Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze karliczki, Wega była dla togaa a karliczki dla isadory7:):):)bo chyba dobrze pamiętam, że też miałaś?/ już po zmianie wody:)samczyk mi zmarl miesiac temu zyl dziarsko 7 lat :(:(to chyba sporo jak na zabke:)zostaly te dwie samiczki

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Chyba nie masz bocji? Karliczki nie przezyłyby....
u mnie żabcie są oddzielnie..reszta ryb w akwarium 250 L, a one są w oddzielnym:):):)taki mają swój własny raj, są spokojne, bo wiedza, że nikt im papu sprzed nosa nie zabierze:):):):):):cool3:

Posted

niedługo mnie czeka dośc duuuża podmianka wody w 250 L o losie:(...nie będę całości wymieniać, ale prawie wszystko...mam korzeń ktory mocze juz dośc długo, gotuje hehe żeby juz byl gotowy i wtedyto będą zdjęcia rybciów:)mam dwie fajne rybki, (miałam trzy), ktorych nigdzie u nas w Olsztynie nie ma:(kupiłam raz i potem nic ani jednej zatem dmucham chucham na nie że szok:)

Posted

to już moge przedstawić:):):)od środy zamieszkała z nami królisia:):):)dałam jej na imie BUBA ;) hihihihihi króliczek baranek....cudo nieziemskie:)psow się nie boi, daje się głaskac sama wskakuje do klakti, gdy ma dośc biegania:)byl jesczze jeden krolik, ale razem ze mną zaadoptowala drugiego właśnie magenka1 :)

Posted

No nie.....! Królik !!!!:crazyeye:
To ci musiała byc sensacja w stadzie ! Rysiu juz zauwazył,co mu tam pomyka po pokojach?;)

Za" kaszkiet" pięknie dziekuję.:lol:
Żabki mnie zaintrygowały!. A cóz to za gatunek akwariowy? Nie miałam pojecia że sa takowe.?
Kocham wszelakie żabiszony.
Tym bardziej, że u mnie to gatunek wymarły. Może jedna, dwie spotkałam tego roku w ogrodzie i to ropuszki były, nie żaby.
/ Nawet awatarek od niedawna mam adekwatny..hi..hi../

Posted

Tadammmmm :)

Ja na razie tylko wirtualnie Bubę poznałam, ale przyznać muszę - jest śliczna :loveu:
Marzenko, dawaj foty swojego :)

Wy dziewczyny jesteście szalone:lol: Jak tylko dowiedziałam się od was, że są króliki do adopcji to cóż.... czekałam tylko na potwierdzenie, że przygarniacie...;):cool3:

Posted

Jestem u Was. Nie wiedziałam, że macie takie wspaniałe Zwierzakowo. Zamieszczę zdjęcia królisia Wafla, pewnie mam też jego poprzedników już za T i znajdę na pewno zdjęcia psiaka Oskara, ploująceo niestety na wszelaka zwierzynę.
Dziewczyny, zapiszę wątek, bo teraz nie daję rady ogarnąć wszystkiego w realu, ale wrócę.
Acha, jest jeszcze papugaj Amon, ale zarówno króliś jak i on są zwierzakami mojej córki i tylko z doskoku rezydują u babci czyli u mnie:evil_lol::evil_lol:
Niech się Wam zdrowo chowa cały zwierzakowy dobytek:loveu:

Posted

dziękujemy za odwiedzinki i życzenia w imieniu swoim oraz Niko,Wega,Rysio,Buba vel. Pyza,kanarki Stenia i Żółty oraz rybki i żabki:):):):):)chyba nie zapomniałam o jakimś stworzonku:):evil_lol:a i pająk za oknem, ktory zrobił sobie pajęczynkę:diabloti:

Posted

skoro pyzowata Buba jest juz u nas to powstawiam jeszcz ejej lkilka fotek..robią sie jej pod szyją takie worki hehehe nie wiem czy to dobrze czy źle..jeszcze jest chudizutka a te worki dośc spore już są..

to foteczki..jak widać już szaleje sobie:)

jak panienka

Rychuuu indiańskie tany tany???