MartynaP Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-ksiazki-na-utrzymanie-tymczasow-do-26-07-g-24-0-a-142333/ Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 o jakie sliczne pingwinki :loveu::loveu::loveu: Quote
psiama Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ciotka się pourlopowo (całkowicie bezzasięgowo)kłanaia. Co u zwierzolków ? :cool3: Quote
MartynaP Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 psiama napisał(a):Ciotka się pourlopowo (całkowicie bezzasięgowo)kłanaia. Co u zwierzolków ? :cool3: u zwierzolków dobrze ;) dla jednego kocurka mam domek ale to jeszcze nic pewnego ,moze dzis uda mi sie pojechac go sprawdzic :roll: Quote
MartynaP Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 kochane :loveu: tak trzymały,tak trzymały ze okazało sie:domek super ;) kociaka zostawiłam,juz dostałam smsa ze zjadł porcje jedzonka i zaczął głośno mruczec :loveu: czyli do adopcji kocurek no i kotka ktora była zarezerwowana ale kontakt mi sie urwał i nic z tego chyba...niebede nalegac :shake: Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 super to trzymam :kciuki: za pozostałą dwójkę Quote
psiama Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Będzie dobrze i myslę, że teraz wspaniałe domy się ujawnią !!! :p Quote
halbina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 oby, czas jest nieubłagany, za chwilę pojawią się nowe mioty kociąt... :roll: Quote
jolek68 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja kocham koty jak sh :loveu: pachną i są takie czyściochy :crazyeye: a miziaste....:cool3: Quote
MartynaP Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 jolek68 napisał(a):ja kocham koty jak sh :loveu: pachną i są takie czyściochy :crazyeye: a miziaste....:cool3: chcesz dwa jeszcze do kochania? :cool3: Quote
jolek68 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja tam wzięłabym wszystkie :loveu: ale chłop dałby mi eksmisję z całym stadem :evil_lol: mam swoją kicię co chodzi za mną jak pies nawet na spacer :razz: i mi wystarczy :eviltong: Quote
psiama Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Fajne to jest jak zwierza za Tobą łążą :evil_lol:. Moje asystują mi przy więszości czynności domowych. Pomagaja pranie wieszać, sprawdzają w czasie prysznica czy aby mam się dobrze, a najlepsze jak się gapia w czasie posiedzen na tronie :diabloti: Quote
MartynaP Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='psiama']Fajne to jest jak zwierza za Tobą łążą :evil_lol:. Moje asystują mi przy więszości czynności domowych. Pomagaja pranie wieszać, sprawdzają w czasie prysznica czy aby mam się dobrze, a najlepsze jak się gapia w czasie posiedzen na tronie :diabloti: no chcialabym to zobaczyc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jolek68 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 MartynaP napisał(a):no chcialabym to zobaczyc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hi hi, ja mam tak samo :evil_lol: moja kicia wychowywała się w towarzystwie naszego zaginionego sh i dużo jej z psich cech zostało :p spacery to nie wszystko, jak inny zwierzak czy ludź wejdzie to prycha i jakby mogła to by zagryzła :evil_lol: i jak nie śpi to jest moim drugim cieniem po synku :evil_lol: trza se zwierzaka wychować :eviltong: Quote
halbina Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 psiama napisał(a):Fajne to jest jak zwierza za Tobą łążą :evil_lol:. Moje asystują mi przy więszości czynności domowych. Pomagaja pranie wieszać, sprawdzają w czasie prysznica czy aby mam się dobrze, a najlepsze jak się gapia w czasie posiedzen na tronie :diabloti: na mnie patrzy całe stadko... i jeszcze chcą się pieścić wtedy... :diabloti: Quote
psiama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 halbina napisał(a):na mnie patrzy całe stadko... i jeszcze chcą się pieścić wtedy... :diabloti: Halbina przebiłas wszystko :diabloti: Fajny new avatarek :cool3:. Quote
halbina Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 zawsze im mówię wtedy, że jak one robią kupę, to ja im na głowę nie wchodzę... :roll: Quote
MartynaP Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 najlepsze jest to ze odkad saba jest u mnie kociaki byly zamkniete bo sie balam ze cos sie moze wydarzyc,ale wczoraj mowie kurcze dosć!!! nie beda w łazience spedzac całego czasu,niech sie dzieje co chce-wypuszczam je. Saba oczywiscie musiala je obwachac całe,po czym poprostu je zignorowala. Kociaki buszowaly pol nocy a ona spala sobie smacznie :lol: ciesze sie bo przynajmniej wiem ze do domku z kotami moze isc no i ze nie zje mi kociaka :evil_lol: Quote
halbina Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no i jak wesoło w takim stadko kocio-psim! :cool3: Quote
jolek68 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 tak to ich było pełno ale w łazience ;) a teraz to będą wszędzie :evil_lol: Quote
psiama Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jolek68 napisał(a):tak to ich było pełno ale w łazience ;) a teraz to będą wszędzie :evil_lol: Dosłownie, ale to jest najpięniejsze. Uwielbiam klimaty w stylu ... ide coś powiesic do szafy, a tu w czeluściach błyskaja mi fosforyzujące oczyska :diabloti: Quote
Recommended Posts