__Lara Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='JOMA']Blacki ma szansę na akcję w Silesii na 99% - a czy na 100% to dam jeszcze znać. W niedzielę będzie większa szansa bo mam nadzieję znjdą sie jakieś fajne domki i zwolnią się miejsca. Super :D tylko, że ja będę w niedzielę i napewno bardzo dobrze zlustruję przyszły dom. Nie wydam jej każdemu kto ją będzie chciał. Nie ma mowy ;) Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 __Lara napisał(a):Super :D tylko, że ja będę w niedzielę i napewno bardzo dobrze zlustruję przyszły dom. Nie wydam jej każdemu kto ją będzie chciał. Nie ma mowy ;) No i bardzo slusznie ! ! ! Quote
Ingrid44 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wiem ze Wiewiorka nie ma stalego dostepu do netu to prosze jej przekazac telefonicznie ze zamowilam dla pieskow 30kg karmy i kilka przysmakow. :) Pewnie dojdzie pojutrze. Quote
__Lara Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Ingrid44 napisał(a):Wiem ze Wiewiorka nie ma stalego dostepu do netu to prosze jej przekazac telefonicznie ze zamowilam dla pieskow 30kg karmy i kilka przysmakow. :) Pewnie dojdzie pojutrze. Ingrid, jesteś kochana :D :D :D :D Quote
Jasza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ingrid44!!!!!! Jesteś niesamowita kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy, dziękujemy!!!!!! Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 mam cicha nadzieje ze Blacky znajdzie domek na alcji w Silesii. Quote
Kisiaraf Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Byłam dziś na akcji i wymiziałam Blacky :) Jest fajowa. Joma na wątku silesiowym napisała, że trzy psiaki z DT znalazły domki. Ja byłam do 15 i wtedy wyadoptowany był jeden. Więc kto wie czy przypadkiem Blacky nie byłą tą szczęściarą. Czekam na info od Jomy. Quote
__Lara Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 No właśnie!!!! chociaż Wiewiórka myślę, że napisałaby mi smsa jakby poszła do domku. Quote
Lidan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ciekawe...Może Blacki pojechała do nowego domku... a Wiewióra razem z nią :p Zapraszam na wątek Nero, z pokaleczonymi łapkami :( Quote
Kisiaraf Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wczoraj to inne tymczasy "poszły". Dzisiaj niewiem jak było na akcji, bo nie dotarłam..... Czekamy na wieści od osób obecnych na akcji dzisiaj. Quote
JOMA Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No niestety, Blacki nie udało się znaleźć domku na akcji w Silesii. Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Szkoda :( wygłaskałam dzisiaj królewnę po wszystkie czasy :D słuchajcie, ona jest taka delikatniusia :D ale nie zgrywa królewny, ten pyszczek ma po prostu ciągle uśmiechnięty i taki delikatny, łagodny :D dziękuję Wiewiórce, że przyjechała z nią do SCC wczoraj i dziś :D jakbym mogła to bym adoptowała Blacky - zakochałam się :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Wiewiórka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Fotki pstrykała publikacja, a może by ogłoszenia z tymi fotkami z akcji porobić bo one ładne były:) Blacki jest wspaniała i z każdym dniem się coraz bardziej do niej przywiązuje Quote
Lidan Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nikt tu nie zagląda :hmmmm: Blacki nadal bez domku? Quote
maciaszek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Niestety nadal bez domku. A wątek rzeczywiście jakoś zdechł... Quote
__Lara Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Poodnawiać by jej trzeba ogłoszenia. Zaraz zrobię allegro. Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='maciaszek']Niestety nadal bez domku. A wątek rzeczywiście jakoś zdechł...[/QUOTE] Niestety watek bardzo ucichl. Trzeby by Blacki pooglaszac gdzie sie da-to sliczny i lagodny piesek. Quote
__Lara Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Prosimy o nowe zdjęcia publikację!!!! zaraz do niej napiszę Pw!!! A wtedy zrobimy nowe ogłoszenia. Quote
Recommended Posts