Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj mojej Farci też już sił brakuje chociaż po amfiteatrze śmiga i raz mi uciekła tak ,że jej dogonić nie mogłam :)

Niko przy tych dużech psach to sam jak ten patyk wygląda :) hehe mój kochaniutki :)

Myśle ,że Rysio zaraził się energią od Wegi i dlatego , poza tym taka wesoła rodzinka jak Wy to od razu odmładza i zyć się chce :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe dziękujemy....od Wegi może nie, bo on raczej ma "gdzieś"pozostałą dwójkę;)nie zwraca na nie wuagi - no czasmi ogonkiem pomacha jak się spotkają ich noski, gdy obce peiski spotyka na pojutku także wesoły, a tak to ma swój świat który zawsze kończy się na szybie balkonowej ;D

Posted

Anetko mam nadzieje ,że będziesz zaglądała na naszej galerii którą stworze bo...

Farcia zostaje u mnie !! fakt nie był to nasz wybór ,ale nikt nie mówi mi ,że mam ją oddać. Wszystko wyjaśnie Ci innym razem.

I zmiana imienia na Funia haha :D
wymiziaj psiakI :)

Posted

keciulinka napisał(a):
Anetko mam nadzieje ,że będziesz zaglądała na naszej galerii którą stworze bo...Farcia zostaje u mnie !!
ojejeje w sumie po cichu miałam nadzieję wiesz:):):)czekam na galerię odwiedzac będę rzecz jasna:):):)super:)jestesmy jak coś w kontakcie choćby na gg jak zawsze:):):)

Posted

ja to teraz w ogóle zakręcona..mam gorący okres od kwietnia do w sumie początku lipca...ale mozże chociaż wstawię do siebie jakieś foteczki:)może nawet jeszcze dzisiaj:)

hehe to zaczynamy:)od Nikusia i Wegi
tu oczywiście iich ukochana zabawa rozpakowywanie paczek;)

i potulna Wega.....yyyy to nie tak jak myślisz hehehe

Wega z gumką;) mowiłam nie wolno a ona posłusznie nie ruszyła gumeczki;)a korciło strasznie;)

a kuku

i magiczne oczko;)

c.d.n.

Posted

i dalej...najsłodszy Rysio śpiący:)i budzący się z języczkiem na wierzchu :):):)

i ten zadarty nosek ciutke widać:)ale to nie tos amo co przy ziewaniu - boki zrywać

Posted

i zaczął gubić te futerko zamieniając na jeszcze gęstsze hehehe fajne czarne kosmyki latają po domu:):):):):):)w ogóle ubaw z nim po pachy rowny z niego gośc...wesoły biega jak biegał cały czas - jak wariat i czego bym o nim nie powiedziałą kończy się jednym wielkim uśmiechem na mojej twarzy:)

Posted

dziekuję w imieniu Rysarda i wycałowany przekazuje buziaczki dalej dla Was:):):)
a tu fotka sprzed chwiluni hehehehe wygląda to jakby Niko mowił:
"Rysiek jaki byś nie był, pamiętaj ja tu rządzę":):):)

tu widać że Rysio jest wiekszy od Nikusia w sumie od całej trójki..i o dziwo dłuższy od jamnisia:)

i Wegusława zawsze woli byc oddzielnie gdy idzie lulu:)

zyczymy wszystkim dobrej nocki:)

Posted

Rysiowy jęzorek jak szyneczka uważaj bo go schrupie :D NIko ahh Ty wiesz co napisze ,ale tak wkółko się powtarzać no mój ulubieniec :) Wegucha to ma anielskie spojrzenie ,ale widać jak kot chodzi swoimi drogami skoro nie chce na dobranoc tulić się razem z reszta bandy :D

U nas dziś ładna pogoda to spodziewaj się zdjęć ze spaceru ,bo idziemy padać nowe miejsce :D

Posted

a my dzisiaj z rana razem z Wegusława zrobiłyśmy dobry uczynek...wprawdzie totalnie nieświadomoie, ale wspaniały uczynek....poczułam sie bardzo dobrze widząc to co widziałam....sercemi stanęło, oddech także:)Nikuś i Wega teraz sobie chodza na jednej smyczy..a tak zmienamy sobie:)Rysio czekał w domku na swojąkolej, bo wolniutko drepcze a te szaleńce musza szybko:)i skręcając na naszą przybalkonową "łączkę" zobaczyłam kota sąsiadow - ulubienicę Wegi...schowana była w trawie...myślę hmmmm zaraz Wega pewnie poleci wystraszy ją więc nie puszczę, alecoś mnie tknęło i mówie dobra Wega idź ale powoli nie biegnij bo kot zejdzie z tego świata tak się wystraszy.....Bog nade mna czuwał żebym Wege puściła...podbiegła do kota który wystraszył się, prychnął tylkobo Wege zna a spod jego pazurków wyleciał smiertelnie wystraszony wrobelek...jakie to było zaskoczenie dla nas i dla kota gdy z wielką radością darowanego życia poleciał szybko na drzewko a kot tlyko skakał bo nie dosięgnął, nie zdążył...o rany nadal jestem w sozku....wróbelek dzięki Wegusi dostał nowe życie...leć kochany, bo inni Twoi twarzysz eniestety traca życie przez Majkę:(