anetek100 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 jeszcze kilka fotek: karliczek przed zmianą wody;) togaa specjalnie dla Ciebie:) a to ja z naszą gwiazdą atu ehhh bez komentarza;) a tu sesja z rana;) Quote
madcat1981 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Moja lalka śliczna :loveu: obie lalki :p Quote
anetek100 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 i jeszcze karliczki, Wega była dla togaa a karliczki dla isadory7:):):)bo chyba dobrze pamiętam, że też miałaś?/ już po zmianie wody:)samczyk mi zmarl miesiac temu zyl dziarsko 7 lat :(:(to chyba sporo jak na zabke:)zostaly te dwie samiczki Quote
Jagoda1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Chyba nie masz bocji? Karliczki nie przezyłyby.... Quote
anetek100 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Jagoda1 napisał(a):Chyba nie masz bocji? Karliczki nie przezyłyby....u mnie żabcie są oddzielnie..reszta ryb w akwarium 250 L, a one są w oddzielnym:):):)taki mają swój własny raj, są spokojne, bo wiedza, że nikt im papu sprzed nosa nie zabierze:):):):):):cool3: Quote
Isadora7 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Anetek dziekuje za karliczki nawet nie wiesz jaką radochę mi zrobiłaś. U mnie były zawsze z bojownikiem syjamskim. Zdjęcie w czapce booooooooooooskie. Quote
anetek100 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 niedługo mnie czeka dośc duuuża podmianka wody w 250 L o losie:(...nie będę całości wymieniać, ale prawie wszystko...mam korzeń ktory mocze juz dośc długo, gotuje hehe żeby juz byl gotowy i wtedyto będą zdjęcia rybciów:)mam dwie fajne rybki, (miałam trzy), ktorych nigdzie u nas w Olsztynie nie ma:(kupiłam raz i potem nic ani jednej zatem dmucham chucham na nie że szok:) Quote
magenka1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Anetko a pochwaliłaś się nowym członkiem rodziny na wątku? :) Quote
anetek100 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 jeszcze nie..hehehe to miała byc chwilowa tajemnica no ale niedługo pokażę..od razu zaznaczam nie jest to piesek;) Quote
madcat1981 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No ja już zagląda w oczekiwaniu a Ty ciągle rybki i rybki ;-) Coś nowego jest :cool3: Quote
magenka1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ja to nie wiem kto to jest bo skąd mogę wiedzieć :) Quote
anetek100 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 magenka1 napisał(a):ja to nie wiem kto to jest bo skąd mogę wiedzieć :)prawda???hehehehehehehe a co do rybek no je tez trzeba pokazać;)potem wstawię na bank;) hihihihi Quote
anetek100 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 to już moge przedstawić:):):)od środy zamieszkała z nami królisia:):):)dałam jej na imie BUBA ;) hihihihihi króliczek baranek....cudo nieziemskie:)psow się nie boi, daje się głaskac sama wskakuje do klakti, gdy ma dośc biegania:)byl jesczze jeden krolik, ale razem ze mną zaadoptowala drugiego właśnie magenka1 :) Quote
togaa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No nie.....! Królik !!!!:crazyeye: To ci musiała byc sensacja w stadzie ! Rysiu juz zauwazył,co mu tam pomyka po pokojach?;) Za" kaszkiet" pięknie dziekuję.:lol: Żabki mnie zaintrygowały!. A cóz to za gatunek akwariowy? Nie miałam pojecia że sa takowe.? Kocham wszelakie żabiszony. Tym bardziej, że u mnie to gatunek wymarły. Może jedna, dwie spotkałam tego roku w ogrodzie i to ropuszki były, nie żaby. / Nawet awatarek od niedawna mam adekwatny..hi..hi../ Quote
madcat1981 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Tadammmmm :) Ja na razie tylko wirtualnie Bubę poznałam, ale przyznać muszę - jest śliczna :loveu: Marzenko, dawaj foty swojego :) Wy dziewczyny jesteście szalone:lol: Jak tylko dowiedziałam się od was, że są króliki do adopcji to cóż.... czekałam tylko na potwierdzenie, że przygarniacie...;):cool3: Quote
magenka1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mój królik ma szlaban na pozowanie do zdjęć, wczoraj przegryzł kabel do głośników:mad: Quote
madcat1981 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ależ to nic nie szkodzi - przecież nie był to kabel do ściągania zdjęć z aparatu;):lol: Quote
anetek100 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 trochę fotek Buby vel. Pyzy Marzenko wstaw swojego włochacza:)w końcu oba kjójićki były ze sobą w schronisku więc drugiego tez trzeba pokazać:) Quote
yokosky Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dzieki dziewczęta, że je adoptowałyście.. ciesze się bardzo :) wogóle swietna gromadka.. nawet kolorystycznie pasują do siebie :loveu: pozdrawiam Quote
anetek100 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 hehe a jak same rudziecle oprócz Rysia:) Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jestem u Was. Nie wiedziałam, że macie takie wspaniałe Zwierzakowo. Zamieszczę zdjęcia królisia Wafla, pewnie mam też jego poprzedników już za T i znajdę na pewno zdjęcia psiaka Oskara, ploująceo niestety na wszelaka zwierzynę. Dziewczyny, zapiszę wątek, bo teraz nie daję rady ogarnąć wszystkiego w realu, ale wrócę. Acha, jest jeszcze papugaj Amon, ale zarówno króliś jak i on są zwierzakami mojej córki i tylko z doskoku rezydują u babci czyli u mnie:evil_lol::evil_lol: Niech się Wam zdrowo chowa cały zwierzakowy dobytek:loveu: Quote
anetek100 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 dziękujemy za odwiedzinki i życzenia w imieniu swoim oraz Niko,Wega,Rysio,Buba vel. Pyza,kanarki Stenia i Żółty oraz rybki i żabki:):):):):)chyba nie zapomniałam o jakimś stworzonku:):evil_lol:a i pająk za oknem, ktory zrobił sobie pajęczynkę:diabloti: Quote
anetek100 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 skoro pyzowata Buba jest juz u nas to powstawiam jeszcz ejej lkilka fotek..robią sie jej pod szyją takie worki hehehe nie wiem czy to dobrze czy źle..jeszcze jest chudizutka a te worki dośc spore już są.. to foteczki..jak widać już szaleje sobie:) jak panienka Rychuuu indiańskie tany tany??? Quote
Recommended Posts