Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezuuu mala moglaby iść do DT a dalej siedzi w schronisku :(
Jaka ona musi być przerażona!

Co z tym ewentualnym DS?
Dzisiaj piątek a do czwartku miala być odpowiedź?

Czy udalo się odzyskać książeczki ?

Posted

Wiem już na 100%, Blacky w poniedziałek idzie na ds do cioteczki publikacji :D już zapowiedziana w schronie, potwierdzona przez amikat, dziś publikacja nie wyrobiła żeby ją zabrać, a w weekend ma szkołę.

Także jeszcze trochę i Blacky pozna na nowo ciepełko domu :D

Posted

Publikacja - widzę, że TZta udało się urobić :evil_lol: - brawo :multi:

Myślę, że zdjęć z DT nie zabraknie - w końcu Publikacja to Fundacyjny Nadworny Fotograf :loveu:

Posted

Widziałam dzisiaj Blacky... pociesznie merdała do mnie ogonkiem... siedzi w boksie z trzema innymi psiakami. Chciałam ją pogłaskać, ale wtedy pchały się inne psy i ją dominowały, a Blackusia się wycofywała, tylko ogonkiem pociesznie machała... :( znowu jej się futerko pozlepiało, spłowiało :(

Posted

__Lara napisał(a):
Widziałam dzisiaj Blacky... pociesznie merdała do mnie ogonkiem... siedzi w boksie z trzema innymi psiakami. Chciałam ją pogłaskać, ale wtedy pchały się inne psy i ją dominowały, a Blackusia się wycofywała, tylko ogonkiem pociesznie machała... :( znowu jej się futerko pozlepiało, spłowiało :(

Jak mozna było tak psiaka skrzywdzic, oddając znowu do schronu.
Co za ludzie.:shake: Nikt do nich nie zadzwonił?

Posted

bela51 napisał(a):
Jak mozna było tak psiaka skrzywdzic, oddając znowu do schronu.
Co za ludzie.:shake: Nikt do nich nie zadzwonił?

bela51, ich sprawa jest zawiła. Szczególy zna amikat. Wiesz jak było... oddali je i koniec. Amikat napewno z nimi rozmawiała.

Ona jest taka pocieszna, wołałam ją: Blacky, Blacky, to się na mnie patrzała tym swoim kochanym wzrokiem i ogonkiem merdała :) potem jadła suchą karmę, więc dobrze, że je. Wspaniała jest, dobrze, że się jakoś trzyma. Taki pies to do rany przyłóż.
Tylko smutno mi było, że tak wygląda znowu :( udało mi się wcisnąć rękę i ją wydrapać za uchem, a tam takie pozlepiane futerko :(