__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Kurde no... Blacky to kolejny psiak, który by pewnie w oczach wypiękniał jakby go wziąć ze schronu. Trzeba zwolnić miejsce po Frani i zabierać tam psinkę :cool3: Quote
BoUnTy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ogłosiłam ją na kolejnych paru portalach z listy, ogłoszę na tych wszystkich, które tam Jaszo podałaś (chyba, ze nie będe umiała) Na razie 0 telefonów i maili w jej sprawie, a szkoda :( Ona tak ładnie się prezentuje, w DT zrobiłaby się z niej naprawdę śliczna dziewucha... Ale coś mi się wydaje, że wszędzie adopcje tak stoją... Quote
Wiewiórka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to jak tylko Franeczki się z domu pozbędę to sunię mogę wsiąść to wypięknieje:diabloti: Hiena w schronisku!!!http://www.dogomania.pl/forum/f1166/hiena-3-miesieczne-cudo-szuka-domu-141810/index4.html#post12627304 Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Wiewiórka napisał(a):No to jak tylko Franeczki się z domu pozbędę to sunię mogę wsiąść to wypięknieje:diabloti: Hiena w schronisku!!!http://www.dogomania.pl/forum/f1166/hiena-3-miesieczne-cudo-szuka-domu-141810/index4.html#post12627304 Super by było :loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 To trzeba podwioć, potroić i co tam jeszcze, wysiłki, żeby znaleźć France dom! ;) Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Jasza napisał(a):To trzeba podwioć, potroić i co tam jeszcze, wysiłki, żeby znaleźć France dom! ;) :lol: Franiu, mamy na Ciebie oko :p Quote
BoUnTy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Robią sie ogłoszenia Blacky... Częśc tych stron, które mi jaszo podałas nie wchodzi... :( BLACKY-piękna suczka!!!, Bytom (cała Polska) - Favore.pl - usługi w internecie! Gumtree : Wymagana aktywacja ogłoszenia. Dodawanie ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl [url=http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/5884,BLACKY-piekna-suczka!!!.htm]BLACKY-pi Quote
maciaszek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wątek od 2 miesięcy martwy. Przyszła pora go podnieść. Bounty, co z ogłoszeniami? Oferowałaś ich zrobienie... Dasz radę? Blacky wygląda gorzej. Mocno schudła. Już tak nie pyskuje. Jest bardziej zrezygnowana... Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 :placz::placz::placz::-( strasznie smutno wygląda :( Nowe ogłoszenia: www.eoferty.com.pl 4. www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl Quote
piechcia15 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jeju jaka ona piękna, my mamy w schronie dwa takie, parka i nikt nie zwraca na nie uwagi :( Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jestem, Laro.. Widzę, ze psinka już trochę się poddała.. :shake: Szukamy dla niej hotelik/DT ? Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Doda_ napisał(a):Jestem, Laro.. Widzę, ze psinka już trochę się poddała.. :shake: Szukamy dla niej hotelik/DT ? Właśnie nie wiem co robić :( myślałam, że Wy coś poradzicie :( normalnie mam jakąś szpilkę w sercu odkąd zobaczyłam jej zdjęcia z dzisiaj :placz::placz::placz: Dt/ hotelik to byłoby chyba najlepsze wyjście... ale finanse znowu :( a gdzie znaleźć bezpłatny dt? :( Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Negri_2008']Jestem. :-( Jutro poczytam. Dzięki Negri!! Dzięki Wam wszystkim, cioteczki, które tu zaglądacie! Quote
Recommended Posts