) ale jest przekochana!!!!! Do zobaczonka wieczorkiem Quote
Jasza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Starałam się bardzo z tą pogodą, przepraszam...:oops::oops: A na zdjęcia się juz nie mogę doczekać! Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 :loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać!!!! Kisiaraf, zdjęcia prosimy :mad: :diabloti::loveu: Quote
magda222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jasza napisał(a): A na zdjęcia się juz nie mogę doczekać! Ja też,ja też :multi: Quote
Kisiaraf Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Obiecane foteczki. Tak jak pisałam wcześniej Blacky nie lubi aparatu ;) Było "ciężko" ale dałyśmy rade :) Aparat w końcu obwąchany ;): Sprawdzona na dzieci hihihi moja córcia była nią zachwycona i koniecznie chciała mieć wspólną foteczkę: Tu Blacky na pierwszym planie,a w tle moja Beatka "a kuku" ćwiczy ;) Mam jeszcze kilka innych ale najczęściej tam jest Blacky "od drugiej strony". Znikam spać kolorowych dla całego fanclubu czarnuli. Quote
JOMA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Śliczne dziewczyny :loveu: - wszystkie :lol: Quote
Ingrid44 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jak milo widziec szczesliwy pycholek Blacky. :multi: Dziekujemy za zdjecia. Quote
Jasza Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Piękna! Ona wygląda jak jakiś retriever!!! Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Blackunia :loveu::loveu::loveu::loveu: jaką Ty masz piękną sierść :loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Blackuniu przepraszam za offa. Szukamy transportu dla 2 malenkich psiaczkow z Wroclawia do Katowic. Znalazly staly domek w Katowicach . Moga jechac w kazdej chwili. Bardzo prosimy o pomoc. Quote
Recommended Posts