Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tu Mama tłumaczy wszystkim, żeby nie wchodzili pod jej nogi, bo ona jeszcze słąbo chodzi i się jak to ona mówi"obali":):)

i trochę kanarkow ktora stały na balkonie - tutaj może słabo widać, ale obok stoi Niko i heheh maja kot sąsiadow coby kanarka zjeść;)

Posted

ale się zsapałam hehehehe bawiłam się z psiakami Nikiem i Wega w jedną z naszych ulubionych zabaw, czyli pańcia się chowa pod kocem na podłodze a psiaki mnie probuja "odkopac" zwłaszcza Niko, niby staruszek już a werwy najwięcej, potem Wega sie chowala i na zmiane..o losie normalnie kondycja przy nich mi pada hehehehehe....o nieeeee kurier wpadł z przesyłką i kolejna zabawa - rwanie papierow,odtwieranie paczki przez zwierzaki:) i kolejne szaleństwa hehe

Posted

dziękujemy:)a jamniorek nasz ma taką przypadłośc, że jak wraca ze spacerku, to mimo wszystko wbiega do domu i szaleje w obie strony tratując Ryszarda ktory wstaje ptrząśnie sie i idzie dalej:)a Wega czai sie na Nikusia z wersalki:)

Posted

dzisiaj Wega miała szczepienie coroczne iw zięłam Ryszarda ze sobą....pytałam o strzyżenie, ale wet odradzał, gdyż skoro Rysio tak panikuje gdy się dłużej coś przy nim robi, że mógłby zejśc z tego świata poprzez swoje nerwy...zatme ze względu na serduszko odradza..zatem jeśli będę miała okazję sama postaram się tozrobić, ale musze mieć maszynkę i kogoś do pomocy..oczywiście w tym przypadku robiłabym większe przerwy, stopniowo by się oswoił i nie panikował biedaczek.

Posted

akaka napisał(a):
a może pomogłyby jakieś delikatnie ziółka uspokajające?

:):)nie mam pojęcia:)najlepiej jakbym kupiła taką najtańszą golarkę, bo tej swojej nie znalazłam, pewnie oddałam komuś i samemu obciachać...zrobiłam tak nożyczkami, ale jak to Rysio, zaraz musi iśc dalej, i przyjdzie utnę, puszczę, pojdzie dalej, potem znowu przyjdzie znowu utnę i ma takie dziwolągi...to jest pies, ktory non stop chodzi, od kuchni do balkonu i tak caaały dzionek drepcze:):)zobaczymy, jak się nie uda, to okładziki zostają zimne chlapanie wodą i wtedy jest zadowolony:)

Posted

może jak się zmęczy ;) ja tak moją małą biorę, ona to ADHD totalne, ale jak się zgania to obcinam włosy między opuszkami albo pazurki.
jakby już nie chciał chodzić bo byłby zmęczony to może spróbować go ogolić i faktycznie najlepiej by było jakbyś Ty to zrobiła - mniejszy stres