anetek100 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 nieee bez muzyczki, musiałyśmy trzymać całe towarzystwo, bo Rutysiek nie ma takiej orientacji i by poleciał na głowę..przy okazji pilnować Nikusia, bo solenizant i chciał sobie iśc z całym łupem no i ciu ciu ciu do Wegi bo ona strachajło nasze kochane boi sie czapeczki, ale ptoem załapała że wszystko ok i siedziała grzecznie:)zatem cała akcja szybka smieszna :)ale się udała Quote
Jagoda1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To był bal!:lol: Dużo zdrowia, jamnisiu!:BIG::tort: Quote
anetek100 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 dziękujemy:):):):):)i wzjamenie szczek od Nikusia:):):):)dzisiaj dostał razemz wega wiele prezentow w sklepie od symaprtycznej Pani, Rysia nie było bo dla neigo to mjuz spora wyprawa ale tamte się nnajadły,ehhhh niech mają chciaż jeden dzień obżarstwa, smakołyków itp;)tak to trzeba pilnować bo tyją jak nic Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 nie mogę :) foty rewelacyjne :):) a Rysiczek przeszczęśliwy :) Quote
Isadora7 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jest mi bardzo głupio, ze nie byłam na urodzinach Nikodema. Wpadam zatem dzisiaj i ślę ciepłe myśli i życzenia zdrowia. Świetna balnga była sądząc po zdjęciach :) Quote
Obama Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Spóźnione sto lat,bo wcześniej nie zauważyłam wątku :) Quote
anetek100 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Nikodem dziękuje Wam bardzo, chyba najwieksza radochę mial Rychu, npo ten to przechodzi samego siebie na serio;)ze skrytego dziadzia co nas omijał i nie chciał miec z nami nic wspólnego stał się takim wariatem, że za nim nadążyc to z lekka gorzej:) Quote
togaa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ode mnie również serdeczności dla Jubilata i głaski dla Ryszarda Szalonego ! Balangi w ich wieku...? No, no....! Quote
anetek100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 wczoraj Rysio został ogolony tzn obcięty przeze mnie:)maszynke kupiłam, jednak boi się jej a ma tak gęstą sierśc że niestety bez dociskania nie da rady...także wzięłam nzyczki ktore byly w zestawie, ostre i ochalastałam:)wygląda jak mieicutki baranek:)na fotkach może nie widac, ale uwierzcie że tak jest hehehehehe:)najlepiej wieczorem go ciachać, jak już cisnienie inne i on tylko sobie lezy:) Quote
anetek100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 i jeszcze kilka Niko z Wegą i Niko śpiący na nóżkach krzesełka:) a tu mój chłopak z psiakami, oczywiście Wega wpatrzona jak w obraz, bo kocha mężczyzn, dzieci i koty hehehehehe Quote
anetek100 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 madcat1981 napisał(a):Ładnie Rysieńkowi w nowej fryzurce :)a jaki on teraz szczupły sexi chłopak:)jak brałam go na ręceczułąm wszystkie kostki, i bałam się, że po strzyżeniu tez tak będzie, a tu niepsodzianka, Rychu zgrabny ale bez kostek na wierzchu, pulchniutki taki sie zrobił:)jeszcze został brzuszek do oskubania ale raczej sie nie da troche ogolocilam i starczy bo zawalu dostanie;) Quote
_bubu_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 no no no :) elegancko wygląda w nowej fryzurce :) Quote
togaa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Trochę ma futerko jak jak krecik.....;) Quote
anetek100 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 nio taki kret;)hehehehe śmieszny ten nasz Rychu,,,...patrzy w moją mame jak wobraz...moim zdaniem widzi dośc dużo....każdy nasz gest zmianę ruchu wszystko widzi bo od raz pędzi..dzisiaj coś utyka na łapkę ale że mnie nie było podejrzewam, że jak biegł gdzieś uderzył nią...bo to taki szaaleniec że nie nadążymy;)troche mu usztywniłam łapkę delikatnie bo lekarzem nie ejstem, jak nie przestanie boleć polecimy do lekarza:):):) Quote
anetek100 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 mam kilka foteczek:):):) Rysiaczek w czasie snu:)patrzcie na jęzorek;) a tu po przebudzeniu:) tu uchwyciłam, jak Rysiu ziewa i podnosi - krzywi mu sie nosek, słabow idać ae trochę chociaż można zobaczyć:) a tu zadumany Rychu:) Quote
anetek100 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 next........... pomiziaj mnie tlochę:) tu mało widac, ale hehehe Rychu leży na plecach i wywija nóżkami:) i reszta piesiów:) Quote
anetek100 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 i dalej:) Wega i jej dwie miłości:) z Mamusią Wega i jej sexi noga;) a tu zdjęcie spod stołu Quote
anetek100 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Niko dawaj umyję Ci nogę:) uwielbiam je tutaj:) Wega wstac nie mogę:) Quote
madcat1981 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Same śliczności, a jeden piękniejszy od drugiego :loveu: Quote
togaa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Anetek! jak Ty potrafisz uchwycic te ich minki, te spojrzenia. Co psi portret, to piekniejszy !:lol: A to z kaszkietem !!!:razz: Chyba sobie tapetę zrobię , bo człowiek zaraz sie usmiecha jak na to patrzy.... Quote
madcat1981 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Powiem Wam wszystkim w sekrecie, że Wega "na żywo" jest jeszcze piękniejsza:lol: Quote
suziaakowa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 http://i34.tinypic.com/34gauk8.jpg słooodko.:) Quote
Isadora7 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 dawno nie byłam, łapię zawsze u was pozytywną energię Quote
Recommended Posts