Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOMA']Blacki ma szansę na akcję w Silesii na 99% - a czy na 100% to dam jeszcze znać. W niedzielę będzie większa szansa bo mam nadzieję znjdą sie jakieś fajne domki i zwolnią się miejsca.

Super :D tylko, że ja będę w niedzielę i napewno bardzo dobrze zlustruję przyszły dom. Nie wydam jej każdemu kto ją będzie chciał. Nie ma mowy ;)

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Super :D tylko, że ja będę w niedzielę i napewno bardzo dobrze zlustruję przyszły dom. Nie wydam jej każdemu kto ją będzie chciał. Nie ma mowy ;)

No i bardzo slusznie ! ! !

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wiem ze Wiewiorka nie ma stalego dostepu do netu to prosze jej przekazac telefonicznie ze zamowilam dla pieskow 30kg karmy i kilka przysmakow. :) Pewnie dojdzie pojutrze.

Ingrid, jesteś kochana :D :D :D :D

Posted

Byłam dziś na akcji i wymiziałam Blacky :) Jest fajowa. Joma na wątku silesiowym napisała, że trzy psiaki z DT znalazły domki. Ja byłam do 15 i wtedy wyadoptowany był jeden. Więc kto wie czy przypadkiem Blacky nie byłą tą szczęściarą. Czekam na info od Jomy.

Posted

Szkoda :( wygłaskałam dzisiaj królewnę po wszystkie czasy :D słuchajcie, ona jest taka delikatniusia :D ale nie zgrywa królewny, ten pyszczek ma po prostu ciągle uśmiechnięty i taki delikatny, łagodny :D dziękuję Wiewiórce, że przyjechała z nią do SCC wczoraj i dziś :D jakbym mogła to bym adoptowała Blacky - zakochałam się :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='maciaszek']Niestety nadal bez domku. A wątek rzeczywiście jakoś zdechł...[/QUOTE]
Niestety watek bardzo ucichl. Trzeby by Blacki pooglaszac gdzie sie da-to sliczny i lagodny piesek.