keciulinka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Oj mojej Farci też już sił brakuje chociaż po amfiteatrze śmiga i raz mi uciekła tak ,że jej dogonić nie mogłam :) Niko przy tych dużech psach to sam jak ten patyk wygląda :) hehe mój kochaniutki :) Myśle ,że Rysio zaraził się energią od Wegi i dlatego , poza tym taka wesoła rodzinka jak Wy to od razu odmładza i zyć się chce :) Quote
anetek100 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 hehe dziękujemy....od Wegi może nie, bo on raczej ma "gdzieś"pozostałą dwójkę;)nie zwraca na nie wuagi - no czasmi ogonkiem pomacha jak się spotkają ich noski, gdy obce peiski spotyka na pojutku także wesoły, a tak to ma swój świat który zawsze kończy się na szybie balkonowej ;D Quote
zeberka4 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Biedna Pusieńka,ona najbardziej wpadła mi w oko,ale dobrze ze sobie pozyła u Was ten czas,szczęśliwa i kochana! To prawda warto dac starszym pieskom szansę! Zapraszam do nas :D http://www.dogomania.pl/threads/185884-Nasza-Zwierz%C4%99ca-Rodzinka-D Quote
keciulinka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Anetko mam nadzieje ,że będziesz zaglądała na naszej galerii którą stworze bo... Farcia zostaje u mnie !! fakt nie był to nasz wybór ,ale nikt nie mówi mi ,że mam ją oddać. Wszystko wyjaśnie Ci innym razem. I zmiana imienia na Funia haha :D wymiziaj psiakI :) Quote
togaa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Piekne zdjęcie.... ! Ile wyrazu w "twarzy" tej dwójki....... Quote
anetek100 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 keciulinka napisał(a):Anetko mam nadzieje ,że będziesz zaglądała na naszej galerii którą stworze bo...Farcia zostaje u mnie !! ojejeje w sumie po cichu miałam nadzieję wiesz:):):)czekam na galerię odwiedzac będę rzecz jasna:):):)super:)jestesmy jak coś w kontakcie choćby na gg jak zawsze:):):) Quote
Monias Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jejusiu, ale cudne te Twoje stadko :)))) Kochane maluszki :)))) Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ja to teraz w ogóle zakręcona..mam gorący okres od kwietnia do w sumie początku lipca...ale mozże chociaż wstawię do siebie jakieś foteczki:)może nawet jeszcze dzisiaj:) hehe to zaczynamy:)od Nikusia i Wegi tu oczywiście iich ukochana zabawa rozpakowywanie paczek;) i potulna Wega.....yyyy to nie tak jak myślisz hehehe Wega z gumką;) mowiłam nie wolno a ona posłusznie nie ruszyła gumeczki;)a korciło strasznie;) a kuku i magiczne oczko;) c.d.n. Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 pognębie trochę dziadzia;) wypraszam sobie jurny ze mnie gość Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 i sesyjka Rysiowa:):):) pomiziaj mnie plosię:):)tak Rysio czeka na głaskanko;D Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 i dalej...najsłodszy Rysio śpiący:)i budzący się z języczkiem na wierzchu :):):) i ten zadarty nosek ciutke widać:)ale to nie tos amo co przy ziewaniu - boki zrywać Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Ryszard nadal woli spać na gołrej podłodze wydaje mi się że mu po prostu tak chłodniej bo futerka ma sporo:):):):) Quote
Isadora7 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Widać że ma tego futerka i że jest bardzo gęste. Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 i zaczął gubić te futerko zamieniając na jeszcze gęstsze hehehe fajne czarne kosmyki latają po domu:):):):):):)w ogóle ubaw z nim po pachy rowny z niego gośc...wesoły biega jak biegał cały czas - jak wariat i czego bym o nim nie powiedziałą kończy się jednym wielkim uśmiechem na mojej twarzy:) Quote
anetek100 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 dziekuję w imieniu Rysarda i wycałowany przekazuje buziaczki dalej dla Was:):):) a tu fotka sprzed chwiluni hehehehe wygląda to jakby Niko mowił: "Rysiek jaki byś nie był, pamiętaj ja tu rządzę":):):) tu widać że Rysio jest wiekszy od Nikusia w sumie od całej trójki..i o dziwo dłuższy od jamnisia:) i Wegusława zawsze woli byc oddzielnie gdy idzie lulu:) zyczymy wszystkim dobrej nocki:) Quote
madcat1981 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ... A ja się przywitam - dzień dobry :-) Rysieńku, Nikusiu, Wega - pora wstawać, piękna pogoda dzisiaj :) Zdjęcia rewelacyjne :) Quote
keciulinka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Rysiowy jęzorek jak szyneczka uważaj bo go schrupie :D NIko ahh Ty wiesz co napisze ,ale tak wkółko się powtarzać no mój ulubieniec :) Wegucha to ma anielskie spojrzenie ,ale widać jak kot chodzi swoimi drogami skoro nie chce na dobranoc tulić się razem z reszta bandy :D U nas dziś ładna pogoda to spodziewaj się zdjęć ze spaceru ,bo idziemy padać nowe miejsce :D Quote
anetek100 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 a my dzisiaj z rana razem z Wegusława zrobiłyśmy dobry uczynek...wprawdzie totalnie nieświadomoie, ale wspaniały uczynek....poczułam sie bardzo dobrze widząc to co widziałam....sercemi stanęło, oddech także:)Nikuś i Wega teraz sobie chodza na jednej smyczy..a tak zmienamy sobie:)Rysio czekał w domku na swojąkolej, bo wolniutko drepcze a te szaleńce musza szybko:)i skręcając na naszą przybalkonową "łączkę" zobaczyłam kota sąsiadow - ulubienicę Wegi...schowana była w trawie...myślę hmmmm zaraz Wega pewnie poleci wystraszy ją więc nie puszczę, alecoś mnie tknęło i mówie dobra Wega idź ale powoli nie biegnij bo kot zejdzie z tego świata tak się wystraszy.....Bog nade mna czuwał żebym Wege puściła...podbiegła do kota który wystraszył się, prychnął tylkobo Wege zna a spod jego pazurków wyleciał smiertelnie wystraszony wrobelek...jakie to było zaskoczenie dla nas i dla kota gdy z wielką radością darowanego życia poleciał szybko na drzewko a kot tlyko skakał bo nie dosięgnął, nie zdążył...o rany nadal jestem w sozku....wróbelek dzięki Wegusi dostał nowe życie...leć kochany, bo inni Twoi twarzysz eniestety traca życie przez Majkę:( Quote
madcat1981 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :loveu: Bo Anetek to taki dobry duszek, gdzie przechodzi, to komuś życie ratuje albo pomoc przyniesie :) Quote
anetek100 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 hehehe tym razem Wega:):):):)ja tylko ją puściłam a ona wystraszyła i wróbelek elemelek pofrunął na drzewko ale co za uczucie piękne:):):):) Quote
Recommended Posts