_Mona Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ciesze się razem z Wami ,że udało się pomóc i Blacky jest już w DT :loveu: szczególne podziekowania dla __Lara, Wiewiórka, Ingrid44 Quote
maciaszek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jestem wreszcie i też BARDZO się cieszę. Dziewczyny, wielkie dzięki :). Jak przebiegły pierwsze chwile w domu? Czekamy na relację Wiewiórki! Quote
Ola la Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ciotki gratulacje!:multi: super ,ze Blacky juz poza schronem! Patrze i patrze na zdjecia z pierwszej strony watku - Blacky kiedys i obecnie....straslziwie zmarniala!te oczka zapadniete i smutne nieziemsko... ale teraz bedzi ejuz tylko lepiej!:multi: Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie moge dodzwonic sie do Wiewiorki. Dostalam maila od Kuriera ze wszystko co zamowilam juz jest w drodze. 2 butle szamponu napewno sie przydadza bo z tego co wyczytalam to Blacki potrzebuje dobre kapanko:jumpie: W kazdym razie wszystko powinno byc u Wiewiorki jutro a najdalej pojutrze:multi: Quote
Jasza Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ingrid - jak zawsze :DZIĘKI!!!:loveu: Lara powiedziała, że Blacky pięknie wygląda w niebieskiej obróżce, którą wysłałaś Wiewiórce!:eviltong: Jak czarnulka będzie wykąpana, to sie z niej prawdziwa piękność zrobi! Kisiaraf - wtedy się do Ciebie będziemy uśmiechać w sprawie sesji zdjeciowej!:oops::roll: tylko, żeby jeszcze pogoda była... Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie moge doczekac sie nowych zdjec:multi: Quote
Kisiaraf Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Co do fotek to tylko czekam na sygnał :) Chetnie poznam nową gwiazdeczke :) Pogoda hmmmm poprostu musisz ją zamówić jak ostatnio jesteś w tym dobra :loveu: Ingrid wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Szampon to się zawsze przyda!!! ona tak cuchnęła.... dziś prałam wszystko, koc, który dla niej miałam, smycz, obrożę...Wiewiórka mi wczoraj napisała, że zjadła całą michę pokarmu i 1,5 miski wody wypiła. Miała ją wyczesać przed kąpielą :) Ingrid, wielkie ukłony :modla::modla::modla::modla::modla::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::saint1: Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kisiaraf - Wiewiórka czeka na sygnał od Ciebie, kiedy możesz podjechać na sesję zdjeciową.:eviltong: Napisała mi, że Blacky jest kochana i bardzo mądra. Musi ją jeszcze ze dwa razy wykąpać i dokarmić, bo bardzo jest chuda.. Quote
Kisiaraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 SMS-owałam z Wiewiórką i jesteśmy "wstępnie" umówione na przyszły tydzień. Da mi znać jak będzie miała czas i sie spotkamy. Ale się ciesze, że poznam kolejną psiuleczkę :loveu: Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 KISIARAF!! :loveu: Uściskaj Blacky!!! Daj znać kiedy - to zamówię pogodę! Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Jasza napisał(a):KISIARAF!! :loveu: Uściskaj Blacky!!! Daj znać kiedy - to zamówię pogodę! Ode mnie też masz uściskać!!!! :p Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Fajnie, że już Blacky wydobyta z tego schronu:multi::multi::multi: mam pytanko, już się o to pytałam wcześniej - obiecałam podesłać parę groszy, ale nie ma numeru konta(proszę o niego na pw). Chyba, że kasiorka już mnie jest potrzebna, to mam kolejkę innych bid i szkoda mi pieniądz w "zamrożeniu" trzymać:roll: Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 bico napisał(a):Fajnie, że już Blacky wydobyta z tego schronu:multi::multi::multi: mam pytanko, już się o to pytałam wcześniej - obiecałam podesłać parę groszy, ale nie ma numeru konta(proszę o niego na pw). Chyba, że kasiorka już mnie jest potrzebna, to mam kolejkę innych bid i szkoda mi pieniądz w "zamrożeniu" trzymać:roll: Właśnie bico!!! ;) kochana ciotko :loveu: Jak to zrobimy cioteczki? Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 w razie co, czekam na info na pw. codziennie dostaję ok 3 pilnych próśb o kasę - ciężko za tym nadążyć, a kasę zebrać jeszcze ciężej:oops::-( Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='bico']w razie co, czekam na info na pw. codziennie dostaję ok 3 pilnych próśb o kasę - ciężko za tym nadążyć, a kasę zebrać jeszcze ciężej:oops::-([/QUOTE] niestety zapraszam tu [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=133889[/url] psiak niespełna roczny trafil do schronu i tak siedzi juz 4 lata wcisniety w najdalszy kat, sparalizowany strachem - to piekny pies ale w takim stanie szanse na adopcje zerowe jest hotelik...nie ma pieniedzy...prosimy o jakikolwiek wsparcie, dla tego psa to wybawienie Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To może temu biedakowi sie bardziej pieniądze przydają.. Wiewiórka ma jedzonko zamowione, kupon na sterylke bezplatny, szampon i obroża i smycz też ma dzieki Ingrid44... Nie wiem sama... Laro - Twój wątek - Ty decyduj! Quote
Wiewiórka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jestem! Blacki jest wspaniała! Szczerze mówiąc dziś w nocy przesiedziałam z nią prawie 3 godziny na dywanie czesząc ją i przytulając i nie mogłam się od niej oderwać o jak tylko próbowałam odejść patrzyła tymi ślepkami podnosiła łapkę i prosiła: zostań ze mną:) Nie długo u mnie jest ale jak narazie mogę stwierdzić że ma straszny apetyt, nie zwraca uwagi na dzieci i koty, pozwala robić ze sobą wszystko (ciężko było oczyścić te zaropiałe oczęta) jest bardzo grzeczna, załatwia się na dworze (zaraz po przyjściu nalała na podłogę ale to pewnie przez ten stres) wyczesałam z niej chyba ze 2 kilo sierści i wzieła obowiązkową kompiel i wygląda znacznie lepiej ale wykąpie ją znowu jak tylko dojdzie paczka (dziękuje Ingrid!) Aha i na spacerkach jest bardzo grzeczna nawet nie ciągnie na smyczy;) Quote
JOMA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jaka kochana Blacki :loveu: - Wiewiórka oczywiście też ;) Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wiewiórko, uważaj, bo jeszcze Blacky nie oddasz ;). Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kochana Blacky!! Wiewiórko!! Ukłony!!:calus::klacz: I brawa!! Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Wiewiórka']Jestem! Blacki jest wspaniała! Szczerze mówiąc dziś w nocy przesiedziałam z nią prawie 3 godziny na dywanie czesząc ją i przytulając i nie mogłam się od niej oderwać o jak tylko próbowałam odejść patrzyła tymi ślepkami podnosiła łapkę i prosiła: zostań ze mną:) Nie długo u mnie jest ale jak narazie mogę stwierdzić że ma straszny apetyt, nie zwraca uwagi na dzieci i koty, pozwala robić ze sobą wszystko (ciężko było oczyścić te zaropiałe oczęta) jest bardzo grzeczna, załatwia się na dworze (zaraz po przyjściu nalała na podłogę ale to pewnie przez ten stres) wyczesałam z niej chyba ze 2 kilo sierści i wzieła obowiązkową kompiel i wygląda znacznie lepiej ale wykąpie ją znowu jak tylko dojdzie paczka (dziękuje Ingrid!) Aha i na spacerkach jest bardzo grzeczna nawet nie ciągnie na smyczy;)[/QUOTE] Same wspaniale wiadomosci:multi: Tak sie ciesze ze Blacki jest u Wiewiorki. Po latach koszmaru w Schronie teraz bedzie miala jak w niebie. Ogromne podziekowania dla Wiewiorki:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Ola la Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cudne wiesci Wiewioreccccko!Blacky ma teraz jak w niebie:loveu: Quote
Recommended Posts