gaja30 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Czarnuszek ma ok. 10 miesięcy, i żadnych miłych wspomnień:( Nie wiadomo, skąd znalazł się na ogrodzonym terenie przy ul. Piasecznej w Łodzi... Koczował na trawniku, spał pod chmurką, co przypłacił paskudną ropną anginą. "Słodkie" dzieciaki przerzucały go przez ogrodzenie jak piłkę - psiak jest nieźle poobijany, ale sprawny... Trafił do domku tymczasowego, jest leczony... Problem polega na tym, że opiekunem czworonoga jest schorowany 80-letni mężczyzna, dlatego domek potrzebny jest jak najszybciej... Piesek na szczęście ma mocną psychikę, bo nie boi się ludzi; jest towarzyski i miły. Wyrośnie na pewno na fajnego psiaka - tylko szybko musi trafić w dobre ręce - takie, które nigdy go nie skrzywdzą... Informacje:(0-42) 641-85-86 lub 0-601-557-848 Quote
luta4 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Czarnuszek to na swoj wiek bardzo madry pies.Bardzo kocha ludzi sam wklada lebek w puszorek gdy chce na spacer nie brudzi w domu i rozumie polecenia .Jedna wielka radosc konczy serie zastrzykow juz przelyka bez bolu czyli angina sie konczy .teraz mozna pomyslec o wlasnym domu. Quote
luta4 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 JESTEM W DOMKU Narazie na próbe Jezeli sie sprawdze zostanę:multi: :lol::loveu:. Quote
luta4 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 niestety nowy opiekun nie zgodzil sie na umowe adopcyjna.powiedział ze nie ma zamiaru piescic sie z psem bo pies musi znac swoje miejsce.W związku z tym znowu nie mam domu.Pan miał chyba nieczyste intencje. Quote
luta4 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 HURA zmieniam narodowosc w lipcu wyjezdzam do niemiec.Zabiera mnie kuzyn mojego tymczasowego opiekuna. Quote
Recommended Posts