Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiama napisał(a):
Ciotka się pourlopowo (całkowicie bezzasięgowo)kłanaia.

Co u zwierzolków ? :cool3:

u zwierzolków dobrze ;) dla jednego kocurka mam domek ale to jeszcze nic pewnego ,moze dzis uda mi sie pojechac go sprawdzic :roll:

Posted

kochane :loveu: tak trzymały,tak trzymały ze okazało sie:domek super ;)
kociaka zostawiłam,juz dostałam smsa ze zjadł porcje jedzonka i zaczął głośno mruczec :loveu:

czyli do adopcji kocurek no i kotka ktora była zarezerwowana ale kontakt mi sie urwał i nic z tego chyba...niebede nalegac :shake:

Posted

ja tam wzięłabym wszystkie :loveu: ale chłop dałby mi eksmisję z całym stadem :evil_lol:
mam swoją kicię co chodzi za mną jak pies nawet na spacer :razz: i mi wystarczy :eviltong:

Posted

Fajne to jest jak zwierza za Tobą łążą :evil_lol:. Moje asystują mi przy więszości czynności domowych. Pomagaja pranie wieszać, sprawdzają w czasie prysznica czy aby mam się dobrze, a najlepsze jak się gapia w czasie posiedzen na tronie :diabloti:

Posted

[quote name='psiama']Fajne to jest jak zwierza za Tobą łążą :evil_lol:. Moje asystują mi przy więszości czynności domowych. Pomagaja pranie wieszać, sprawdzają w czasie prysznica czy aby mam się dobrze, a najlepsze jak się gapia w czasie posiedzen na tronie :diabloti:

no chcialabym to zobaczyc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

MartynaP napisał(a):
no chcialabym to zobaczyc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hi hi, ja mam tak samo :evil_lol: moja kicia wychowywała się w towarzystwie naszego zaginionego sh i dużo jej z psich cech zostało :p
spacery to nie wszystko, jak inny zwierzak czy ludź wejdzie to prycha i jakby mogła to by zagryzła :evil_lol: i jak nie śpi to jest moim drugim cieniem po synku :evil_lol:
trza se zwierzaka wychować :eviltong:

Posted

psiama napisał(a):
Fajne to jest jak zwierza za Tobą łążą :evil_lol:. Moje asystują mi przy więszości czynności domowych. Pomagaja pranie wieszać, sprawdzają w czasie prysznica czy aby mam się dobrze, a najlepsze jak się gapia w czasie posiedzen na tronie :diabloti:

na mnie patrzy całe stadko... i jeszcze chcą się pieścić wtedy... :diabloti:

Posted

halbina napisał(a):
na mnie patrzy całe stadko... i jeszcze chcą się pieścić wtedy... :diabloti:

Halbina przebiłas wszystko :diabloti:

Fajny new avatarek :cool3:.

Posted

najlepsze jest to ze odkad saba jest u mnie kociaki byly zamkniete bo sie balam ze cos sie moze wydarzyc,ale wczoraj mowie kurcze dosć!!! nie beda w łazience spedzac całego czasu,niech sie dzieje co chce-wypuszczam je.
Saba oczywiscie musiala je obwachac całe,po czym poprostu je zignorowala.
Kociaki buszowaly pol nocy a ona spala sobie smacznie :lol:
ciesze sie bo przynajmniej wiem ze do domku z kotami moze isc no i ze nie zje mi kociaka :evil_lol:

Posted

jolek68 napisał(a):
tak to ich było pełno ale w łazience ;) a teraz to będą wszędzie :evil_lol:

Dosłownie, ale to jest najpięniejsze. Uwielbiam klimaty w stylu ... ide coś powiesic do szafy, a tu w czeluściach błyskaja mi fosforyzujące oczyska :diabloti: