Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara zabije Cię:loveu: Ja już jestem pod kreską i to nieźle a serce mi pęka w szwach:-( Powiem jedno, jak bedziecie potrzebowac na hotelik lub DT to nie ma szans, żebym się nie dołożyła:loveu:
Nie jestem długo na dogo ale jakoś wydaje mi się, że jeśli chcemy tym psiakom pomoc to musimy duzo o nich wiedzieć żeby nie było zwrotów i niedomówień. Możemy się tego dowiedzieć tylko umieszczając psiaka w DT albo tak jak w CK mając ciągły kontakt z psiakiem i poznawać go każdego dnia. To jest ich szansa na dom ale ten sprawdzony i odpowiedni. Bo skąd możemy wiedzieć czy to dobry dom dla tej psiny nic prawie o niej wiedząc, prawda?

Ale i tak zginiesz Laruś:loveu::loveu:
A pamietasz o poszewkach i takich tam?:loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Lara zabije Cię:loveu: Ja już jestem pod kreską i to nieźle a serce mi pęka w szwach:-( Powiem jedno, jak bedziecie potrzebowac na hotelik lub DT to nie ma szans, żebym się nie dołożyła:loveu:
Nie jestem długo na dogo ale jakoś wydaje mi się, że jeśli chcemy tym psiakom pomoc to musimy duzo o nich wiedzieć żeby nie było zwrotów i niedomówień. Możemy się tego dowiedzieć tylko umieszczając psiaka w DT albo tak jak w CK mając ciągły kontakt z psiakiem i poznawać go każdego dnia. To jest ich szansa na dom ale ten sprawdzony i odpowiedni. Bo skąd możemy wiedzieć czy to dobry dom dla tej psiny nic prawie o niej wiedząc, prawda?

Ale i tak zginiesz Laruś:loveu::loveu:
A pamietasz o poszewkach i takich tam?:loveu:

ihabe, :loveu: pamiętam!!! U mojego TZ nic, a u mnie też :shake: niestety :(

dzięki ciotko, na Ciebie zawsze można liczyć :cool3::cool3::cool3:

witamy też inne ciocie :loveu:

Widzę, że już zaczynają się deklaracje, więc jakby co zapisuję w 1 poście.

Dziękuję Wam kochani!!!

Posted

i ja zaglądam nie wiedziałam że taka piękność siedzi w schronie, jakby uszka miała klapnięte i nie zawinięty ogon to jak moja poprzednia psina. Cioteczki coś więcej o niej wiecie? Jaka jest w stosunku do psów jak znalazła się w schronie coś więcej no i jakiej jest wielkości ?? Myślę myślę:oops:

Posted

W kłębie ma ok. 40-45 cm. Ludzi obszczekuje, ale kiedy przyprowadzono mi ją do zdjęcia to nie zachowywała się agresywnie, dała się pogłaskać. Z psami dogaduje się bez problemu. Biegają razem po zamkniętym terenie i nie ma żadnych konfliktów. Nie wiem jak by było na mniejszej przestrzeni.

Posted

U mnie tymczas wolny już dłuższy czas ale to z powodu ojca. Suczka musiałaby się z Milką dogadać no i nie zjeść mi nowego lokatora w postaci papuzi którą obdarowała mnie kuba123:cool3: a ze względu na ojca nie miałabym jak rozdzielić psów na czas pracy. Ojciec to by się do takiego czarnuszka nie przyczepił bo do poprzedniej suczki był bardzo przywiązany i za każdym czarnym psem wielkości goldena się ogląda:lol: Muszę to przemyśleć ale jeśli bym się zdecydowała to potrzebowałabym wsparcia w utrzymaniu suni i przetransportowania jej ze schronu bo ja pracuje codziennie do 15:30 a auta brak przez dłuższy czas przez wczorajszy wypad do Krakowa:shake:

Posted

Najpierw muszę to przemyśleć porozmawiać z TZ. Ja to od razu bym wzięła Blacky ale teraz pracuję nie ma mnie po 8 godzin w domu, Blacky jest od roku w schronie nie wiadomo też jak z załatwianiem potrzeb, mi to nie przeszkadza ale z ojcem może być problem no i kwestia zostawania w domu:shake:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Najpierw muszę to przemyśleć porozmawiać z TZ. Ja to od razu bym wzięła Blacky ale teraz pracuję nie ma mnie po 8 godzin w domu, Blacky jest od roku w schronie nie wiadomo też jak z załatwianiem potrzeb, mi to nie przeszkadza ale z ojcem może być problem no i kwestia zostawania w domu:shake:

Oj wiem coś o tym... Ja mam u siebie poza moją czarnulą jeszcze jedną czarną perełkę na DT ze schroniska... Właśnie tata nie do końca jest przekonany, by została na stałe :roll: Lorcia od małego była w schronisku... a... powiem Ci szczerze co mnie zaskoczyło... w domu sie nie załatwia, słucha się, wyciera łapki po spacerze... cud miód :) Trzymam więc kciuki za Tate ;) I jak coś możesz śmiało pisać, jeżeli byłby problem z transportem ;)