milena182 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ja mam 21 a psiak 13 :) i powiekszony sutek ;/ przy szczepieniu zostanie obejrzany przez weta bo wyglada dziwnie choć jamnicze książątko nie jest nim zainteresowane Quote
anetek100 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 milena182 napisał(a):ja mam 21 a psiak 13 :) i powiekszony sutek ;/ przy szczepieniu zostanie obejrzany przez weta bo wyglada dziwnie choć jamnicze książątko nie jest nim zainteresowanewarto sprawdzić,bo to starsyz piesek więc albo nic strasznego jakiaś brodawka starcza, mini gruczolaczek;)albo coś rośnie zawsze lepiej zapytać:) Quote
anetek100 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 byłam dzisiaj z Nikiem na szczepieniu corocznym:)cały pakiecik igiełką otrzymał:)i tak jak się spodziewałam....nootropil mozna odstawic, zero śladu po skreconej główce i wężowym chodzie:)ale wiadomośc gorsza ciutkę, benakor niestety nie pomógł na serduszko i do piątku Niko będzie brał tak jak Rysio dwa razy dziennie Vetmedin 2,5:(zobaczymy czy cosik pomoże,także serdusio Nikusia juz słabsze..mam nowe zdjęcia rzecz jasna, codziennie im strzelam sesje, ale teraz non stop robie bazarki i na nich sie skupiam..wstawię, nie wiem kiedy jeszcze, ale będą..co do Ryszarda to wiadomo wiecznie młody;P Wega tez daje czadu, akwarium woda zmieniona,ehh ależ maja pięknie teraz-skromna jestem jak nie wiem co;) kanarki mają piaseczek prosto z gdańskiego wybrzeża;)byłam przelotem w Gdańsku i musiałam na chwile skoczyć nad wodę..ni żywej duszy, pięknie słonko świeciło a ja szybko w dwie reklamówy piachu naładowałam i niestety musiałam wracać:(...a no i Buba, o losie nie wiem juz czy kogos nie ominęłam...Buba juz ma wszystko gdzieś, nie daje się brac na ręce bo drapie tak się rozbisurmanila, ale glaskanko jak najbardziej:)kiedys miała wyczuwalny kręgosłup mocno, kosteczki tez takie delikatne a teraz pasztecik jak się patrzy..wszystko przeze mnie i przez Mamusię:) Quote
madcat1981 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dobrze wiedzieć, że u Was dobrze :bigok: I chyba nikogo nie pominęłaś :D Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 madcat1981 napisał(a):Dobrze wiedzieć, że u Was dobrze :bigok: I chyba nikogo nie pominęłaś :D Jak Anetka pisze, to hurtem, o całym pakiecie...:evil_lol: Quote
anetek100 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 hehehe nio a jak:):):)aha i jeszcze 5 malusieńkich molinezji co kiedys Wam pokazywalam w stadium przecinka są juz czerwone:)juz dośc spore, ale jeszcze nie puszczam do tych wariatow:) Quote
anetek100 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Kochani na początku zapraszam na bazarek z mojego podpisu...zbieramy na lecznicza karmę dla staruszków i wybieg, aby mogły sobie pofikac spokojnie i miećchociaż odrobinę przestrzeni:):):):)takiej swojej, zdala od młodzieniaszków:)a teraz sprawy nasze:)Nikodem był u lekarza, niestety vetmedin nie zadziałał na niego:( dostał długodziałąjący steryd, który co miesiąc będzie powtarzany..do tego benakor wciąz ma brac i dostał na 10 dni antybiotyk Marbocyl. Kaszle juz częściej i głośniej,ehh szkoda mi go bardzo, ale kochaniutki da rade, jest silny, żwawy, dzielny nasz Nikulek:):):)Ryszard wczoraj dostał o drugiej w nocy tego, co kiedyś...biegł jak szalony krzyczec w niebogłosy, nie pomogły przytrzymywania go, tulenie, nic, wrzeszczał starsznie....szczekał jakby obdzierali go ze skóry..nie wiem co to drugi raz miał taki napad szału....ale....mamy maleńki przełom..któregoś dnia jak już szłyśmy z Mamą spać, poszłam do łazienki, Mama była w pokoju...słysze ,że się śmieje,ja patrzę, a tam Rysiek...........................ŚPI NA ŁÓŻKU:crazyeye::-o...więc czym prędzej pobiegłam po aparat uwiecznic te chwilę...położyłam Wegę i Nikusia i wyszły takie foteczki jakie zaraz wstawię..aha będą tez zaległe:) Quote
anetek100 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 tu jeszcze Rychu niezbyt zadowolony z wersaleczki Quote
anetek100 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 czekamy na wiosnę,słoneczko i zielona trawkę, wtedy będzie więcej plenerowych fotek póki co jeszcze mieszkaniowo Wegusława tu skakała do piłki, która miałam w ręku a tu hmmmmm kolejna poza Ryszarda we śnie..łapka w gorę:) na tle bazarkowego burdeliku tukomentarza nie wymaga fotka :) Quote
