Isadora7 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zaraz będzie następny filmik [video=youtube;Xk2TLgVgsp0]http://www.youtube.com/watch?v=Xk2TLgVgsp0[/video] Quote
Isadora7 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Drugi Filmik [video=youtube;wAmSdfQz83E]http://www.youtube.com/watch?v=wAmSdfQz83E[/video] Quote
anetek100 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 o rany jaki Rysio fajny:)dziękuję jeszcze raz :)i w wwiększym okienku lepiej widać:) Quote
Isadora7 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 anetek100 napisał(a):o rany jaki Rysio fajny:)dziękuję jeszcze raz :)i w wwiększym okienku lepiej widać:) Żaden problem, chociaż tyle mogę dla Ciebie zrobić. Pisz i ślij zawsze jak potrzebujesz. Quote
keciulinka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Rysio skacze jak mały zajączek :D ale widze ,że z rozpędu aż biedaczek się wywrócił tak biegł do kochanej Panci :) i Nikusiaaa widziałam :) Quote
madcat1981 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Anetka, ktoś Ci Rysia podmienił na jakiegoś fikającego źrebaczka :loveu: Quote
anetek100 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 oj tak źrebaczek z niego jak nic szczególnie widac na balkonie:)zamnknęłam go na chwilkę żeby nagrać bo tak to bym nie uchwyciła i latała z aparatem po domuteraz okupuje kuchnię ..wiadomo Ryszard jako pierwszy:) Quote
Syla Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Raz się "rozjechał" hihihi i to było bardzo rozbrajające.Miło popatrzeć na Waszą gromadkę.Pozdrawiam serdecznie. Quote
togaa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Rysiulek - dziadziulek , tak szybciutko łapeczkami przebiera......Musi nadgonić tą schroniskową bezczynnośc... Dałas mu drugie życie Anetko !:loveu: Quote
anetek100 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 mam trochę zdjątek ejszcze:) Wiadomo teraz Ryszard pierwszy w kuchni:)a nóż widelec:) i chyba się udało:) lubię tę fotkę:) "daj mi daj mi daj mi":):) Quote
anetek100 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 a tu zdjęcie podobne do tego jak Mama trzymała Jeżyka:) w tym samym miejscu Quote
togaa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Zebractwo totalne...Ale jak Rysiowi odmówić..? Futerko ma wystawowe.... !!!! Cały jest sliczny i odmłodzony o 10 lat...:razz: Quote
magenka1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dawno mnie tu nie było a tu tyle fotek, Anetko pozdrawiam Twoje stadko :) Quote
anetek100 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 dawno nas tu nie było:):):):)z nowszych wieści tylko to, że....Rysio staje się coraz bardziej nieobliczalny w swoich...podskokach:)jak podmywam mu pupinę to na serio trzeba go pilnować:(:(ostatnio się tak rozpędził biedacek że z całym impetem uderzył w szybe balkonową:(:(wystraszyłam się że zrobił sobie krzywdę, a on otrząsnął sie i zwolnił po prostu..wcina juz wszystko...Bogu dzięki..suche także,wszędzie pierwszy biega szybciej niż my i nawet Wega pędziwiatr...wariat z niego niemiłosierny, szaleju sie najadł przez nas;D:)):):)chodzi za nami krok w krok, poiskuje i wyskakuje z wanny pomijając przeskakiwanie co trzy schodki wracając do domu po klatce schodowej hehehe jeśli chodzi o słuch nic nie słyszy m,oim zdaniem ale widzi na bank nas, nasze ruchy, machanie ręką, całą postać..sporo śpi ale mniej niz kiedyś, a ulubionym zajęciem jest chodzenie non stop....ja nie wiem skąd on tyle sił ma...jak byłam w odwiedzinach i zostawiłam Rysia w ogrodzie to przez trzy godzinki chodził wpo całej posesji bez położenia się, odpoczynku zwiedzał każdy kąt...ja bym sie juz chyba zasapała..mam kilka fotek jak pozmniejszam to wkleję:)Nikodem coraz więcej dyszy podejrzewam że tez brak sił daje mu popalić, ale dzisiaj był na długim spacerku kapanko w jeziorku z kolega goldenkiem i dorownywał kroku, no pomijając zabawę goldenka z dogiem niemeickim wśrod ktorych wyglądał jak pchełka;)Wegusława tez ok ogonek jej jak firanka ostatnio był przyczyna mojego obalenia się na podłogę hehe obcięłam te włoski co szurała nimi bo jeszcze ktoś krzywdę sobie zrobi a jej odrosną to najpierw Niko z Wegusławą:) a tu foch z przytupem i melodyjką:) Quote
anetek100 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 dzisiejszy spacerek:) ale laska;) rzuc mnie też Quote
anetek100 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 i jeszcze kilka z domku no i Ryszard:) jego nowa poza śpiąca - otwarte oczy i pyszczek...on tu spał głębokim snem;) Quote
togaa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jak ja lubię tu zaglądać.:loveu: Nawet wczoraj myślałam o Rysiu, będąc w jego schronie... A Twoje psie portrety to małe arcydzieła.:lol: Zwłaszcza te pierwsze z dzisiejszej serii. Proszę, wymiziaj kurdupelka .... Ciapcio kochane... Quote
anetek100 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 aaa Ryszard ma też co do mizianka swoją ulubioną pozę w czsie ktorej czeka na głąskanko:)kładzie łepek na ziemi a pupinka w gorze jest;)mam fotkę ale dzisiaj już nie wstawię bo coś mi się tu wiesza:) Quote
anetek100 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 a mnieto przeraża ta powódź wszędzie ta cała tragedia:(rozpacz ludzi ale i te zwierzęta, pokazywali nawet pieski ktore w ogromnym rozlewisku stały same pos zyję bez pomocy:(horror po prostu:((gdyby tak człowiek był wszechmogący Quote
madcat1981 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Gdyby choc miał skrzydła i potrafił z tej wody je uratować :sad: Quote
Recommended Posts