Wiewiórka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nie wiem czy jak w niebie ale napewno jest zadowolona:) Quote
Jasza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 W to nie wątpię!!:loveu: Wiewiórko, nie znalazlam tego numeru.. Lara tez nie ma... Przepraszam... Spróbuje jeszcze poszukać w pracy i jak znajdę to wyślę... Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 O ludzie, co za wieści :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wiedziałam, że to kochana i mądra psina!!!! :loveu::loveu::multi::multi::multi: jak ja się cieszę, że ją wyciągnęliśmy, że nie było za późno, o ludzie!!!! nawet nie wiecie jak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :cunao::cunao::cunao::cunao: Ok, napiszę bico żeby przeznaczyła te pieniążki na inną bidę. Quote
Ola la Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 wlasnie bardzo ciesze sie ,ze "zdazylismy" ja wyciagnac.... boje sie ,ze AMidzie moze sie nie udac:-( niapisalam PW w sprawie DT dla niej w poniedzialek bede cos wiedziec.... watek Amidy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=142164 chyba Blacky sie nie obrazi jak zareklamuje jej kolezanke....;) Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Ola la']wlasnie bardzo ciesze sie ,ze "zdazylismy" ja wyciagnac.... boje sie ,ze AMidzie moze sie nie udac:-( niapisalam PW w sprawie DT dla niej w poniedzialek bede cos wiedziec.... watek Amidy: Smutna Amida to zwyczajna sunia - niewidzialna dla swiata sunia .... - Dogomania Forum chyba Blacky sie nie obrazi jak zareklamuje jej kolezanke....;) Jasne, że się nie obrazi ;) Blacky nie z tych co się obrażają :p Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Podnoszę Blackusię!!! :lol::lol::lol: Quote
__Lara Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Też bym chciała wiedzieć. W sobotę Wiewiórka mi pisała, gdy byłam w podróży, że Blacky ropieją oczy, miała z nią iść do weta, chciałabym wiedzieć ile zapłaciła czy płaci za leczenie żeby wiedzieć ile ma jej przelać maciaszek z katowickiego konta. Quote
Kisiaraf Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Podrzucam czarnulkę :) Mam nadzieje, że zdrowa i na tą sesje jakoś się umówimy :loveu: Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mam nadzieje ze z oczkami to nic powaznego. Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Na razie słonko jest.. A kiedy sesja zdjeciowa? Quote
Wiewiórka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ehh telefon ma nowy i numerów nie mam;( więc nie miałam jak pisać Może jutro by sesje zdjęciową zrobić jeśli oczywiście masz czas Kisiaraf, jak co daj znać. Byłam z Blacki u weta dostałam płyn do przemywania oczków i kropelki i jest lepiej. Blacki trochę przytyła co bardzo mnie cieszy, i ogólnie to świetnie sobie w domku radzi jest przekochana Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Wiewiórka']Ehh telefon ma nowy i numerów nie mam;( więc nie miałam jak pisać Może jutro by sesje zdjęciową zrobić jeśli oczywiście masz czas Kisiaraf, jak co daj znać. Byłam z Blacki u weta dostałam płyn do przemywania oczków i kropelki i jest lepiej. Blacki trochę przytyła co bardzo mnie cieszy, i ogólnie to świetnie sobie w domku radzi jest przekochana[/QUOTE] Ciesze sie ze z oczkami juz lepiej i Blacki kwitnie u Ciebie. :loveu: Czekamy na zdjecia. Quote
maciaszek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wiewiórko, czy potrzebne są Ci jakieś pieniądze? Na weta, leki czy inne rzeczy. Quote
__Lara Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='maciaszek']Wiewiórko, czy potrzebne są Ci jakieś pieniądze? Na weta, leki czy inne rzeczy. No właśnie Wiewiórko? :cool3: Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wiewiórka jesteś niezła... Blacky zabrałaś praktycznie nic o niej nie wiedząc, opiekujesz się nią, zabierasz do weta, ma się u Ciebie jak w raju, W Twoim wykonaniu to takie proste... A wiem , że tak nie jest... Wielki ukłon w Twoją stronę! Quote
Lidan Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nadrabiam zaległości, które mi się w czytaniu dogo narobiły i strasznie miło czytać, że ta sliczna suczka już jest bezpieczna i w domku :happy1: Quote
maciaszek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tylko to na razie domek tymczasowy. Stałego wciąż szukamy... Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Jasza']Wiewiórka jesteś niezła... Blacky zabrałaś praktycznie nic o niej nie wiedząc, opiekujesz się nią, zabierasz do weta, ma się u Ciebie jak w raju, W Twoim wykonaniu to takie proste... A wiem , że tak nie jest... Wielki ukłon w Twoją stronę![/QUOTE] Wielki uklon rowniez odemnie:lol!: Quote
Jasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziewczyny, kiedy mam tą pogodę zamawiać?:razz:;):eviltong: Quote
__Lara Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dzisiaj była ładna pogoda ;) Chciałabym już Blacky zobaczyć w "odświeżonej" formie :) Quote
Kisiaraf Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja jestem do dyspozycji...... Wiewióreczko jak Ci pasuje? O przepraszam nie byłam wczoraj na wątku i nie widziłam wpisu :( Jutro się zesemesuje z Wiewiórką i umówimy się na sesje. Jeszcze raz przepraszam..... Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardzo przepraszam za offa ale Potrzebne Deklaracje na DT dla malenkiego staruszka,ktory nie przezyje w Schronie. Podaje link: http:// nie przeżyje ZIMY!!!!!! ZBIERAMY DEKLARACJE NA HOTEL DLA WRAKA PSA Jesli link nie dziala to mozna zobaczyc Grandusia poprzez banerek podany ponizej Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kisiaraf, nie przepraszaj! Pogodę zamówiłam też na dzisiaj! W najbliższych dniech też ma być ładnie! Quote
Recommended Posts