anetek100 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Mamusia z Wegusławą = malutka głupawka no i nasz maleńki przełom Quote
anetek100 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 i na sam koniec serdeczne pozdrowienia dla Was od Ryszarda Wielkiego:) Quote
madcat1981 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Trzymajcie się kochani, Nikodemie masz zdrowieć a TY RYSIU przestań straszyć swoje Pańcie, przecież jesteś już bezpieczny i kochany :sad: Quote
togaa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Długo Rychulec myślał do czego może służyc ludzkie łóżko i...wymyslił. :razz:Mordeczki kochane. Razem to chyba maja ze 150 lat?;) Quote
anetek100 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 no Niko 16 w sierpniu konczy a Ryso nie mam pojęci ile ma lat wg książeczki 12 aile na serio nie wiem:):):)ale Rsio nie lubi tez noszenia na rękach minute posiedzi, potem sie wierci....na lóżku podejrzewam, że tez przypadek;) Quote
anetek100 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 nie wiem czy ktoś będzie chciał oglądać hehe ale wstawie moje czorty znowu:)dzisiaj u nas piękne słoneczko więc wzięłam Nikusia i Wege nad jeziorko ich ukochaną Skandę:)mama była z nami wieć Rysio został w domu( musze pilnowac Mamy i psiaków, więc Ryszard który wolno idzie i te dwa szaleńce to by się skończyło hehe upadkiem kogooś)..Rychu musi chwile poczekać następnym razem i on pojedzie:)Niko dzisiaj idzie na kontrolę do weta:)o dziwo dzięki Marbocyl przestał charczeć już w ogóle prawie nie kaszle:) taki króciutki filmik Quote
anetek100 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 i to mi sie podoba hehe niewyrazne, ale w dali widac kawalek weguslawy Quote
madcat1981 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Aż mi się humor poprawił :D Ale foty :) O NIkusiu nigdy bym nie powiedziała, że ma kłopoty ze zdrowiem - biega dziarsko jak młodziaszek:cool3: A czy Wedze się lekko nie przytyło? :cool3: Może to tylko taka perspektywa zdjęć, że nóżki wydają się krótsze albo brzuszek większy;) Do tej pory widywałam ją głównie na fotelach więc może się mylę;) Te zdjęcie z kawałkiem Wegi nadaje się do takiego portalu "Mistrz drugiego planu" gdzie właśnie ludzie zamieszczają świetne fotki jak ktoś się przypadkiem pojawia w kadrze zdjęcia;) Anetko sesyjka rewelacja! Też dzisiaj bylismy na spacerze, we czwórkę ale przeceniliśmy swoją kondycję po zimie i pogodę:lol: Zmarzliśmy i zmęczyliśmy się okrutnie... naprawdę pora wziąć się za jakiś sport, może wyścigi wózkiem hehehe:p Quote
anetek100 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 hehe wyścigi wózkiem;) tak Wegusława przytyła hehehe no ma tochę sadełka nie powiem..wet mówiła,że jeszcze źle nie jest, ale teraz jak juz cieplej to będzie fikała dłużej na spacerkach..wprawdzie słonko było dzisiaj owszem, no ale zimnawo ciutkę...Nikodem był dzisiaj na kontroli i jak pisałam Marbocyl razem ze sterydem czynią cuda:)nie kaszle już, chyba,że wezmę na ręce i serduszko jest ścisnięte...będzie brał cały czas furosemid i benakor...a steryd raz w miesiącu:):):)a co do Weg na dworze się w ogóle nie słucha moge wołąć a ona nic hehe piesek dzisiaj do niej podbegł to ta normalnie jak mu w trwarz szczeknęła co o nim sądzi to biedak pobiegł Pańci się poskarżyć..wredniacha się robi, ale do duzych psów czuje respekt węcz panika Quote
madcat1981 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ona jest niesamowita:) Jeśli będziesz chciała ją troszkę odchudzić to kupiłam właśnie 15 kg karmy light dobrej firmy (żeby nie było reklamy to nie napiszę jakiej;), mogę podarować Wam trochę na wypróbowanie. Ale podejrzewam, że kilka takich spacerków i ta wariatuńcia wróci do formy:) Quote
anetek100 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 hehe ja też jej daję karmę lihgt teraz razem z dziadziami je to samo, ale jej jeszcze dosypuje trochę karmy ciutkę bardziej kalorycznej kilka grszków:)plus gotuje ryżyk kurczaczek itp, ale o dziwo ona dostaje malusieńkie porcje jest energiczna szaleje ale nie wiem może ma tendencje do tycia:( Quote
anetek100 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 aa Kasiu a widziałaś fotki wyżej te wcześniejsze jak Ryszard na łóżku leży??sam z własnej nieprzymuszonej woli??;D:):):):) Quote
Recommended Posts