MartynaP Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 kopiuje to co napisalam na miau juz po wizycie. Dostały po zastrzyku i preparat w paście po który miałam się zgłosic. Bardzo sie ciesze bo ta najsłabsza kicia zjadła dzis dosc duzo kurczaka. Tylko oczka zaczeły jej ropiec musze zakraplac jej. Jeszcze jeden kociak jest słaby a dwa pozostale nawet nawet bawia sie,jedza. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Na dzisiajsza wizyte i ta z wtorku mam fakture,wyniosła 128 z groszami. W poniedzialek mam sie pokazac. Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 a ten preparat w paście to co to jest? na robale? Quote
MartynaP Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 malawaszka napisał(a):a ten preparat w paście to co to jest? na robale? nie,one odrobaczone juz były to sie nazywa "RECONVALESCENT CAT" pisze tam ze jak maja brak apetytu,sa osłabione to sie podaje. Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 aha no to spoko - powinno je to wzmocnić chyba - trzymam :kciuki: Quote
psiama Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ufff.... bo aż bałam się tu zaglądać :roll:. Byle do przodu niuniaczki !!! Niestety wszedzie magazyny RC conwalecentowe na wyczerpaniu :shake:. Krakvet mi napisał ... Niestety brakuje nam z Pani zamowienia ponizszych pozycji: ROYAL CANIN Convalescence Support 100g 6 sztuk, a nie chcemy wstrzymywac wysylki, w zwiazku z czym wysylamy zamowienie bez ww pozycji. Zatem z 10 sztuk zamówionych dojdą cztery (zawsze to coś). Do tego dobrałam jeszcze 2 sztuk proszku, no i intestinale. Więc nie bedzie najgorzej. Dostawa na krakvet doopiero za 2 tygodnie ... Wg danych z bazy, paczka w doręczeniu .... mam nadzieję, że dziś dotrze ... jak maluszki obecnie Martyno ? Quote
MartynaP Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 dostałam jedzonko jestem bardzo wdzieczna :Rose: dałam im odrazu rzuciły sie na nia jakby nigdy nie jadły :eviltong: nawet ta najsłabsza zjadła dosc sporo. Quote
psiama Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cudnie !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Maluszki, macie wcinac i rosnac w siłe !!!! Krakvet mimo braków magazynowych spisał sie na medal :p Chociaz tutaj lepiej ..... :roll: Quote
MartynaP Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 bazarek na maluchy -zapraszam :lol: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4609788#4609788 Quote
psiama Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Fajne ciuszki :cool3:. Niech się dobrze sprzedadzą :p Quote
MartynaP Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 jest lepiej :lol: maluchy drą się jak opętane,niemaja biegunki bynajmniej w kuwecie nie widze,wczoraj obsrewowalam jednego w kuwecie biegunki nie było. Quote
halbina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dalej trzymamy kciuki! po weekendzie, jakby co, jest już Formica... Quote
MartynaP Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 halbina napisał(a):dalej trzymamy kciuki! po weekendzie, jakby co, jest już Formica... ooo tak wypoczęta i gotowa do pracy pewnie będzie :eviltong: Quote
psiama Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dzieciaczki, obiecajcie, ze sie nie dacie przeciwnosciom !!!! :p Quote
MartynaP Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='psiama']Dzieciaczki, obiecajcie, ze sie nie dacie przeciwnosciom !!!! :p[/quote] ooo to im chyba nie grozi.dzis chyba zmówiły sie zeby drzec sie cały dzien :diabloti: Posprzatałam,wyszorowalam klatke,dałam czyste kocyki,czysciutki żwirek,jedzonko w dwoch miseczkach,picie a one co?? doopkami sie obróciły do misek i darły japki dalej :mad: Wypusciłam je,pobuszowały po kuchni i po wsadzeniu do klatki dalej sie darły. Trudno im dogodzić,chyba sie troche rozpieściły :evil_lol: Quote
psiama Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Misia im daj, cieplawy termoforek, to czasami dziala ... :p:p Quote
MartynaP Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='psiama']Misia im daj, cieplawy termoforek, to czasami dziala ... :p:p[/quote] termoforek maja zawsze na noc :lol: Quote
jolek68 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='MartynaP']termoforek maja zawsze na noc :lol:[/quote] tylko nie mów że Ty nim jesteś :evil_lol: Quote
MartynaP Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 byłam z kociakami na kontroli.Jak narazie mam im dac do konca ta paste,nie dostaly zadnych lekow bo wszystko jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie mam odrobaczyc za ok 3 tydonie. Biegunki niema,apetyt maja wiec jest dobrze brzuszki im sie zaokraglaja.Bawia sie i buszuja jak opetane. :loveu: Quote
psiama Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 I tyko w tym kierunku zmierzac kiciunie !!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 juz maja ogłoszenia :) allegro.pl Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny Adopcja kota. Ogłoszenia: koty do adopcji, szukam kota, oddam kota Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń zwierzęta komputery internet telefony agd rtv narzędzia Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Katowice ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Polska - Darmowe ogłoszenia drobne (Sprzedam, Nieruchomości, Auto Moto, Praca, Usługi): Polska Koty.pl : kot, koty forum, Miau Ogłoszenia Kupię Sprzedam Quote
jolek68 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 proszę, proszę :crazyeye: czasami i to nawet słodko udaje Ci się mnie zaskoczyć ;) Quote
halbina Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Martynko, pomożesz ogłaszać moje stadko?... :roll: Quote
Recommended Posts