Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

togaa napisał(a):
Nareszcie rodzinne zdjecia !!!:lol: A żabiszony gdzie ?
ano jeszcze i żabiszony i kanarki kurde to będzie cyrk je razem obfocić, ale żabki nie ma sprawy:)jedna odeszła pół roku temu chyba nie mówiłam..żyła siedem lat+2 w sklepie zatem prawie 10 ;)ale dwie samiczki jeszcze są:)
a Rysiek to coraz lepszy... dzisiaj w nocy mnie coś obudziło...oczywiście Rysio raczej bezgłosowy:)zaczął wyć ;)wiecie co - nie zabijcie za porównanie, ale dzwięk jakby wiertarka zza ściany sąsiada hehehe :)o losie ale powiedziałam:)nie wiem co mu nagle, no ale poszedł spać potem

Posted

wiesz co to było wycie raczej takie zachowawcze,ohcrypnięte i niezbyt głośne dla nich..dla nas tak ale mam nadzieje, że im nie przeszkadzało....głośniejszy był jeżyk bo on całą noc wył,szczekał przeraźliwie..a Rysio jak go pogłaskałam utuliłam poszedł spać:)

Posted

Rysio - wyjec....
Aaa....obiecałas jeszcze rybki, takie co tylko trzy w Olsztynie i ...cisza!
Czyżby zaliczyły wigilijny stół?;)

Posted

a juz dwie niestety:(jakies chorobsko mialam i jedna umarla ale dwie chucham dmucham ... jeszcze w kilku sklepach nie bylam ale tam raczej takich nie bedzie..niby zadna rewelacja pod wzgledem gatunku czy wyjątkowości ale strasnzie je lubię:)mam foty żabenów:)już wstawiam..a to że obiecałam ehh kurde wciąz nie pamiętam co;):):):):)już się poprawiam:)zaraz wstawię

to są brzanki czarnopręgie jakos tak ławicowe, ale durna nie wzięłam wtedy więcej:(zaraz wstawię resztę..aha sory za kamien na szybie:)

Posted

A jak te żabki oddychają? Wynurzają łepek na powierzchnię?

Rybki mówisz

jakos tak ławicowe,
No, no...ławica potężna...;)

Posted

togaa napisał(a):
A jak te żabki oddychają? Wynurzają łepek na powierzchnię?

Rybki mówisz No, no...ławica potężna...;)

tak tak to gatunek ławicowy ale wzięłam trzy,potem chciałam wrocić bo dwie i już nie było a to gatunek ruychliwy trzymający sie razem:)u mnie mają swój kącik i go lubią ale przy zmianie wody to masakra jakaś skacza pluskają hehe morko jak nic:)tak wynurzają łepek,gdy chcą wiekszy chaust powietrza wziąć:)śmieszne są

• 2 weeks later...
Posted

to znowu ja cieszycie się????:):):):):):)zaraz wstawię foteczki:)

Wega,dzisiaj się nie bawię:)

a Żółty w końcu skumał, od czego jest hustawka

a tu Rysieniek śpi koło kicaka:)ehhh i ten jego języczek na wierzchu :)