maciaszek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ingrid, napisz do kako80 - jeździ czasami na tej trasie. Quote
bela51 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Od wczoraj Blacky ma nową koleżankę, ma na imie Mania i jest sliczną czarną sznaucerką. A wszystko to dzieki wielkiemu sercu naszej Wiewioreczki.:loveu: A to wątek nowej rezydentki, czyli Mani. http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-sznaucerka-klebek-strachu-juz-w-dt-171920/ Quote
Ingrid44 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jakie cudowne wiesci. Jeszcze jeden piesek uratowany ze Schronu:multi: Wielkie uklony dla Wiewiorki :loveu: Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Wow !!!! :-o:-o:-o:multi::multi::multi::loveu: Quote
Kisiaraf Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W szoku jestem:crazyeye: Już wchodze na wątek, ukłony dla rodziców Wiewiórki :) Quote
Jasza Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ukłony!!:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: Quote
Wiewiórka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Blacki i Mania nawet się polubiły tylko Blacki już sobie kanapę przy kominku przywłaszczyła i warczy jak Mania próbuje podejść;) A czy Blacki dużo ogłoszeń ma? Nikt nie dzwoni w jej sprawie?... przecież ona wspaniała jest! Quote
maciaszek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No właśnie trochę tych ogłoszeń ma. Nie wiem dlaczego taka cisza :(. Quote
__Lara Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 maciaszek napisał(a):No właśnie trochę tych ogłoszeń ma. Nie wiem dlaczego taka cisza :(. Hmmm....ale nie ma z nowymi zdjęciami. Postaram się jej poodnawiać. Jest jeszcze akcja w SCC :) Quote
Ola la Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 przepraszam za offa cioteczki pomozcie...porozsylajcie dalej albo cio.DOmek dla psiaka jest a pieniazkow na transport brak i kierowcy brak a pies ledwo sie trzyma w schronie i jest zdominowany totalnie przez reszte....moze sie to skonczyc najgorszym:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-psiak-w-typie-collie-bardzo-prosi-o-pomoc-zamosc-173286/index3.html Quote
__Lara Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Blacky prawdopodobnie szykuje się domek :) rozmawiałam z Panią, piesek ma być dla jej mamy. Bardzo im się podoba Blacky. Są z Sosnowca ;) poprosiłam Kisiaraf o wizytę ;) Pani pytała się o sterylizację, zaczęła coś mówić, że nie wie czy mama nie będzie chciała szczeniaków to jej powiedziałam, że nie wydamy Blacky jeśli nie będzie zgody na sterylizację. Możemy też Blacky wysterylizować przed wydaniem. Quote
Jasza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja z tą Pania rozmawiałam ale trochę, bo jechałam z Reksiem do weterynarza. Powiedziałam, że oddzwonię, ale mi sie wizyta przedłużyła i poprosiłam Larę. Dziękuję Ci!! Trzymam kciuki za domek! Quote
maciaszek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 O tak, sterylka koniecznie! Zwłaszcza jak pani ma jakieś koncepcje szczeniakowe... Trzymam kciuki! Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jasza napisał(a):Ja z tą Pania rozmawiałam ale trochę, bo jechałam z Reksiem do weterynarza. Powiedziałam, że oddzwonię, ale mi sie wizyta przedłużyła i poprosiłam Larę. Dziękuję Ci!! Trzymam kciuki za domek! Ja tez trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
__Lara Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Jasza napisał(a):Ja z tą Pania rozmawiałam ale trochę, bo jechałam z Reksiem do weterynarza. Powiedziałam, że oddzwonię, ale mi sie wizyta przedłużyła i poprosiłam Larę. Dziękuję Ci!! Trzymam kciuki za domek! Jaszo kochana, bardzo Cię proszę, poszukaj jeszcze kogoś, Kisiaraf się nie zgłasza. Ma ktoś telefon do Kisiaraf???? Quote
Kisiaraf Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jestem sprowadziła mnie Jasza smskiem :) Dzwoniłam do Pani powiedziła, że jutro jej nie odpowiada. Umówiłam się na telefon o 15 w pon. i wtedy umówmy się na wizytę :) Tak więc sprawa w zawieszeniu do poniedziałku. Kurcze to będzie moja pierwsza wizyta :) Quote
Ingrid44 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Czy ktos bylby tak mily i podal mi watek Mani -ten co jest podany kilka stron wczesniej nie linkuje mi sie. A tak chce zobaczyc kolezanke Blacky. Z gory dziekuje. To wszystko przez to ,co porobilo sie na dogo :( Quote
bela51 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 To watek koleżanki Blacky, mam nadzieje , ze sie otworzy http://www.dogomania.pl/threads/171920-Czy-to-sznaucerka-kA-ebek-strachu-juz-w-DT Quote
Kisiaraf Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Rozmawiałam przed chwilką z Panią o wizycie poniedziałkowej. Niestety jej Mama (dla niej miał być psiaczek) narazie nieche jeszcze futrzanego przyjaciela :( Podobno nie jest jeszcze gotowa po stracie poprzedniego psiaczka. Tak więc wizyta niestety nie dojdzie do skutku i Blacky musi poczekać na domek..... Quote
Jasza Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kurcze.. Ludzie są nieźli... Dzwonią, pytają, ponaglają... Zrobią zamieszanie a potem ... Ech.... Dziękujemy - Kisiaraf!!! Quote
Kisiaraf Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nie ma za co dziękować. Chętnie pomogę w przyszłości :) Dzisiaj już byłam na pierwszej w życiu wizycie przedadopcyjnej(dla innego psiaczka) i... dałam rade YUPI!!!! Była ze mną Wiewiórka(bardzo dziękuje-dwa tymczasy swój psiak i jeszcze czas na wizyty...). Tak więc macie przed sobą eksperta od wizyt hihihiihh Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Jasza napisał(a):Kurcze.. Ludzie są nieźli... Dzwonią, pytają, ponaglają... Zrobią zamieszanie a potem ... Ech.... Dziękujemy - Kisiaraf!!! Jaszo, mi się też to trochę nie podoba. Robią nadzieję, zawracają głowę, a potem się okazuje, że są niegotowi. Jakby nie można było wcześniej spytać mamy czy jest gotowa... ehhh, ludzka odpowiedzialność... Dziękuję Kisiaraf za wolę przeprowadzenia wizyty :) Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Blacki ma szansę na akcję w Silesii na 99% - a czy na 100% to dam jeszcze znać. W niedzielę będzie większa szansa bo mam nadzieję znjdą sie jakieś fajne domki i zwolnią się miejsca. Quote
Recommended Posts