Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nieee bez muzyczki, musiałyśmy trzymać całe towarzystwo, bo Rutysiek nie ma takiej orientacji i by poleciał na głowę..przy okazji pilnować Nikusia, bo solenizant i chciał sobie iśc z całym łupem no i ciu ciu ciu do Wegi bo ona strachajło nasze kochane boi sie czapeczki, ale ptoem załapała że wszystko ok i siedziała grzecznie:)zatem cała akcja szybka smieszna :)ale się udała

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy:):):):):)i wzjamenie szczek od Nikusia:):):):)dzisiaj dostał razemz wega wiele prezentow w sklepie od symaprtycznej Pani, Rysia nie było bo dla neigo to mjuz spora wyprawa ale tamte się nnajadły,ehhhh niech mają chciaż jeden dzień obżarstwa, smakołyków itp;)tak to trzeba pilnować bo tyją jak nic

Posted

Nikodem dziękuje Wam bardzo, chyba najwieksza radochę mial Rychu, npo ten to przechodzi samego siebie na serio;)ze skrytego dziadzia co nas omijał i nie chciał miec z nami nic wspólnego stał się takim wariatem, że za nim nadążyc to z lekka gorzej:)

Posted

wczoraj Rysio został ogolony tzn obcięty przeze mnie:)maszynke kupiłam, jednak boi się jej a ma tak gęstą sierśc że niestety bez dociskania nie da rady...także wzięłam nzyczki ktore byly w zestawie, ostre i ochalastałam:)wygląda jak mieicutki baranek:)na fotkach może nie widac, ale uwierzcie że tak jest hehehehehe:)najlepiej wieczorem go ciachać, jak już cisnienie inne i on tylko sobie lezy:)

Posted

i jeszcze kilka Niko z Wegą i Niko śpiący na nóżkach krzesełka:)

a tu mój chłopak z psiakami, oczywiście Wega wpatrzona jak w obraz, bo kocha mężczyzn, dzieci i koty hehehehehe

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ładnie Rysieńkowi w nowej fryzurce :)
a jaki on teraz szczupły sexi chłopak:)jak brałam go na ręceczułąm wszystkie kostki, i bałam się, że po strzyżeniu tez tak będzie, a tu niepsodzianka, Rychu zgrabny ale bez kostek na wierzchu, pulchniutki taki sie zrobił:)jeszcze został brzuszek do oskubania ale raczej sie nie da troche ogolocilam i starczy bo zawalu dostanie;)

Posted

nio taki kret;)hehehehe śmieszny ten nasz Rychu,,,...patrzy w moją mame jak wobraz...moim zdaniem widzi dośc dużo....każdy nasz gest zmianę ruchu wszystko widzi bo od raz pędzi..dzisiaj coś utyka na łapkę ale że mnie nie było podejrzewam, że jak biegł gdzieś uderzył nią...bo to taki szaaleniec że nie nadążymy;)troche mu usztywniłam łapkę delikatnie bo lekarzem nie ejstem, jak nie przestanie boleć polecimy do lekarza:):):)

• 3 weeks later...
Posted

mam kilka foteczek:):):)
Rysiaczek w czasie snu:)patrzcie na jęzorek;)

a tu po przebudzeniu:)

tu uchwyciłam, jak Rysiu ziewa i podnosi - krzywi mu sie nosek, słabow idać ae trochę chociaż można zobaczyć:)

a tu zadumany Rychu:)

Posted

Anetek! jak Ty potrafisz uchwycic te ich minki, te spojrzenia. Co psi portret, to piekniejszy !:lol:

A to z kaszkietem !!!:razz: Chyba sobie tapetę zrobię , bo człowiek zaraz sie usmiecha jak na to patrzy....