Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BASTER ma około 10 miesięcy - został zabrany w ramach interwencji. BYl przetrzymywany bez wychodzenia domu ponad dwa tygodnie!! Mimo wszystko jest bardzo wesołym psiakiem.
Jest bardzo wychudzony, wymaga leczenia.
Ma uczulenie na brzusiu, które wymaga zdiagnozowania. jest bardzo przyjacielski i towarzyski.

Oto i on:

http://img5.imageshack.us/img5/6543/mojezdjcia255.jpg

http://img191.imageshack.us/img191/15/mojezdjcia256.jpg

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za malo go znam - ale to takie dziecko z ADHD:evil_lol::evil_lol: no szczeniak po prostu. Tam jest dużo psów i on do wszystkich do zabawy biegnie. Nie patrzy czy to suka czy pies. Do ludzi także nastawiony bardzo radośnie. Skacze cieszy się, Luizie nawet zrobił pieczątke na bluzce łapką:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mnie on bardziej wygląda na boksera amerykańskiego..
Drobniejszy, uszy inaczej ścięte..:eviltong:
Te europejskie są trochę inne.
Co nie zmienia faktu, że cudo :loveu:
jak tylko dostanę maila od Basi, to wstawimy go na stronę SOS Bokserom.

Posted

Soema napisał(a):

To super.
Trzeba Go pokazać jak największej liczbie cioteczek od boksiów :loveu:

Posted

Soema napisał(a):

Wydaje mi się,że to mix boksera, stąd te uszy.. na cięte one raczej nie wyglądają, chociaz po tym jak zobaczyłam zdjecie w pierwszym poście to tez mi sie odrazu ciete uszy rzuciły na myśl :evil_lol:.. no ale ze mnie żadna specjalistka :eviltong:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Wydaje mi się,że to mix boksera, stąd te uszy.. na cięte one raczej nie wyglądają, chociaz po tym jak zobaczyłam zdjecie w pierwszym poście to tez mi sie odrazu ciete uszy rzuciły na myśl :evil_lol:.. no ale ze mnie żadna specjalistka :eviltong:

Napewno nie jest z papierem co wogole nie przeszkadza w okresleniu go przystojniakiem :loveu: Uszka ma faktycznie ciekawe ale moze byl poprostu podekscytowany wyjsciem, napewno nie sa ciete :lol: Jest superasny! Mlody jest, powinien szybciutko domek znalesc.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Baster idzie na DT do bloku i kto wie kto wie:loveu::loveu::loveu: TRZYMAĆ KCIUKI :eviltong::eviltong:

Szalone :lol: to ja trzymam kciuki mocnoo.. :)

Posted

Marlena:) napisał(a):

Marlena ma rację Baster (który został Plastrem :evil_lol:) ma uszy naturalne i niecięte, tak samo jak ogon-ino jak wiaterek zawieje to mu tak fikuśnie stoją :loveu:
Psiak rzeczywiście jest na DT i to bardzo fajnym (ludzie mają hopla na punkcie tej rasy), miejmy nadzieje że zostanie. Dowiemy się za tydzień. Trzymajcie kciuki :p

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Boksie są ogólnie bardzo bardzo fajne. Miałam już z "kilkoma" do czynienia każdy inny ale każdy coś w sobie ma takiego charakterystycznego co ma tylko ta rasa. :loveu:

Kochane ADHD :loveu: