maciaszek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No to teraz ja skomplikuję sprawę... Byłam dziś w schronisku. P.Ania wie, że Wiewiórka chce wziąć Blacky i powiedziała mi dziś, że chciałaby aby Wiewiórka wzięła inną psinę, która jak w schronie zostanie to czeka ją pewna śmierć. Oto ona: http://www.katowice.schronisko.net/znaleziony36760-0.html Ostateczna decyzja oczywiście należy do Wiewiórki, ale uprzedzam, że będzie taka sytuacja. Quote
Magnesiatko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Oj Blacky coś nie masz szczęścia :shake: Quote
Magnesiatko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 maciaszek napisał(a):No to teraz ja skomplikuję sprawę... Byłam dziś w schronisku. P.Ania wie, że Wiewiórka chce wziąć Blacky i powiedziała mi dziś, że chciałaby aby Wiewiórka wzięła inną psinę, która jak w schronie zostanie to czeka ją pewna śmierć. Oto ona: http://www.katowice.schronisko.net/znaleziony36760-0.html Ostateczna decyzja oczywiście należy do Wiewiórki, ale uprzedzam, że będzie taka sytuacja. O kurcze jaka przestraszona :-o Tyle nieszczęść, że nie wiadomo komu najpierw pomóc :angryy: Quote
Ingrid44 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cokolwiek Wiewiorka zadecyduje, ja wa dalszym ciagu bede pomagac z karma i wszystkim co potrzeba tak samo jak dla Iskierki. Tyle tych bidulek w tych Schronach ,az plakac sie chce.:shake: Quote
bico Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 w sumie dla każdego psa pobyt w schronie może się zakończyć śmiercią.... Quote
Ingrid44 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bico napisał(a):w sumie dla każdego psa pobyt w schronie może się zakończyć śmiercią.... Niestety,a powinno byc tam dla nich bezpiecznie:shake: Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Matusiu..taka malizna mała...:-(:shake::placz: Kto ma kontakt z Wiewiórką? Nie wiem, czy ona tu zaglądnie.... Dziewczyny - w sobotę jest spotkanie wolontariuszy, Wiewiórka będzie - może mogłaby zabrać staruszkę do siebie? Quote
iwona213 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 o matko jaka biedna ta sunia i jaka malenka:placz: Quote
Wiewiórka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ojej... jest szansa że będę mogła wsiąść na tymczas 2 psy ale nie wiem na 100% Wtedy szła by Blacki na pewno i ta kruszynka Jutro będę na tym zebraniu to się wszystko dogada. Quote
Kisiaraf Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wiewiórko:loveu: Jesteś niesamowita!!!!!!!!! Trzymam kciukasy i pamiętaj jak będzie potrzebna jakaś pomoc możesz na mnie liczyć :) Quote
maciaszek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wygląda na to, że będzie dt dla starowinki :). Jedna dogomaniaczka jest chętna na jej wzięcie na tymczas, ale w Katowicach będzie w poniedziałek... Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wiewiorko kochana - szałowo by było!! Tak mi żal tej małej!!! Blacky zresztą też.. Czekamy na wieści!! Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 maciaszek napisał(a):Wygląda na to, że będzie dt dla starowinki :). Jedna dogomaniaczka jest chętna na jej wzięcie na tymczas, ale w Katowicach będzie w poniedziałek... Teraz dopiero przeczytałam! Starowinka doczeka do poniedziałku? Quote
maciaszek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Widziałam ją wczoraj. Myślę, że doczeka. Siedzi w klatce na korytarzu. Ma ciepło i jest sama. Na dt bierze ją Laima z Krakowa. Potwierdziła mi to właśnie na PW :). Quote
Wiewiórka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Super:) ale ja i tak kombinuje żeby było dla 2 psiaków miesjce Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Maciaszku, czy Laima założy wątek małej? Czy może staruszka już ma? Wiewiorko - ukłony dla Ciebie i przed Tobą!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Może Amidka znalazłaby miejsce u Ciebie? Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 maciaszek napisał(a):Widziałam ją wczoraj. Myślę, że doczeka. Siedzi w klatce na korytarzu. Ma ciepło i jest sama. Na dt bierze ją Laima z Krakowa. Potwierdziła mi to właśnie na PW :). Ja mojego Reksia z tej klatki na korytarzu zabierałam trzy lata temu!!! Jutro, czyli 24.10 jest trzecia rocznica!!! Quote
Wiewiórka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jaszo a która to bo nie kojarzę?:oops: Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Zaraz podeślę wątek.. A to wątek starowinki; napisałam do Laimy i powiedziała, że mogę jej założyć wątek. Imię nada jej jak ją zobaczy w poniedziałek. Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13350598#post13350598 Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A to wątek Amidy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=142164 Quote
iwona213 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 tak otwiera się ;) dziewczyny a może byłaby sznasa na dt dla tego psa który śpi od kilku miesięcy pod chmurką a idzie zima... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171790 otwiera się Wam wątek?? Quote
__Lara Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Jaka kolejna straszna bida :placz::placz::placz: jak można było takie maleństwo wyrzucić na pastwę losu :placz::placz: tak się cieszę, że Laima ją weźmie i jest nadal szansa dla Blacky!!! Już wchodzę na wątek kruszyneczki. Quote
Ingrid44 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wiewiórka napisał(a):Ojej... jest szansa że będę mogła wsiąść na tymczas 2 psy ale nie wiem na 100% Wtedy szła by Blacki na pewno i ta kruszynka Jutro będę na tym zebraniu to się wszystko dogada. To by bylo wspaniale :multi: Quote
Recommended Posts