Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rysiaczek dzisiaj dostał dwie smyszki pedigree, bo kiedyś jak mu dawałam te saszetki by zmieszac z sucha karma uzbierał i mam dwie smyczki automatyczne do 20 kg:):):):)także przydadza się:)a Rysio lepiej się czuje, juz żwawo chodzi, ale główke będzie miał już chyba przechylona cały czas, ale nie szkodzi, może mu wiadomo nie wygodnie, ale na szczęście najgorsze ma za sobą:)

Posted

Hihi ja też dostałam wczoraj, taką samą do 20 kg :) Zdziwiłam się, że tak solidnie wykonane, i smycz cała z taśmy. Do tej pory miałam taką z linką i musiałam co jakiś czas skracać, bo się przecierała :roll:

Ale o czym ja tu piszę, o jakichś smyczkach, zamiast przywitać się popołudniowo z Ryszardem :) Rysiu, teraz będzie tylko lepiej :)

Posted

To taki prezent bo Rysio zaczął jeść hehe :) ja niestety musiałam sobie sama kupić smycz byle jaką ale jest bo Farcia nie chce jeść Pedigree ;/ a smyczka fajna :) także teraz miłych spcerków ;)

Posted

a Rysio i reszta pedigree nie jedzą, niestety czasmi musze im wymieszac bo nie chce im sie chrupać:)także staruszeczki mają mieszane:):):)a smyczkaowszem cała z taśmy:)hehe ale jeśli sie zakręci to już sie tak zwinie bo ma większą dziurkę gdzie smycz wychodzi ale jest ok:):):)

Posted

no to musze Wam powiedziec, że Ryszard wrocił do ans już prawie całkiem:):):):)główka raczej będzie już całe życie skręcona, ale.....już dzisiaj Rysieniek wyskoczył z balkonu do mieszkania hjak ten wariat co zawsze:):):biegł biegł hehehehe ale że główka go znosiła to opierał sie o ściane gdy...hamował:):):)nie ejst to ten sam pęd co wtedy ale ogromna zmiana:):):):)czuje się dobrze, idzie uśmiechnięty, piszczy, mruczy, cały Rysio nasz dziubdziunio:):):):)

Posted

anetek100 napisał(a):
no to musze Wam powiedziec, że Ryszard wrocił do ans już prawie całkiem:):):):)główka raczej będzie już całe życie skręcona, ale.....już dzisiaj Rysieniek wyskoczył z balkonu do mieszkania hjak ten wariat co zawsze:):):biegł biegł hehehehe ale że główka go znosiła to opierał sie o ściane gdy...hamował:):):)nie ejst to ten sam pęd co wtedy ale ogromna zmiana:):):):)czuje się dobrze, idzie uśmiechnięty, piszczy, mruczy, cały Rysio nasz dziubdziunio:):):):)

super!!! bardzo się cieszę :)

Posted

[quote name='deer_1987']ale siwiutki! ile on ma lat? u nas male swieto tz imieniny i sherry 3 urodziny![/QUOTE]wiesz co nie mam pojęcia;)napisane w książeczce, ze 11...Niko w sierpniu kończy 15 a Wega w marcu skończyła 3:)