togaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 magenka1 napisał(a):ale zajefajne są te foteczki :) Są piękne i niezwykle wymowne... Quote
madcat1981 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dziewczyno zastrzeliłaś mnie tymi fotami :lol: Quote
anetek100 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 madcat1981 napisał(a):Dziewczyno zastrzeliłaś mnie tymi fotami :lol:no baaaaa to prędzej futrzaki nie ja, ja jedynie strzelałam,ale do nich z aparatu:) hehe Quote
anetek100 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 nie napiszę nic więcej na razie:(:( nie mam sił Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='anetek100']nie napiszę nic więcej na razie:(:( nie mam sił Anetka... Strasznie mi smutno...:(:(:(... Bardzo, bardzo Ci współczuję... Nikusiu! Zapewne na zawsze pozostaniesz w sercu swojej Pani... Maleńki...(*)(*)(*)... Quote
_bubu_ Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Strasznie smutno i przykro :( Trzymaj się Anetko.. ['] Quote
anetek100 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 dziękuje Wam Kochani:(:(:(Nikodem został dzisiaj pochowany u magenka1 w ogrodzie,dziekuję Marzenko..dwa dni temu poczuł się gorzej,słaniał sie na nóżkach,opierał ściany,trząsł się,wymiotował,miał biegunkę,nie siusiał,mimo że podnosił łapke i dośc długo trzymał...w lecznicy u nas zrobili mu "gruntowny przegląd" usg,pobranie krwi,ekg...niestety okazało sie, że miał nowotwór nerek...duży guz na jednej, druga nerka praktycznie juz nie istniała...organizm powolutku sie zatruwał:(mało już kontaktował,stało sie to nagle,bo pare godzin przed tym samopoczuciem czuł sie jeszcze dobrze i szalał z Wegą:(kiedyś też miał takie coś,ale baaaardzo lekka forma..dostał zastrzyki co dwa dni i mu przeszło, wyniki kreatynine i mocznik miał w normie,po miesiącu wręcz fatalne:(nie było szans na jakąkolwiek pomoc-leki,operacje, karmę... Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tak mi przykro...:-(, parę dni temu poszczekiwał na mnie, jakby chciał przypomnieć, kto jest Panem.... To był charakteny chłopak. Przezył 15, wspaniałych lat, kochał, był kochany, rozpieszczany, zadbany... Nikusiu, biegaj TAM, z moimi suniami, czekaj na nas.... Quote
anetek100 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 mam kilka fotek z Nikusiem jeszcze i z dzisiejszego strzyzenia Ricardo:)zaraz wstawie jest ich ok 60 także jeśli komus sie nie znudzi zapraszam do oglądania:) Nikodem i Wega na spacerku-niec♪ałe 2 tyg.przed śmiercią Nikulaska Quote
anetek100 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 brakuje mi Ciebie piesku jak diabli:((:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ostatni FILMIK z Nikusiem:( Quote
anetek100 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 a tu dzisiejsze zdjęcia Rysia po strzyżeniu i wykąpaniu..Emilko dziekuje za ogołocenie Rysia...Ricardo obsiusiał i okupkał Emilke ze strachu:) Quote
anetek100 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 zanim sierśc mu odrosnie będzie nosił tę malenką obróżkę hehe Quote
Recommended Posts