Gisic87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cioteczki cieszę się że Wiewiórka weźmie Blacky i ogromnie przepraszam że ja jej wziąć nie mogę:-( Sprawy na dzień wczorajszy z babcią były nie najlepsze dziś niestety jest gorzej organizm się poddaje, dzisiaj już mam dość psychika siadła nie byłabym w stanie zająć się jakimkolwiek psem, nie teraz na razie potrzebuje wytchnienia nie wiem na jak długo...Przepraszam:-( Quote
maciaszek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nie przepraszaj. Nie ma za co. Takich sytuacji się nie wybiera, one spadają na człowieka i przytłaczają... Trzymaj się! :glaszcze: Quote
__Lara Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dokładnie, zgadzam się z maciaszek. Gisic, trzymaj się twardo! :glaszcze: Quote
Kisiaraf Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gisic dużo sił życze w tych trudnych chwilach...... Quote
_Mona Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 super jak by Blacky trafiła na DT do Wiewiórki.... widać zdj mówią same za siebie ,że schronisko jej nie służy...:shake: zapisuję wątek.......:multi: Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jutro środa... Czy Blacki opuści jutro schron? Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 no właśnie - jedzie jutro Blacky na DT do Wiewiórki?:roll: Quote
__Lara Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Sytuacja się pokomplikowała przez psa leni356, jutro będę więcej wiedzieć. Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 __lara napisał(a):sytuacja się pokomplikowała przez psa leni356, jutro będę więcej wiedzieć. omg:-(:-(:-( Quote
Wiewiórka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Leni prosiła żebym wzięła jakiegoś jamniczkowatego na tymczas do siebie ale poprosiłam ją żeby się z wami dogadała bo ja miejsce mam i 1 psa na pewno mogę wsiąść ale serce mi sie kraje jak mam wybierać więc bardzo bym prosiła same zdecydujcie kto do mnie przyjedzie Quote
Gisic87 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wiewiórko w tym przypadku są dwa psy szukające dt na już a miejsce u Ciebie tylko jedno, jednak my nie możemy podejmować za Ciebie decyzji. wiem że jest ciężko i serce się kraje ale ten pies będzie przebywał u Ciebie na dt ty będziesz się nim zajmować i to ty powinnaś zdecydować ciężko jest wybierać dobrze to wiem ale zastanów się posłuchaj serducha i napisz nam jaką decyzje podjęłaś. Jeśli to nie będzie Blacky trudno, ja się zobowiązałam wziąć ją do siebie ale zawaliłam na całej lini może nie do końca to moja wina bo nigdy nie wiadomo co się stanie ale ja się tak czuje i jeśli nie teraz to prędzej czy później jak tylko sytuacje się u mnie wyklarują i dojdę do siebie a Blacky dalej będzie czekać na pewno będzie pierwszym psem którego zabrałabym na dt Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Gisic ma rację. Ciężko podejmować decyzję Wiewiórko. Proszę podejmij ją sama :) wiem, że będzie dobra, bo zawsze jakiś pies skorzysta. Blacky, wytrzymaj jeszcze, może ciocia Gisic Cię weźmie :p:loveu: Quote
maciaszek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja też uważam, że decyzję powinnaś podjąć Wiewiórko sama. Nikt Ci przecież nie będzie miał za złe wyboru jakiego dokonasz! Gisic87, wszystkiego najlepszego! Trzymaj się jakoś w zaistniałej sytuacji... Życzę Ci, żebyś dała radę, a babcia, żeby poczuła się lepiej! Poza tym bądź zdrowa i zachowaj pogodę ducha. Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Niestety... czekamy na decyzję Wiewiórki... Quote
bico Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a który piesek wcześniej został do Wiewiórki zgłoszony?:roll: kiedy ma zapaść decyzja?:sadCyber: Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O, cholera! Wiewiórko, nie zazdroszczę... Oba tak samo potrzebujące? Quote
Jasza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Wiewiórko.. Każda decyzja będzie dobra! Bo w obu przypadkach jakiś pies będzie uratowany... Quote
Wiewiórka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O Blacki już myślałam kiedy jeszcze Franka u mnie była pamiętacie? Wezmę Blacki. Quote
Wiewiórka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No tak tylko mi się telefon zepsuł (jakaś blaszka odleciała) I ciężko z kontaktem będzie... Najlepiej by było gdybyście poczekały do poniedziałku i w poniedziałek już mogę ją wsiąść. Quote
Jasza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Oj, kurde blaszka! Wiewióreczko - !!!:eviltong::loveu: No i pojedzie Blacky do Sosnowca!!! Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Jasza napisał(a):Oj, kurde blaszka! Wiewióreczko - !!!:eviltong::loveu: No i pojedzie Blacky do Sosnowca!!! Kurde blaszka :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Wiewiórko :multi::multi::multi: przywiozę Ci ją ze schronu jakby co :loveu::loveu::loveu: Tak, Blacky była pierwsza,a bardzo długo już czeka... Quote
Recommended Posts