Energy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja też bardzo się cieszę:lol:Blacky ma super domek:multi::multi::multi: Quote
NaamahsChild Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Uśmiecham się do Ciebie Blacky, i cieszę się - i wierzę, że znalazłaś swoją bezpieczną przystań:) Quote
lika1771 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Mowiłam sunieczko ze bedziesz sliczna,piekne zdjecia Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 lika1771 napisał(a):Mowiłam sunieczko ze bedziesz sliczna,piekne zdjecia Będzie ładniejsza ;) napewno :) Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 jaka ona sliczna,pycholek tylko do calowania :) Quote
agata51 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Pal sześć wiek! Najważniejsze, że to TEN domek Czy Blacky już po kąpieli? Radzę Quote
Kisiaraf Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Publikacja jak się ciesze gratulacje, powodzenia szczęścia, dzięki :) Co do kąpieli chyba już po. Quote
monika55 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czy ktos moze pomoc w wizycie p. adopcyjnej dla Mani? Katowice Podlesie. Quote
Jasza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Publikacjo, a czy jest szansa, że moja mama Cię spotka na spacerku z Blacky?:cool3: Mieszkasz w Siemcach? Quote
monika55 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Przepraszam , ze ja tu znowu zasmiecam. Pan podjedzie i odwiezie osobe, ktora zrobi wizyte p. adop. Nie zal Wam Mani? Ona czeka, panstwo czekaja. Quote
gość123456 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Wczoraj Blackusia była wykąpana prowizorycznie, to znaczy sama to zrobiłam w niewielkiej ilości szamponu, która mi pozostała po Korusi, było ok. Dzisiaj ponowna podwójna kąpiel w szamponiku antybakteryjnym dla długiej sierśći i zapachowym z pomocą babci. Teraz jej futerko jest mięciutkie i zmiękcza wszystkie moje dywaniki i kanapy :D Jeśli chodzi o biegunke to w nocy było ok, obawiałam się, że będę wstawać co godzinę... Blacky jednak grzecznie przespała całą noc i nic nie zapaskudziła. Rano znów się zaczęło, ale 1/3 tabletki Nifuroksazydu pomogła i do teraz jest spokój. Gdybyście widzieli jej zdziwienie gdy okazało się, że kanapa rozłożona i okryta pościelą nie jest dla psa. Szybko się przekonała do podłogi i przespała całą noc pod łóżeczkiem... Kochana. Wybredziocha miała mieć pół głodówkę z karmą którą chce ją karmić, ale wolała wyżebrać kiełbaskę, chleb z pasztecikiem i makaronik z mięskiem. Chyba nawet lepiej to wszystko przyswoiła. Od dziadków dostała również kiełbaski dla psów i dentastix, więc smakołyków też ma pod dostatkiem. Obawiam się tylko pozostawienia jej samej, bo została na chwileczkę i popiskiwała - nawet gdy zamknęłam się w łazience. Słodziak teraz leży koło mnie i domaga się pieszczoszek, ale nie zapomina o wszystkich cioteczkach i przesyła merdasy i buziaki. Jaszo, niestety nie spotkamy się z Twoją mamą na spacerze. Jeśli jednak jakaś ciotka będzie chciała się nas odwiedzić to zapraszam. Quote
Jasza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Uściskaj i wycałuj ten czarny nos od nas wszystkich! Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 publikacja, to ja Was chętnie odwiedzę kiedyś jak znajdę czas :D bardzo się przywiązałam do Blacky :D cieszę się, że ją przyzwyczajasz do dyscypliny, nie- spania w łóżku ;) i że ma się lepiej :D Quote
lika1771 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witamy i czekamy na zdjecia szczesliwej suni:multi: Quote
gość123456 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Raniutko, już byłyśmy po pierwszym wyjściu na dwór - na razie nie spaceruje, bo zauważyłam, że po dłuższym spacerze i tak znów trzeba wyjść. Blacky jest pewnie trochę podziębiona i ta biegunka, ale ma się coraz lepiej. Zdjęcia będą, ale później ; ) Quote
maciaszek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dobrze, że zaczęłaś jej dawać Nifuroksazyd, ale nie przerywaj podawania. Powinna go dostawać regularnie (co 6-8 godzin) przez kilka dni. Po pół tabletki. Quote
leni356 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Przepraszam że na wątku Blacky, mam nadzieję że się nie pogniewa, ale szukam pilnie osoby do wizyty przedadopcyjnej w Katowicach w okolicach osiedla Witosa - ktoś mieszka w tamtych stronach? Ja tez czekam na zdjęcia Blacky, dużo zdjęć :) Quote
gość123456 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Blacky nie chciała pozować, więc wybłagałam taką właśnie pozę za pomocą kurczaka. Tutaj złapałam ją jak leżała przy samym piecu stąd lekka zadyszka Klasyka gatunku - zadowolona Pani Quote
lika1771 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ale ona sliczna oczywiscie Pani tez nic nie brakuje:loveu: Quote
Ingrid44 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Blacky wyglada cudownie. Dzieki za zdjecia :) Quote
Kisiaraf Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Takie fotki to coś pięknego: psiak po przejściach u boku swojej Pani!!!! Pamiętam Bakunie z sesji jak była u Wiewiórki wtedy słabo współpracowała z nami hihihihih a teraz widze, że modelka jak niewiem co Quote
__Lara Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Cudowne fotki :D :D :D Dziękujemy publikacjo :D :D :D Quote
Jasza Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Piękne zdjęcia!!!!!! Blacky jest śliczna! Nie chce mi się wierzyć, że tyle siedziała w schronisku i nkt się nie zakochał wcześniej! I piękne zdjęcia Publikacjo! Artystyczne powiedziałabym!! Quote
Recommended Posts