Monias Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 jupi jej!!!!!!!:Cool!::Cool!::Cool!: dzielny Rysio :) jeszcze podbije świat :loveu: Quote
anetek100 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Rysiaczek dzisiaj dostał dwie smyszki pedigree, bo kiedyś jak mu dawałam te saszetki by zmieszac z sucha karma uzbierał i mam dwie smyczki automatyczne do 20 kg:):):):)także przydadza się:)a Rysio lepiej się czuje, juz żwawo chodzi, ale główke będzie miał już chyba przechylona cały czas, ale nie szkodzi, może mu wiadomo nie wygodnie, ale na szczęście najgorsze ma za sobą:) Quote
madcat1981 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Hihi ja też dostałam wczoraj, taką samą do 20 kg :) Zdziwiłam się, że tak solidnie wykonane, i smycz cała z taśmy. Do tej pory miałam taką z linką i musiałam co jakiś czas skracać, bo się przecierała :roll: Ale o czym ja tu piszę, o jakichś smyczkach, zamiast przywitać się popołudniowo z Ryszardem :) Rysiu, teraz będzie tylko lepiej :) Quote
magenka1 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Oj cioteczki jakie macie fajne a moje psiaki żadnej smyczy nie dostały :) Ale to psiaki chowane na wsi i rzadko by z niej korzystali :) Quote
keciulinka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To taki prezent bo Rysio zaczął jeść hehe :) ja niestety musiałam sobie sama kupić smycz byle jaką ale jest bo Farcia nie chce jeść Pedigree ;/ a smyczka fajna :) także teraz miłych spcerków ;) Quote
anetek100 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 a Rysio i reszta pedigree nie jedzą, niestety czasmi musze im wymieszac bo nie chce im sie chrupać:)także staruszeczki mają mieszane:):):)a smyczkaowszem cała z taśmy:)hehe ale jeśli sie zakręci to już sie tak zwinie bo ma większą dziurkę gdzie smycz wychodzi ale jest ok:):):) Quote
anetek100 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 no to musze Wam powiedziec, że Ryszard wrocił do ans już prawie całkiem:):):):)główka raczej będzie już całe życie skręcona, ale.....już dzisiaj Rysieniek wyskoczył z balkonu do mieszkania hjak ten wariat co zawsze:):):biegł biegł hehehehe ale że główka go znosiła to opierał sie o ściane gdy...hamował:):):)nie ejst to ten sam pęd co wtedy ale ogromna zmiana:):):):)czuje się dobrze, idzie uśmiechnięty, piszczy, mruczy, cały Rysio nasz dziubdziunio:):):):) Quote
BUDRYSEK Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 anetek100 napisał(a):no to musze Wam powiedziec, że Ryszard wrocił do ans już prawie całkiem:):):):)główka raczej będzie już całe życie skręcona, ale.....już dzisiaj Rysieniek wyskoczył z balkonu do mieszkania hjak ten wariat co zawsze:):):biegł biegł hehehehe ale że główka go znosiła to opierał sie o ściane gdy...hamował:):):)nie ejst to ten sam pęd co wtedy ale ogromna zmiana:):):):)czuje się dobrze, idzie uśmiechnięty, piszczy, mruczy, cały Rysio nasz dziubdziunio:):):):) super!!! bardzo się cieszę :) Quote
madcat1981 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Wierzyłam, że będzie dobrze :-) Nie spodziewałam się, że aż tak szybko, ale tym bardziej bardzo się cieszę :):):) Quote
togaa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dziubdziunio nie do zdarcia raczej....:razz: I niech tak zostanie jak najdłużej......:lol: Quote
anetek100 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 mam kilka nowych fotek..na niektorych troche sie pobawilam photoshopem;P Ryszard dostojnie:) Quote
taxelina Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ale siwiutki! ile on ma lat? u nas male swieto tz imieniny i sherry 3 urodziny! Quote
madcat1981 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 http://i45.tinypic.com/244wutz.jpg Wszystkie genialne, ale te to już mistrzostwo... :D Quote
anetek100 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='deer_1987']ale siwiutki! ile on ma lat? u nas male swieto tz imieniny i sherry 3 urodziny![/QUOTE]wiesz co nie mam pojęcia;)napisane w książeczce, ze 11...Niko w sierpniu kończy 15 a Wega w marcu skończyła 3:) Quote
Monias Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 no zdjecia po prostu boskie! cudyny ten Twoj zwierzyniec Anetek!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ma dziewczyna talent !!!!! Portrety genialne....! Quote
Monias Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 wszystkiego naj naj naj dla całej trójcy z okazji dnia psa :D:Rose::Rose::Rose::BIG: Quote
anetek100 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Monias']wszystkiego naj naj naj dla całej trójcy z okazji dnia psa :D:Rose::Rose::Rose::BIG:[/QUOTE]wzajemnionko dla Rózieńki Quote
Recommended Posts