lika1771 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czekamy,dobrze ze nie jest zle jeszcze troche malenka Quote
Kana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jezuuu mala moglaby iść do DT a dalej siedzi w schronisku :( Jaka ona musi być przerażona! Co z tym ewentualnym DS? Dzisiaj piątek a do czwartku miala być odpowiedź? Czy udalo się odzyskać książeczki ? Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ok, Blacky idzie prawdopodobnie dziś do domu! ! ! :D :D :D :D Quote
Jasza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Mam nadzieję, że wszystko się poukłada. Trzymajcie mocno kciuki, bo potrzebne! Quote
lika1771 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Trzymamy kciuki,jak ja sie ciesze:multi::multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Huuuuuuuuurrrrrrrra. Ogromnie sie ciesze. Strasznie musialo jej byc w Schronie . Quote
NaamahsChild Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Blacky, ślicznotko, tyle dobrych serc chce dla Ciebie jak najlepiej. Oby dziś Twoja gwiazda rozbłysła ze zdwojoną siłą. Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Wiem już na 100%, Blacky w poniedziałek idzie na ds do cioteczki publikacji :D już zapowiedziana w schronie, potwierdzona przez amikat, dziś publikacja nie wyrobiła żeby ją zabrać, a w weekend ma szkołę. Także jeszcze trochę i Blacky pozna na nowo ciepełko domu :D Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Oczywiście czekamy na zdjęcia jak już się Blacky rozgości ;) Quote
Energy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 zerduszko napisał(a):Kolejne super wieści dziś! Super, bardzo się cieszę:lol: Quote
Jasza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kochana Publikacja!!! Strasznie się cieszę!!!!! Blacky, jeszcze dwa dni!!! Quote
JOMA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Publikacja - widzę, że TZta udało się urobić :evil_lol: - brawo :multi: Myślę, że zdjęć z DT nie zabraknie - w końcu Publikacja to Fundacyjny Nadworny Fotograf :loveu: Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Widziałam dzisiaj Blacky... pociesznie merdała do mnie ogonkiem... siedzi w boksie z trzema innymi psiakami. Chciałam ją pogłaskać, ale wtedy pchały się inne psy i ją dominowały, a Blackusia się wycofywała, tylko ogonkiem pociesznie machała... :( znowu jej się futerko pozlepiało, spłowiało :( Quote
Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Już niedługo maleńka sunieczko i będziesz w domku... Quote
bela51 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 __Lara napisał(a):Widziałam dzisiaj Blacky... pociesznie merdała do mnie ogonkiem... siedzi w boksie z trzema innymi psiakami. Chciałam ją pogłaskać, ale wtedy pchały się inne psy i ją dominowały, a Blackusia się wycofywała, tylko ogonkiem pociesznie machała... :( znowu jej się futerko pozlepiało, spłowiało :( Jak mozna było tak psiaka skrzywdzic, oddając znowu do schronu. Co za ludzie.:shake: Nikt do nich nie zadzwonił? Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 bela51 napisał(a):Jak mozna było tak psiaka skrzywdzic, oddając znowu do schronu. Co za ludzie.:shake: Nikt do nich nie zadzwonił? bela51, ich sprawa jest zawiła. Szczególy zna amikat. Wiesz jak było... oddali je i koniec. Amikat napewno z nimi rozmawiała. Ona jest taka pocieszna, wołałam ją: Blacky, Blacky, to się na mnie patrzała tym swoim kochanym wzrokiem i ogonkiem merdała :) potem jadła suchą karmę, więc dobrze, że je. Wspaniała jest, dobrze, że się jakoś trzyma. Taki pies to do rany przyłóż. Tylko smutno mi było, że tak wygląda znowu :( udało mi się wcisnąć rękę i ją wydrapać za uchem, a tam takie pozlepiane futerko :( Quote
Recommended Posts