Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trochę pokombinowałąm z Rysiem:)godzinke temu jak dostawał leki w parowce, to drugi jej krążek rozdrobniłam na tyci tyci kawaluszki i pomieszałam z puszką inenstinala - cwany Rysiunio oczywiśćie wąchał gdzie kiełbaska ale zjadł :):):)zapaszek niby maleńkich kawałeczków a tak się rozniósl, że miseczkab yła pusta:):):):):)przy okazji trochę głaskanka żeby kojarzył i poszłóóó do brzuszka

Posted

Rysio dzisiaj już lepiej się czuje:)uśmiecha się, chodzi za nami, i w ogóle widac, że wczoraj miał po prostu zły dzień:(mam fajne zdjęcia z nim ale na razie ładuję baterie w aparacie

Posted

Rysiu ma zadarty nosek! Superaśny zwierz z niego, tlyko żeby zaczał zdrowo pałaszować już, bo sie martwimy tu wszystkie... ?Ale buziaczek a kinolek zadarty proszę ode mnie przekazać :loveu:

Posted

Rysio lubi kitekat;):):):):):)mam puzkę zawsze dla kotka balkonowego,ale wszędobylski sobie chodzi wszędzie a do mnie ostatnio nie;)no i dałam sprobowac a Ryszard zadowolony;)zdjęcia dzisiaj będą,.Ma zadarty nosek i jaky dolną żuchwę bardzoiej do przodu wysuniętą:)i jak ziewa, to ten nosek mu sie marszczy i kręci hehehehehehehe

foteczki:)

ja i Rysio..jej jak on mi się tu podoba:):):)na mnie nie patrzcie:evil_lol:

Ryszard ale masz fajne futerko:)

a język jaki długi

o rany co te wariaty robią??