Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba mi też było oponkę na brzuchu rozmazać :p

A tak na serio :) Jeszcze raz dzięĸuję za spotkanko i miziam stadko. Psiaki Anetki są suuuuuuuuuper :loveu: - co widać przecież :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ryszard powolutku się "rozkręca" :cool3: Anetko, i pozdrowienia dla Twej Mamy. Zapomniałam zapytać o szydełkowe osłonki, które kiedyś mi pokazywałaś, bo akurat mam nowego kwiatka... ale nic to , nie ucieknie ;)

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wszystkim moim znajomym oraz nieznajomym ;) Dogomaniakom życzę wraz z Mamą i futrzako-pióro-łuskowaczkami samych radosnych, ciepłych i serdecznych Świąt Wielkanocnych, aby atmosfera wiosenności trwała cały rok, a wszelkie zwierzęce smutki zlał Dyngusowy kubeł wody przynosząc wspaniałe domki dla wszystkich potrzebujących zwierzaczków![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a teraz trochę nowych fotek:)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mój chłopak z Wegusławą;D[/FONT]

rzucisz kamyczka??? rzuc, rzuc:)

pędzę

się zasapałam

Ty kop a ja popatrzę

Posted

panna młoda

Anetek umyć Ci podłogę??

a teraz Ryszard:):):):)cóż o nim powiedzieć...Rysio to niby niesłyszący, mało widzący i powolniutki niejadek....hehehe pozory mylą i to bardzo:):):):)do kuchni idzie pierwszy - reszta za nim wręćz wodzu prowadź, widząc nas piszczy, biegnie wręćz galopem,wcina juz prawie wszystko,usłysz każy szelest, machanie ręką, w ogóle mam wrażenie że widzi i słyszy więcej niz nam się wydaje:):):)filmik zaraz wstawię, jak to "biedny Rysio" jest powolnym seniorem;Dhehehe jest świetny:)potrafi non stop chodzić po pokoju bez zatrzymywania, odpoczynky, tak chodzi i chodzi sobie :)uśmiechając się do nas...Ryszard ma w oczku niewielka narośl, ale wygląda to jakby ropka się zebrała i Wega codziennie daje mu buzi w to miejsce iżąc Rysia po pyszczku poliżą się i pójdą dalej w swoją strone:):):)co do narośli wyczułam tez kilka strupków na skórze ale mało no i w okolicach mostka ciutkę większą gulkę:(no ale mam nadzieje, że to nic groźnego

a to filmik z Rysiem:)

http://tinypic.com/player.php?v=9s3v9j&s=5

http://tinypic.com/player.php?v=2h5n3ar&s=5

Posted

[quote name='madcat1981']Rewelacja :loveu: Stęskniłam się za wami :)my za Kasieńką też:):)

i jeszcze kilka różności:)

tutaj Gustaw - po lewej z mniejszym kolegą

krokusiki z mojego przydomowego mini ogródeczka:)

Nikodem w nocy;)

:)

Posted

dzisiaj Ryszard miał niewielą przygoę nie wiem czy mu się to spodobało - raczej nie bo komu spodobałoby się spotkanie z....szybą..tak tak Ryszrad rzpędził sę, biegał po kilka razy po pokoju a potem jak dał dyla to zatrzymał sie na balkonie ale na szybie bedaczek..otrząsnął się myślałam, że coś go boli a ten gdzie....popatrzył i ....pobiegł dalej hehehehehe

Posted

ooo i piesek ejst najwyraźniej zachwycony zawartością koszyczka:):):)no dzisiaj Wega pobiegła jak to ona do dzieci które kocha i oczywiście jak zawsze szła tylnymi łapkami a przednimi szorowała leżąc hehehe i tym razem bardziej do koszyczka dzieci :):) dziękujemy za życzonka jeszcze raz wszystkim wszystkiego co najlepsze:)