Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to teraz ja skomplikuję sprawę... Byłam dziś w schronisku. P.Ania wie, że Wiewiórka chce wziąć Blacky i powiedziała mi dziś, że chciałaby aby Wiewiórka wzięła inną psinę, która jak w schronie zostanie to czeka ją pewna śmierć. Oto ona: http://www.katowice.schronisko.net/znaleziony36760-0.html Ostateczna decyzja oczywiście należy do Wiewiórki, ale uprzedzam, że będzie taka sytuacja.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
No to teraz ja skomplikuję sprawę... Byłam dziś w schronisku. P.Ania wie, że Wiewiórka chce wziąć Blacky i powiedziała mi dziś, że chciałaby aby Wiewiórka wzięła inną psinę, która jak w schronie zostanie to czeka ją pewna śmierć. Oto ona: http://www.katowice.schronisko.net/znaleziony36760-0.html Ostateczna decyzja oczywiście należy do Wiewiórki, ale uprzedzam, że będzie taka sytuacja.

O kurcze jaka przestraszona :-o Tyle nieszczęść, że nie wiadomo komu najpierw pomóc :angryy:

Posted

Cokolwiek Wiewiorka zadecyduje, ja wa dalszym ciagu bede pomagac z karma i wszystkim co potrzeba tak samo jak dla Iskierki.
Tyle tych bidulek w tych Schronach ,az plakac sie chce.:shake:

Posted

Matusiu..taka malizna mała...:-(:shake::placz:
Kto ma kontakt z Wiewiórką?
Nie wiem, czy ona tu zaglądnie....

Dziewczyny - w sobotę jest spotkanie wolontariuszy, Wiewiórka będzie - może mogłaby zabrać staruszkę do siebie?

Posted

maciaszek napisał(a):
Wygląda na to, że będzie dt dla starowinki :). Jedna dogomaniaczka jest chętna na jej wzięcie na tymczas, ale w Katowicach będzie w poniedziałek...

Teraz dopiero przeczytałam!
Starowinka doczeka do poniedziałku?

Posted

Maciaszku, czy Laima założy wątek małej?
Czy może staruszka już ma?

Wiewiorko - ukłony dla Ciebie i przed Tobą!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Może Amidka znalazłaby miejsce u Ciebie?

Posted

maciaszek napisał(a):
Widziałam ją wczoraj. Myślę, że doczeka. Siedzi w klatce na korytarzu. Ma ciepło i jest sama.
Na dt bierze ją Laima z Krakowa. Potwierdziła mi to właśnie na PW :).

Ja mojego Reksia z tej klatki na korytarzu zabierałam trzy lata temu!!!
Jutro, czyli 24.10 jest trzecia rocznica!!!

Posted

Jaka kolejna straszna bida :placz::placz::placz: jak można było takie maleństwo wyrzucić na pastwę losu :placz::placz: tak się cieszę, że Laima ją weźmie i jest nadal szansa dla Blacky!!! Już wchodzę na wątek kruszyneczki.

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Ojej...
jest szansa że będę mogła wsiąść na tymczas 2 psy ale nie wiem na 100% Wtedy szła by Blacki na pewno i ta kruszynka Jutro będę na tym zebraniu to się wszystko dogada.

To by bylo wspaniale :multi: