Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetek100 napisał(a):
o rany jaki Rysio fajny:)dziękuję jeszcze raz :)i w wwiększym okienku lepiej widać:)

Żaden problem, chociaż tyle mogę dla Ciebie zrobić. Pisz i ślij zawsze jak potrzebujesz.

Posted

oj tak źrebaczek z niego jak nic szczególnie widac na balkonie:)zamnknęłam go na chwilkę żeby nagrać bo tak to bym nie uchwyciła i latała z aparatem po domuteraz okupuje kuchnię ..wiadomo Ryszard jako pierwszy:)

Posted

Rysiulek - dziadziulek , tak szybciutko łapeczkami przebiera......Musi nadgonić tą schroniskową bezczynnośc...

Dałas mu drugie życie Anetko !:loveu:

Posted

Zebractwo totalne...Ale jak Rysiowi odmówić..?

Futerko ma wystawowe.... !!!! Cały jest sliczny i odmłodzony o 10 lat...:razz:

• 4 weeks later...
Posted

dawno nas tu nie było:):):):)z nowszych wieści tylko to, że....Rysio staje się coraz bardziej nieobliczalny w swoich...podskokach:)jak podmywam mu pupinę to na serio trzeba go pilnować:(:(ostatnio się tak rozpędził biedacek że z całym impetem uderzył w szybe balkonową:(:(wystraszyłam się że zrobił sobie krzywdę, a on otrząsnął sie i zwolnił po prostu..wcina juz wszystko...Bogu dzięki..suche także,wszędzie pierwszy biega szybciej niż my i nawet Wega pędziwiatr...wariat z niego niemiłosierny, szaleju sie najadł przez nas;D:)):):)chodzi za nami krok w krok, poiskuje i wyskakuje z wanny pomijając przeskakiwanie co trzy schodki wracając do domu po klatce schodowej hehehe jeśli chodzi o słuch nic nie słyszy m,oim zdaniem ale widzi na bank nas, nasze ruchy, machanie ręką, całą postać..sporo śpi ale mniej niz kiedyś, a ulubionym zajęciem jest chodzenie non stop....ja nie wiem skąd on tyle sił ma...jak byłam w odwiedzinach i zostawiłam Rysia w ogrodzie to przez trzy godzinki chodził wpo całej posesji bez położenia się, odpoczynku zwiedzał każdy kąt...ja bym sie juz chyba zasapała..mam kilka fotek jak pozmniejszam to wkleję:)Nikodem coraz więcej dyszy podejrzewam że tez brak sił daje mu popalić, ale dzisiaj był na długim spacerku kapanko w jeziorku z kolega goldenkiem i dorownywał kroku, no pomijając zabawę goldenka z dogiem niemeickim wśrod ktorych wyglądał jak pchełka;)Wegusława tez ok ogonek jej jak firanka ostatnio był przyczyna mojego obalenia się na podłogę hehe obcięłam te włoski co szurała nimi bo jeszcze ktoś krzywdę sobie zrobi a jej odrosną

to najpierw Niko z Wegusławą:)

a tu foch z przytupem i melodyjką:)

Posted

Jak ja lubię tu zaglądać.:loveu: Nawet wczoraj myślałam o Rysiu, będąc w jego schronie...

A Twoje psie portrety to małe arcydzieła.:lol:
Zwłaszcza te pierwsze z dzisiejszej serii.

Proszę, wymiziaj kurdupelka .... Ciapcio kochane...

Posted

aaa Ryszard ma też co do mizianka swoją ulubioną pozę w czsie ktorej czeka na głąskanko:)kładzie łepek na ziemi a pupinka w gorze jest;)mam fotkę ale dzisiaj już nie wstawię bo coś mi się tu wiesza:)

Posted

a mnieto przeraża ta powódź wszędzie ta cała tragedia:(rozpacz ludzi ale i te zwierzęta, pokazywali nawet pieski ktore w ogromnym rozlewisku stały same pos zyję bez pomocy:(horror po prostu:((gdyby tak człowiek był wszechmogący