Basia1968 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 BASTER ma około 10 miesięcy - został zabrany w ramach interwencji. BYl przetrzymywany bez wychodzenia domu ponad dwa tygodnie!! Mimo wszystko jest bardzo wesołym psiakiem. Jest bardzo wychudzony, wymaga leczenia. Ma uczulenie na brzusiu, które wymaga zdiagnozowania. jest bardzo przyjacielski i towarzyski. Oto i on: http://img5.imageshack.us/img5/6543/mojezdjcia255.jpg http://img191.imageshack.us/img191/15/mojezdjcia256.jpg Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zaraz Go pokaże cioteczkom od boksiów. :loveu: Quote
Soema Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Basia na Ciebie namiary, wyślę do SOS.. Powiedz mi jaki ma stosunek do zwierząt i dzieci. Quote
Basia1968 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 za malo go znam - ale to takie dziecko z ADHD:evil_lol::evil_lol: no szczeniak po prostu. Tam jest dużo psów i on do wszystkich do zabawy biegnie. Nie patrzy czy to suka czy pies. Do ludzi także nastawiony bardzo radośnie. Skacze cieszy się, Luizie nawet zrobił pieczątke na bluzce łapką:evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 To sie nazywa społeczeństwo - sami kretyni !! (wyjątki wiedzą,ze nie mówię o nich). Tymczasem podrzucam szczeniora Quote
BlackSheWolf Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Basia1968 napisał(a):Oto kolejne zdjęcia Basterka: zdjecia za duze!! Quote
Marlena:) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Piękny szczeniak boksera BASTER szuka domu! (656137035) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Soema Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Czy on nie ma źle obciętych uszu? Takie nietypowe są..:roll: Basiu, czekam na maila :) Quote
Paulina_mickey Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Te uczy to ma super :evil_lol: W ogóle taki charakterystyczny jest :loveu: Quote
Soema Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mnie on bardziej wygląda na boksera amerykańskiego.. Drobniejszy, uszy inaczej ścięte..:eviltong: Te europejskie są trochę inne. Co nie zmienia faktu, że cudo :loveu: jak tylko dostanę maila od Basi, to wstawimy go na stronę SOS Bokserom. Quote
Paulina_mickey Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Soema napisał(a):Mnie on bardziej wygląda na boksera amerykańskiego.. Drobniejszy, uszy inaczej ścięte..:eviltong: Te europejskie są trochę inne. Co nie zmienia faktu, że cudo :loveu: jak tylko dostanę maila od Basi, to wstawimy go na stronę SOS Bokserom. To super. Trzeba Go pokazać jak największej liczbie cioteczek od boksiów :loveu: Quote
Marlena:) Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Soema napisał(a):Mnie on bardziej wygląda na boksera amerykańskiego.. Drobniejszy, uszy inaczej ścięte..:eviltong: Te europejskie są trochę inne. Co nie zmienia faktu, że cudo :loveu: jak tylko dostanę maila od Basi, to wstawimy go na stronę SOS Bokserom. Wydaje mi się,że to mix boksera, stąd te uszy.. na cięte one raczej nie wyglądają, chociaz po tym jak zobaczyłam zdjecie w pierwszym poście to tez mi sie odrazu ciete uszy rzuciły na myśl :evil_lol:.. no ale ze mnie żadna specjalistka :eviltong: Quote
ageralion Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Marlena:) napisał(a):Wydaje mi się,że to mix boksera, stąd te uszy.. na cięte one raczej nie wyglądają, chociaz po tym jak zobaczyłam zdjecie w pierwszym poście to tez mi sie odrazu ciete uszy rzuciły na myśl :evil_lol:.. no ale ze mnie żadna specjalistka :eviltong: Napewno nie jest z papierem co wogole nie przeszkadza w okresleniu go przystojniakiem :loveu: Uszka ma faktycznie ciekawe ale moze byl poprostu podekscytowany wyjsciem, napewno nie sa ciete :lol: Jest superasny! Mlody jest, powinien szybciutko domek znalesc. Quote
Soema Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Age.. niepodobny?:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f57/bokser-amerykanski-vs-europejski-6380/ Quote
ageralion Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Soema']Age.. niepodobny?:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f57/bokser-amerykanski-vs-europejski-6380/ O wow :crazyeye: Faktycznie ma cos amerykanskiego :lol: Quote
Basia1968 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Baster idzie na DT do bloku i kto wie kto wie:loveu::loveu::loveu: TRZYMAĆ KCIUKI :eviltong::eviltong: Quote
Soema Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Basia1968 napisał(a):Baster idzie na DT do bloku i kto wie kto wie:loveu::loveu::loveu: TRZYMAĆ KCIUKI :eviltong::eviltong: Szalone :lol: to ja trzymam kciuki mocnoo.. :) Quote
Luzia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Marlena:) napisał(a):Wydaje mi się,że to mix boksera, stąd te uszy.. na cięte one raczej nie wyglądają, chociaz po tym jak zobaczyłam zdjecie w pierwszym poście to tez mi sie odrazu ciete uszy rzuciły na myśl :evil_lol:.. no ale ze mnie żadna specjalistka :eviltong: Marlena ma rację Baster (który został Plastrem :evil_lol:) ma uszy naturalne i niecięte, tak samo jak ogon-ino jak wiaterek zawieje to mu tak fikuśnie stoją :loveu: Psiak rzeczywiście jest na DT i to bardzo fajnym (ludzie mają hopla na punkcie tej rasy), miejmy nadzieje że zostanie. Dowiemy się za tydzień. Trzymajcie kciuki :p Quote
Basia1968 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 a tak w ogóle to on jest bardzo bardzo śmieszny :loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Boksie są ogólnie bardzo bardzo fajne. Miałam już z "kilkoma" do czynienia każdy inny ale każdy coś w sobie ma takiego charakterystycznego co ma tylko ta rasa. :loveu: Kciuki oczywiście zaciśnięte :kciuki: Quote
Soema Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Boksie są ogólnie bardzo bardzo fajne. Miałam już z "kilkoma" do czynienia każdy inny ale każdy coś w sobie ma takiego charakterystycznego co ma tylko ta rasa. :loveu: Kochane ADHD :loveu: Quote
Recommended Posts