Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W to nie wątpię!!:loveu:

Wiewiórko, nie znalazlam tego numeru..
Lara tez nie ma...
Przepraszam...
Spróbuje jeszcze poszukać w pracy i jak znajdę to wyślę...

Posted

O ludzie, co za wieści :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wiedziałam, że to kochana i mądra psina!!!! :loveu::loveu::multi::multi::multi: jak ja się cieszę, że ją wyciągnęliśmy, że nie było za późno, o ludzie!!!! nawet nie wiecie jak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:cunao::cunao::cunao::cunao:

Ok, napiszę bico żeby przeznaczyła te pieniążki na inną bidę.

Posted

[quote name='Ola la']wlasnie bardzo ciesze sie ,ze "zdazylismy" ja wyciagnac....
boje sie ,ze AMidzie moze sie nie udac:-(
niapisalam PW w sprawie DT dla niej w poniedzialek bede cos wiedziec....
watek Amidy:
Smutna Amida to zwyczajna sunia - niewidzialna dla swiata sunia .... - Dogomania Forum

chyba Blacky sie nie obrazi jak zareklamuje jej kolezanke....;)

Jasne, że się nie obrazi ;) Blacky nie z tych co się obrażają :p

Posted

Też bym chciała wiedzieć. W sobotę Wiewiórka mi pisała, gdy byłam w podróży, że Blacky ropieją oczy, miała z nią iść do weta, chciałabym wiedzieć ile zapłaciła czy płaci za leczenie żeby wiedzieć ile ma jej przelać maciaszek z katowickiego konta.

Posted

Ehh telefon ma nowy i numerów nie mam;( więc nie miałam jak pisać Może jutro by sesje zdjęciową zrobić jeśli oczywiście masz czas Kisiaraf, jak co daj znać. Byłam z Blacki u weta dostałam płyn do przemywania oczków i kropelki i jest lepiej. Blacki trochę przytyła co bardzo mnie cieszy, i ogólnie to świetnie sobie w domku radzi jest przekochana

Posted

[quote name='Wiewiórka']Ehh telefon ma nowy i numerów nie mam;( więc nie miałam jak pisać Może jutro by sesje zdjęciową zrobić jeśli oczywiście masz czas Kisiaraf, jak co daj znać. Byłam z Blacki u weta dostałam płyn do przemywania oczków i kropelki i jest lepiej. Blacki trochę przytyła co bardzo mnie cieszy, i ogólnie to świetnie sobie w domku radzi jest przekochana[/QUOTE]

Ciesze sie ze z oczkami juz lepiej i Blacki kwitnie u Ciebie. :loveu: Czekamy na zdjecia.

Posted

Wiewiórka jesteś niezła...
Blacky zabrałaś praktycznie nic o niej nie wiedząc, opiekujesz się nią, zabierasz do weta, ma się u Ciebie jak w raju,
W Twoim wykonaniu to takie proste...
A wiem , że tak nie jest...
Wielki ukłon w Twoją stronę!

Posted

[quote name='Jasza']Wiewiórka jesteś niezła...
Blacky zabrałaś praktycznie nic o niej nie wiedząc, opiekujesz się nią, zabierasz do weta, ma się u Ciebie jak w raju,
W Twoim wykonaniu to takie proste...
A wiem , że tak nie jest...
Wielki ukłon w Twoją stronę![/QUOTE]

Wielki uklon rowniez odemnie:lol!:

Posted

Ja jestem do dyspozycji...... Wiewióreczko jak Ci pasuje?
O przepraszam nie byłam wczoraj na wątku i nie widziłam wpisu :( Jutro się zesemesuje z Wiewiórką i umówimy się na sesje. Jeszcze raz przepraszam.....